Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Ако плачеш во сон е убаво.И обратно е, значи нешто убаво и позитивно случување.

На Queen.S му/ѝ се допаѓа ова.
  2. natalina

natalina Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    5
    И јас мн често сонувам вошки и ми кажале дека тоа значи пари :D

3. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Го сонував татко ми во сон, ама не се сеќавам баш што и сонував мои другарки и другари како си биле лути едни на други..значи ли нешто ова...протолкувајте ако може

4. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сонував многу чуден сон , наеднаш сме решиле дека ќе се зимаме со партнерот бидејќи сум била трудна или нешто слично ама не сме кажале на никој. кога дошло време сме им кажале на нашите и сме отишле со бебето, и сите ни се лутеле , мајка му плачела, а јас како да си ги криев децат(подоцна во собата сум имала 2 сина) едното пораснато другото бебе кое почнало да се гуши не сум знаеле како д аму помогнам. и знам само дека мн се каев во сонот што имав деца и како да растеле со секоја секунда ...

ако знае некој нека ми кажи баш ме интересира

5. Fearless

Fearless Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.344
    Ја замолувам Багуфче, или некој друг кој знае, што значи да сонуваш бран. Бев со другарки и сестрами некаде на море, и наеднаш огромен бран дојде, и си помислив готово ние ке умреме, но ништо не ни беше.

6. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Сонував , бубачка , во вид на пеперутка со круна и бело облаче позади неа,
    цел сон ме бркаше и ме касаше , а јас врескав од болка , никако неможев да ја утепам , беше мала , речиси невидлива за човековото око ..Дали некој знае што може да значи ова ? :) :^)

7. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.603
    Од сите глупави работи кои ги сонувам, ноќеска мислам беше врвот на исклучително глупав сон. :D

Знали сум облекла плетен џемпер, од оние што се носеа пред 10-тина години, шарен во риги (а јас мразам риги, мислам дека личам на Таличниот Том), нејсе, сум го облекла, а под него сум носела некој неудобен бапски прслук.
    Секое едно машко кое го сретнав, меѓу кои познати и непознати и другари на дечко ми, секој еден од нив ми ја фати цицката (некој левата, некој десната) и онака баш ми ја гмечеше, ми ја стегаше, ми ја масираше со стисок како да фаќа некое јаболко и демек WOW! каква цицка имаш , со воодушевување, а јас се чудев во себе, прво зашто немав деколте, туку грозен џемпер на мене, а второ, немав ни push-up прслуче, туку бапски и никаков, без корпи. :rofl:

Што треба да значи ова? :^)
    Напоменувам дека сум сосема задоволна од моите гради и немам никаков комплекс од нивната големина.
    :rofl: :rofl: :rofl:

8. doktorka-an

doktorka-an Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    1.078
    Допаѓања:
    345
    што значи да сонуваш како се возиш со скутер по вода.ммммм синоќа возев цела вечер ама во базен,и било мнооогу јако.ако знае некој нека пише? 8)

9. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Сонував како сум седела кај семафорите во нашиот град и како паѓало ептен многу дожд и мојот бивши ми пишувал на скајп да се смириме,дека тоа било голема љубов.И тогаш во тој момент доаѓа едно комбе и во него сестра ми и ми вели да се качам,но јас сум ја одбила и се вратив на истото место.Знам дека се чувстував мн изненадено,некако тажно.Инаку бившиот има блок на скајп.Овој сон ме зачуди навистина многу. :?:
    Друг сон е што сонував како сум пиела нешто од едно шише и притоа сум полетала,и сум гледала во една голема црвена точка,се така сум летала додека не сум го исипила целото шише. :^)
    Ве молам ако знаете помогнете. :*

10. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Не се сеќавам на сонот, ама ја сонував мајка ми... :?:

11. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Сум сонувала дека сме биле на проба на некое играорно друштво со другарка ми. Кога завршила пробата се симнал од некаде еден другар и забележав дека имал огромна бубљица на челото. :rofl: И ми рече: „Дојдете со Елена накај 15 или 20 на кафе кај мене.“ И јас потврдив. :D После под вчерашното влијание на фемина четов ми ја запеал нунка те орвидаре. :rofl:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  12. pinklady

pinklady Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    25
    Ke ni odgovori nekoj ako znae sto ni znacat sonovive , ili samo naprazno gi trupame? |(

13. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Јас сонував како ми паднал забот и ми останало тоа место празно и сум се плашела да одам на заболекар ама сум знаеле дека мора да одам. :^)

14. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Јас цела ноќ сум трудна , и тоа ми се познавало мешето, па одам по некои болници, ми кажале дека женско носам. јас и викам на мајка ми , нема шанси да сум стварно трудна 4 ти месец кога пред две недели имав менструација :D

И така цела ноќ. Кога се разбудив прво за стомак се фатив :D

15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.909
    Јас сонував дека било црна ноќ и бегав од нешто нејасно, неодредено. Одеднаш сум скокнала, сум ги испружила нозете нанапред и направив скок како летање, со кој стигнав директно до мојата куќа. :?:

16. tamy

tamy Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    3
    Пред некоја вечер сонував како шетам со другарките и така како што си шеткавме гледам пред мене пари и ги земав....Не се разбирам многу од толкување сонови но една другарка ми кажа дека некој ме зборувал...Ако некој знае точно што е би сакала да ми каже :)))

17. tamy

tamy Истакнат член

Се зачлени на:
    29 ноември 2009
    Пораки:
    40
    Допаѓања:
    3
    Јас сум слушнала дека тоа значи болест или смрт за некој од фамилијата ... т.е зависи од забот кој е .. мислам дека 1 се родителите 2 браќата и сестри... незнам точно ...а да и многу е важно да не те болело

18. WhoisShe

WhoisShe Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Јас сонував како другар мој близок , вереница негова е бремена , се среќаваме по 2 години и гледам прстенот на рака и го прашувам те боли прстенот а , и он се смешка и после ми вика не не , потоа во сонов ја среќавам вереницата негова во сонов веќе жена негова и девојче на 2 години го држи за рака и јас ја прашувам ова е малата? и таа да да , ја прашувам како се вика и таа ми кажува Јоана и почнува да ми раскажува како го добила името, а пред тоа сум знаела само јас дека и она него го вара и неа сум ја прашала дали ја боли прстенот ,и почнав да и зборувам дека не е убаво тоа што го прават двајцата одат со други заради девојчето ,а девојчето го видов убаво плава косичка и сини очиња. А иначе другар ми пред да се вери излегуваше и со други , сега за сега мислам дека не излегува , но како викаат волкот карактерот не го менува може да го смени само влакното .
    Ме вознемири сонов , ве читам веќе подолго време и се зачленив само заради ова , ако може некоја форумџика да ми го протолкува , однапред благодарам :$ :*

19. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Овој сон не е добар. Јас пред некое време сонував дека ми паднал заб и се скарав со дечко ми и тоа многу, не мора да значи смрт но кавга расправии болест и сл.

20. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Јас знам дека пари се зборови, е сега дали некој зборел нешто за тебе или пак ќе слушнеш нешто од некого, во секој случај се зборови, озборувања и тн.

На tamy му/ѝ се допаѓа ова.