Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. danniela5

danniela5 Популарен член

Ќе имаш проблеми со некое момче.

Всушност смрт значи долг живот. :)

Ќе се разделиш од тој што го сакаш .

Пријатни доживувања .

2. booba

booba Истакнат член

Сонував како сум била во школо и сум барала едно дете што го свигам(иначе во реален живот е постр од мене и студира)и одеднаш почлано да ме боли мнг брадата ко внатре да сум имала некое топче и непцето на долната вилица сум почнала да плачам и сум отишла накај дома.По пат сум сретнала една другарка и сум муабетела нешто со неа.После тоа кога сум стигнала дома некако ми поминала болката.Ѕаѕвони некој на врата и сум отворила, пред врата стоеше другар на братми(кој му е и во реален живот) и ме смувал, и после долго време се гушкавме и се разбудив..

3. Golden

Golden Популарен член

Неодамна сонував дека сме биле во море,во длабоко.Одеднаш гледам дека сум опколена со синџири.Што би можело да значи? :^)

4. ang246

ang246 Истакнат член

сонував како бабами (која иначе е почината) лежеше мртва од страната каде што јас седев на бдеењето а јас седев од страната каде што таа лежеше...во собата бевме само јас бабами почината и истава баба седеше и жива над мртвава се смешкаше ми го зела лап топот и и го даваше на мртвава праеше доближиго до мртвава тргниго на крајо и го даде враце јас спиштив многу силно и плачев со липање...после тоа сум легнала на креветот кај што спијаа со дедоми оваа живава дојде над мене и ми рече господ дојде кај мене и ми рече ќе умрам за 3,4 дена и сега сум мртва јас само чудно и се пулев и се разбудив...се надевам го свативте сонов... :)

5. Anne15

Anne15 Истакнат член

1.Одам во бањата.Влегувам да се туширам и моментално зборувам на мобилен со мама.Одеднаш гледам стаклото на прозорецот во бањата на пола скршено.Не знам како се исеков на раката.Видов крв и ме здоболе.Го држев уште телефонот на уво,но ништо не зборував.

2.Дома во соба кај мене имаше мали пајаци црни.Еден голем-бел.Врискав,зошто имам голем страв од нив.

6. Anouk

Anouk Истакнат член

Сонував како минувам по улица, и на ѕидот излепени некролози со мојата слика :|
    И луѓе застануваат и гледаат и коментираат, демек сум починала, а јас пасивно минувам и никој од народот не ме приметува.
    Ама некролозите огромни плакати, и голема слика, од апсолвентското табло и тоа :!: :D
    И ме пишувало со две презимиња...свашта.....

Дај некој нека протолкува :wasntme:

7. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Како правам веридба,ама сум требала да носам невестински фустан.
    Наместо бел,мајка ми ми купила розев нагоре и виолетов надоле,нешто како омре стил бил.
    Многу луѓе имало,дошле дури и од телевизија(бекстејџ)да снимаат. :emo: |(

8. Dog-lover

Dog-lover Популарен член

Епа вака сонував,како една позната личност ме запросува кај баба ми пред зграда а имаше и други познати личности седеа кај баба ми на тераса и викаа се радуваа :emo: 4 пати го имам сонувано сонов.
    Воопшто не мислам на оваа личност,баш ми е антипатичен,незнам од кај ми дојде во сон :emo: веројатно нема значење :?:

9. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Сонував неколку пати како танцувам со тој што го сакам. Потоа сонував како јас и тој сме разговарале, во сонот сме биле во брак и сме разговарале за тоа да имаме дете :^) Што значи?

10. Boleyn.7

Boleyn.7 Популарен член

Многу ме интересира што значи сонов.Сонував мачки, ми биле околу нозе,насекаде околу мене, и мали и големи...И во вториот дел од сонот голема кавга во која сум учествувала и јас...Мачкиве многу ме интересира што значат... :^)
    Аnyone ? :)

11. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Мачките мислам дека значат непријатели кои сакаат да ти наштетат и тоа можат да бидат некои кои ти се поблиски. Пази се од нив.

Boleyn.7 likes this.
  12. esperansa777

esperansa777 Популарен член

сонував како се гледам со некоe машко на скајп и бројот 7 се појави на екранот,што значи ова?

13. psychic

psychic Популарен член

среќа
    го сонуваш затоа што го сакаш
    нема
    сакаш малку слава и се разликуваш од другите
    сонување за смрт значи повеќе среќа, здравје
    1. промени дел од себе 2. од стравот од реалноста
    мешавина од фантазија и реалност нема значење
    не си комплетно слободна, нешто те попречува на патот кон целта

14. donnalia

donnalia Популарен член

Сонувам со истите соученици иако сме по 24 години се наоѓаме во училиштето и сме на час по географија става оценки и прашува кој колку имал на тестот само јас и уште едно девојче, другарка ми немавме правено тест но ѕвонеше и се спасивме. Часот завршува доаѓа класниот од него имавме математика и не мирисаше сите кој на каков парфем мирисал :lol:

15. nobody1

nobody1 Истакнат член

Сум седела со мајка ми т.е. тогаш сум се разбудила и сум го видела саатот и било 11:18( а сега пред налку кога станав ги пигледнав телефонот 11:18! ) и после тоа сонував дека гледам филм и таму се тепале двајца против еден и тој едниот што бил извадил пиштол и пукал во главата на тодор гечевски и така завршил филмот.има ли значење?

16. kivalce

kivalce Истакнат член

1. Сонував како ми излегло нешто црнко на стомакот и појдов да го стиснам, ама излегоа многу гадни работи и потоа се свртев и почнав и да повраќам исто такво нешто.
    2.Галев едно куче и еден волк(иако не личеше дека е, ама некако го знаев тоа) и тој многу ме сакаше(волкот), само од страна почнаа некои деца да маваат по него и мене ми беше страв тоа време да го галам затоа што почна да покажува заби :D ама после тоа се претвори во мало детенце и седна во мене, и јас го гушнав за да не го мават, а и веројатно затоа што го сакав, го стиснав многу силно до себе...

17. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

сонував едно девојче кое е отприлика 12-13 години и го познавам,било голо и трчало со други деца. :^)

18. esperansa777

esperansa777 Популарен член

овој може ли да ми го протолкувате,многу ми значи
    фала однапред :)

19. psychic

psychic Популарен член

таа многу ти недостига
    повеќе запознавање на себе, срам
    1. ослободи се од стрес 2. осаменост
    нема значење
    мешавина од минатото, нема значење

20. sadangel

sadangel Популарен член

Сонував како дечкото што го свиѓам возел со мотор, застанал до една плава девојка и страсно се бакнувале...

- Не сум опседната со него.... :D :angel: