Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Missbutterfly

Missbutterfly Истакнат член

Сонував дека сум била на одмор,во куќа сум била сместена.Во сонот една другарка ми побарала пари на заем околу 7000ден не паметам дали ја одбив.Кога сум излегла ад куќата почнал ветер да дува,и дозволив да ме крени во воздух а имаше и 2ца мажи постари кои како бајаги ми давале совети како да летам со помош на ветерот.

2. dobicka

dobicka Активен член

Zdravo,
    nokjeska sonuvav nekoj za mene mnogu drag....no ne i povekje prisuten vo mojot zivot.
    Vo sonot bese tazen, me gledase i mi rece.... "Kje se vratam pak".
    Ve molam kazete mi sto znaci toa? Dali kje mi se vrati povtorno?

Pozdravce

3. Westlife

Westlife Популарен член

Ола

Сношти сонував како на една голема маса(надвор) сме седеле едно машко, другарка ми и јас..Другарка ми пред една недела го свиѓаше машково..
    Сме седеле со цел муабет да правиме,да ги запознаеме нив двајца но излезе сосема спротивното.Тој мене ми правел муабет,сум му рекла х а вистина си добил германски сертификат?? И тој ми рекол е што сега ми манијачиш по профилот? Јас иако од таму сум го видела сум рекла не бе,мајка ми ми кажа... И после некое време нешто другарка ми се налути и стана замина,а ние останавме муабет да правиме...
    Значење?
    Психо во лп ке ти додадам една информација во врска со сонов..

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

1.Со мама и тато некаде во близина на нашава куќа сме имале друга куќа :^) .Бевме таму.Па убаво беше.Стоевме на тераса и некој кабел требаше да го ставиме во штеќер.Но,не можевме бидејки не дрмаше струја по малку.Светкаше.Никако не можевме.На крај го ставивме.На тато му се јави чичко ми(братучед на тато) и му рече имал две мртви тела :o па да ги закопале кај нас во двор.Тато се согласи,а јас па уште викам тато па зошто не едно тело кај тебе друго кај него. :fubar:

2.Си ставив да јадам бисквити со млеко. :D Отворам во фиока гледам чоколатциња,редени едно врз друго.Си земав неколку и отидов кај мене во соба.Пробав да ставав и во млекото чоколатциња.Потоа седев со мајка ми во кујна и гледаме пред двор стојат некои мои познаници,но немам онакви толку блиски контакти.И велам со мама сеа ај кажи зошто стојат пред порта-глупави.Одеднаш почна да врне ситен дожд си отидоа.Но во двор влегоа 2 непознати коли.Едната беше црвена.Мама ми вика кој се овие?Јас велам не знам и од прозор ѕирнав во црвената кола-имаше еден дечко во црвени тренерки,како футбалер. :D

5. psychic

psychic Популарен член

1. сакаш да се ослободиш од нечија тајна, како повеќе да не можеш да ја криеш
    2. нема значење
    го сонуваш затоа што го сакаш, а и другарка ти навистина го свиѓала типот
    ако е жив, прва опција е да ти недостига премногу и да сакаш да се вртаи, т.е. тоа да е само твоја психа. втора опција е дека и ти му недостигаш на таа личност. Ако личноста веќе не е меѓу нас, тоа е само копнеж по неа
    сакаш слобода, но за да ја постигнеш ти треба некој да те води кон неа
    за забот е навистина некаква несреќа или неубава случка, ама имаш страв од нешто, од нешто се криеш и бегаш, можеби несреќата со тоа има врска
    задоволство, хармонија и мир меѓу нив двете

6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

пред некоја вечер сонував како на небото имаше две месечини,едната полнаба другата беше подоле како празна на -с- ???????

7. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

баш од синоќашната свадба го ставив бонбонот под перница и сонив:

покрај една река седам во соба на еден кревет и некое момче се обидува да ми се пушта преку давање книги за на факултет а ич не ми се допадна и се наведнувам од прозорец да подигнам некоја кутија/гајба и под неа стол за да ја преминам реката и се најдов надвор и го барам дечко ми за да се видиме си доаѓа од странство и го гушкам како за последен пат со насолзени очи и си замина...

8. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Комшиката ја сонувала мајка ми како ја испраќаме негде со автобус.Сме биле многу луѓе во сонот и сите сме плачеле.

Да плачеш во сон значи дека ќе се радуваш,али некоја да не знае да ми го протумачи цел сон.Што би значело одењето на мајка ми накаде???

9. psychic

psychic Популарен член

1. не можеш без мајка ти се на се, солзите не се главниот објект овде
    кавга со дечко ти можеби
    нешто е скриено од тебе

10. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Што значи да сонувш сари (индиска носија) ? И потоа сум облекла и јас и цело мое друштво... :?:

11. Golden

Golden Популарен член

Дедо ми е неодамна починат.Сонував како го изнесуваат во ковчег и го ставаат во кола.Од страна е мајка ми како плаче.Но,чудно е тоа што се беше во бело.Сандукот беше бел а,и облеката на мајка ми. :worried:

12. psychic

psychic Популарен член

сеуште ти недостига, другото е измешано од реалноста и фантазијата
    нешто криеш

13. mynameislove

mynameislove Популарен член

Сонувам разни сонови,испреплетени..најчесто кошмари, за среќа ништо од тоа не се остварило.
    Мислам дека соништата се одраз на нашите мисли,мислите го менуваат светот а тие што имаат негативни мисли,имаат и лоши соништа :(

14. ang246

ang246 Истакнат член

сонував дека правам слатки имаше уште од сонот ама тоа го запаметив пошто се окулу тоа севртеше...

15. alexsandraa

alexsandraa Популарен член

Последниве 2-3 недели по 2 пати во недела го сонувам дечко ми како има друга девојка, јас во соновиве сум само како гостинка кај нив и само плачам..а тој си се забавува со незе..во првиот сон ми рече дека таа сака да му биде девојка а не јас.. Секој сон е различен ама сите улоги се исти.. :( Мислам дека и девојката е иста :^) Што може да значи, штом само ова го сонувам ? :(

16. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Сонував како сум купувала амфетамини (!?!) од кај еден мој другар и притоа сум останала должна.

17. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Јас сонвев дека сум сурфала на огромни бранови :lol: :D

18. psychic

psychic Популарен член

сакаш да побегнеш во свет на уживање и слобода
    нема значење освен ако не си купувала или некој куппувал таков лек
    преиспитај му ја верноста, но можеби е само твојот потсвесен претеран страв да не се случи тоа
    задоволство или можеби само обожаваш слатки

19. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

сонував како сум стоела пред зградата на золвата и сум го покажувала на некој а не се секавам на кој :?: ,и сум отишла кај неа дома ама сама ,и сум и ги земала шминките,сум бендисала 4 бои ,жолта посветла,потемна ,златна боја и светкавка била едната но не сум се шминкала туку сум ги испробалла на раката боите :rofl:

20. rak4estip

rak4estip Истакнат член

сакам да прашам мајка ми ме сонувала како сум ја изгубила невиноста и ме тера да проверам што значи ако некој знае може ли да ми каже