Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

сонував како сум го видела бившиот дечко како се шета со друга девојка..

2. jagodka.18

сонував како сум го видела бившиот дечко како се шета со друга девојка..

3. psychic

psychic Популарен член

ако сеуште го сакаш, љубоорна си, ако си го преболела тогаш нема значење

4. causevsku777

causevsku777 Истакнат член

СОНУВАВ: КАКО ЈАС И КЕРКА МИ СМЕ ВО НЕКОЈА КАРАБИН КУЌА И БЕГАМЕ БИДЕЈЌИ НЕКОЈ САКАЛ ДА МИ ЈА КИДНАПИРА КЕРКА МИ НО ТОЈ НЕ ПРОНАШОЛ И ЈА ЗЕДОЛ КЕРКА МИ И ЈАС СУМ ВИКАЛА ПЛАЧЕЛА И ЈА БАРАМ БАРАМ АМА НИКАКО НЕМОЖАМ ДА ЈА НАЈДАМ, И ПОТОА КАКО НЕКОЈ ДА МИ ВИКА МАМО МАМО И СЕ ВРТАМ КЕРКА МИ ИСТРИЖЕНА ГОЛА ГЛАВА КО СУМ ПОЧНАЛА ДА ЈА ГУШКАМ И ДА ПЛАЧАМ.
    ВЕКЕ ОВА ВТОР ПАТ И ПРЕТХОДНО ИМАМ СОНУВАНО СЛИЧЕН СОН СО КЕРКА МИ.

ТАА ИМА 3 ГОД. И ИМА ДОЛГА КОСА :) ВЕ МОЛАМ ДА МИ ГО ПРЕТУМАЧИТЕ СОНОТ!
    БЛАГОДАРАМ!

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

чудни сонови сонувам :^)
    1-мама плачеше...???...
    2-како да имало војна и околу мене беа малите братучEди и уште некое мало детенце ме гушка Oд страв,
    се се пукаше наколу ?... :(

6. Rama

Rama Форумски идол

Неколку денови по ред сонувам некое чудно инсектче,нешто гнасно уф се ежам како некој пајак со неколку пипала долги и влакнести,тоа се случува околу 4-5 наутро и веднаш се будам како да го гледам до зидот да лази и несвесно удирам по зидот со раката , првиот пат викнав силно моите дојдоа ,ја пребараа цела соба се беше во ред,ми се чудеа и тие....ама јас си знам дека гледам нешто такво,ви се случило на некој,има некое значење? се плашам бидејќи неколку пати го имам видено ова знам дека е сон,ама понекогаш ми изгледа толку реално :devil:

7. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

....вака...сонував како бев во основно пак....требаше да правиме тест по математика и за прв пат сум научила и сум знаела да решавам....ама едни "другари" ми ја украле ташната и ми ја скриле некаде па ради тоа не можев да полагам :^) ....не се кажуваа дека се тие ама јас знаев....дојде професорот, а професорот беше поп :^) затоа што ја немав ташната немав право да полагам......овие си се смееја......уште пред да влезе професорот поп :^) јас им викав и им се заканував, не признаваа.....така сите полагаа само јас не.....кога ги пишуваше оценките ми рече дека ќе ми напише тројка, јас се разочарав зошто ми беше прв пат да сум научила, тој на крај ми напишал двојка.....кога завршивме ја барав ташната.....надвор пред вратата имало неколку куфери кои стоеле тука постојано празни.....отворив еден и ја најдов ташната тука.....на крај им кажував на децата дека таму ја најдов и зборевме за оние колку се ненормални......

8. Crvenata

Crvenata Активен член

Здраво! Дали некој знае што значи во вреќа ориз да најдеш мали чоколадца и козметика ( сјајови најмногу за усни ) . А Веднаш до вреќата под креветот 3 ланчинја. Едно златно и две сребрени ( со привезок беа сребрените). Многу убави. Златното ланче наводно во сонот ми било изгубено па го најдов. Фала :)

9. minne92

minne92 Активен член

Jas sonuvav rozeva kuka preubava no nikako ne mozev da pojdam do kaj nea probuvav no ne mozev sano ja gledav od daleku,,,dali nekoj bi go znael znacenjeto?

10. psychic

psychic Популарен член

недостижна среќа
    среќа, просперитет
    нема значење
    ако имаш арахнофобија, ова е нормално, ако не, тогаш значи дека бегаш од некоја ситуација
    1. таа ќе се смее и радост
    2. кавга, стрес
    премногу се плашиш за ќерка ти...ти е страв од промени

11. sweet-star

sweet-star Популарен член

Сонував како се искачив ба нешто,а потоа се кренав во воздух и почнав да одам нагоре во воздухот,сакав да се симнам на земја но не можев,а околу мене имаше и други луѓе.Значење?

12. psychic

psychic Популарен член

желба за мир, слобода, без стрес

sweet-star likes this.
  13. martinuska

martinuska Популарен член

Сонував дека сум си купила бел, чипкан градник. :?: Сум барала друга боја, па немало и сум земала таков иако сум имала. :^)

14. esperansa777

esperansa777 Популарен член

1.сонував еден човек што ми се додворува на работа,значи ми се гади од него и дупло е постар од мене
    го сонував како пиеме кафе кај мене на работа и пак ми бил одвратен и во сонот и нешто како сум носела убава и кафена бунда и овој ми викал да ја облечам една како мастило боја како наметка нешто ама не бунда,демек он ми ја донел,абе :puke:
    2.сум тргнала така дотерана и со сандалите полна пета,моите омилени,одам пешки од населба до центарот на градот а е оддалечено 2км може и повеке и на сред пешачење ми текнало дека нозете ќе ме заболат до таму и плус како ќе се вратам назад кога нозете ќе ме болат и сум решила да се вратам дома и почнав да пешачам назад

15. jagodka.18

сонував како од пазар сум купила долна облека(само гаќи) и тоа 5 пара ..

16. ang246

ang246 Истакнат член

сонував како сум нашла слика со дечкоми за која дотогаш не сум знаела дека постои беше многу убава и и ја покажував на сестрами... незнам дали и на некој друг му ја покажав

17. psychic

psychic Популарен член

зголемена женственост
    1. малку ти е страв од тоа, макар и потсвесно 2. откажување од некоја ситуација/проблем
    добрина, нежност, женственост
    сакаш да запаметиш некој момент со дечко ти

18. sweetgirl1106

sweetgirl1106 Истакнат член

Сонував дека бев во школо и ни дадоа некој проект. Секој викенд требало да одиме во село. Отидовме првиот пат со најдобрата другарка во викендица (личеше на мојата) и тоа беше во Маврово (често одам во Маврово). Во викендицата сретнавме две девојчиња кои ги знам во живо ама во сонот ми беа непознати. Мислам дека тие живееа таму и требаше да ни помогнат во проектот. Јадевме заедно и после излеговме надвор. Беше зима затоа што додека одевме забележав многу малку снег. По пат се ми беше познато и на другарка ми и реков дека она може да престојува кај мене.Влеговме во продавница и јас сакав да купам кришки леб ама не ми дадоа. Си купив штрудла :lol: и книга. Книгата беше розева и мала. Значење? :)

19. nikiiii

nikiiii Популарен член

Нее памтам сонови, ама ич само 5 мин знам што сонував и после заборавам :^) Незнам дали сум единствена ама тоа е ахах ]:)

20. psychic

psychic Популарен член

нема значење, мешавина од реалноста