1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. LoVeeeYoU

LoVeeeYoU Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    1
    девојки поздрав до сите имам една молба до вас ако знае некој што значи сето ова нека ми кажи...сонував како јас и една моја другарка што за жал е почината сме купивале работи за да одиме во Австралија...ова малце ме заплашува...ве молам за одговор

2. Knightley

Knightley Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    си ја сонував свадбата сум се мажела со бившиот :D

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    или сеуште го сакаш или па е од минатото
    нема значење, нема што да те заплашува, ја сонуваш затоа што ти недостига, другото е фикција

4. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...сонував дека се гледам во огледало и дека сум убава...устата особено ми беше многу убава.....

5. Charlottexo

Charlottexo Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    19
    Дечко ми сонувал како сме се венчале ама без фустани, одела итн..
    И јас истово го имам сонувано ама пред два три месеци...
    Што значи ? :worried: Многу негативни одговори има по соновникот.. :D тешете ме :D

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    и не е баш позитивно...промени на лошо, неисполнета желба
    поголема самодоверба

7. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    јас сонував многу чуден сон

бевме цело друштво во село кај мене во куќата ама таа пред распаѓање била секоја греда крцкаше се нишаше целата, тука се криевме бидејќи не бркаше еден бик, се искачивме по скалите и кога дојде бикот удираше во столбовите и уште повеќе се нишаше куќата, и наеднаш останав сама никој немаше во просторијата а бикот беше доле и уште посилно удираше но кучата не се сруши и така се разбудив

вакво нешто повеќе пати имам сонувано, што значи ова?

8. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    40
    Сонувам како требало со моето друштво да пешачиме до некое подалечно место. Јас мислев дека е невозможно да стасаме до таму, но стасавме. И како на 1ви мај да бевме, на една ливада се сместивме и нешто како скара да правевме. Мене ми помагаше цело време со скарата еден младич (ми се допаѓаше) кој беше сместе одма до нас со неговото друштво. И одеднаш како нешто да сме заборавиле да земеме и двајца од нашето друштво се вратија назад а ние останавме

Толкување некое ве молам :)

9. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    Сонував као сум била на аудиција за комедијанти и сум излегла на сцена во еден театар сум почнала да зборувам и сите се смееле. Ептен сум била зачудена затоа што сум успејала да ги засмејам сите. Кога сум се вратила дома, ми се јавиле од организаторите дека сум примена во слендиот круг и да дојдам на разговор.И тоа ептен ме изненадило зата што онак ана шала сум се пријавила, воопшто тоа не сум го сакала а сепак ми успејало.

10. LadyNN

LadyNN Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    17
    Сонував како сум била облечена во венчаница, но во последен момент сум ја откажала венчавката зошто не го сакав младоженецот. За сето време постојано сум плачела. Од лутина што му избегав дечкото ми ги фрлил сите работи во морето, но тоа со секој нареден бран ми ги враќаше (кола и очила). Некој расположен за толкување :?:

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несреќа
    нешто така и во реалноста ќе успееш, но среќата на сон носи солзи
    лесно излегување од проблем
    премногу стрес

12. Teodora96

Teodora96 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Во последно време често го сонувам татко ми како го гушкам.Минатата ноќ го сонував како е пред продавница во која се продавле златни часовници,компаси и други вредни работи.Пред јас да влезам во продавницата застанав до татко и долго го гушкав,потоа влегов во продавницата и земав еден златен компас,го ставив на рамна површина и сакав да ми го покаже правецот исток,но цело време ми покажува
    погрешна насока.

13. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...сонував дека патувам со автобус и на влезот од гостивар почнале да не каменуваат овие од другава националност :D фрлаа со камчиња по нас а фрлаа и по некои мали деца на улица :x .......тука имаше застој на патот и многу автобуси чекаа, ако останевме тука подолго можеше нешто лошо да се случи.......се приближија до автобусот и ни се закануваа и фатив и јас да им се заканувам преку стакло.....ги налутив ама тогаш автобусот тргна......отидовме малку понапред кај патарина и ни рекоа дека ќе не сместат во коли за побезбедно да се вратиме дома....али немало место за сите ама јас се испикав.....после пак бев во автобусот ама беше попразен и се враќавме дома..... не сакав да седам до секого и имав проблем....на крај се снајдов.....се вратив дома и таму беа мајка ми и тетка ми.....па сонував многу локум, тетка ми го донела ......

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    се бориш за своето право, и можеби се плашиш од ваков конфликт
    многу го сакаш

На sajonaramucaca му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Peperutche7

Peperutche7 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    23
    Сонував како мајками ми ставила на рака белегзија од монисти. Што значи тоа ? фала :)

16. nikiiii

nikiiii Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2013
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    942
    Во суштина убаво, симбол на љубов, ќе имате можеби некоја веселба или забава дома по некој повод. :)

На Peperutche7 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Katiija

Katiija Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    10
    вака, синоќа сонував сон, сум родила девојче, ама девојчето како годинка да имало, сум ја крстила ана, личела на дечко ми, цела, со малку поголеми ушиња (уште ми е пред очи), дечко ми бил цело време покрај мене за време пороѓајот, многу лесно сум родила, по природен пат, и никаква болка не сум почуствувала, и сум се чуделе, како другите велат дека е многу тешко да се раѓа дека е болно мене колку лесно, и ми го зеле девојчето а јас сум ја барала низ болницата, сум отишла да ја видам и сум одела веднаш по пороѓајот, и сум се чувствувала многу лесно, но и сум ја барала ана - моето девојче.

18. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Во последно време сонувам чудни сонови....
    1.Бев болна и косата ми падна,па сакав да носам перика.Почнав и да се шминкам,зошто лицето од болеста ми беше некако изменето,унаказено.
    2.Мајка ми беше трудна и бевме на одмор,се забавувавме.Но нејзе не и беше добро,па моравме да се вратиме.
    3.Овој ми е најчуден зошто го имам сонувано многу пати.Во сонот секогаш е ноќ,се е темно а треба да биде ден.Сите сме излезени надвор,загрижени поради тоа што се случува,сонцето не изгрева. :^)

19. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    ..јас си се сонувам,комшивки,сестра ми,другарките сите ми викаат оие 3 деа дека ме сонуваат...
    што би било тоа...зошто во еден период "сите" мене ме сонуваат ..баш ме интересира и помалку загрижува :|

20. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Долго време ништо не сонував но затоа пак нокеска бура од сонови хаха ајде кој знае нека каже

1.Сонувам како еден ми дава пари се рабоитеше за 500 е но парите биле ситни како билет за автобус и ми нудел пари јас не сум сакала да земам.

2.отидов кај братучедми и некој почна да збори како доаѓа од операциа и кога поледнам до колената има нозе а од колената надолу нозе нема туку само му ги ставиле пред него на столче и јас сум серасплачела и тој и сум му дала пари нешто да си купи :(

3.како од некој да сум бегала цело време сум трчала по ливада некоја и постојано сум барала излез од каде да излеам !