Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сме седеле дома со татко ми и мајка ми извика лелееее змијаааа,и со татко ми веднаш истрчавме надвор да ја бараме и утепаме,и кученцето со нас тргна да ја бара,ја аравме и ја најдовме но премногу брзо одеше едвај ја стигнувавме и на крај татко ми зеде една мотика и јас и ја утепавме со мотиката и кученцето мое ја изеде :) ,и на крај кученцето ни презоборе и ни кажа дека му било тешко што ја изело целата :?:

2. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несреќа
    од реалноста е
    1. повеќе енергија, агресивност 2. и 3 ќе треба да преминеш некои препреки
    цврста врска
    нема значење
    ќе направиш ил иси направила нешто неубаво
    потсвесна конекција со соседот, симпатичен ти е
    кавга, неслога и промена

На mili4ka123 и DigY им се допаѓа ова.
  3. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    .....што значи на сон да ти се пушта некој што сакаш да ти се пушта дури ти пиеш...нескафе мислам дека беше...или капучино така нешто.....беше убаво, само малку горчливо.....иначе тука седев со некои другарки откако прво сме шетале на кеј......па седнавме у кафаната тука на отворено :?: ....

4. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење

5. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    Сум била во кино со другарките и имало многу деца во публиката и јас сум пеела песна но некои делови не сум ги знаела а рефренот најубаво сум го пеела па после тоа една другарка пеела но јас не сум ја слушнала.

6. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    сонував
    *како со бифшиот дечко сме оделе до продавница да купиме нешто, и он зел да запали цигара а иначе не пуши воопшто, и јас сум му рекла ееј што правиш и он рекол оставиме, не се секирај бидна веќе и јас не почнав од арно..
    *потоа како сме биле на екскурзија од школо (јас веќе завршив) и на врачање сме се вратиле порано и автобусот застанал кај мене блиску куќата, кога сум влегла дома сум видела дека е преправано, реновирано дома, и само шрто сум влегла дома мајка ми отворила, и за да затворивратата, кога се појавиле две жени биле мајка и ќерка и не прашале дали можат да преспијат кај нас немале каде, не молеле .. и после се разбудив

7. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Јас бев излезена и дечко ми ми се јавува на телефон ми вика Ти полнолетна си?-Јас му велам не бе што ти е јас сеуште сум малолетна.Тој ми вели лажеш ти си полнолетна.Јас целата бев подзината од муабетов. :o

8. cat250

cat250 Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2012
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    398
    Сум се гледала во огледало косата ми била кратка и преубаво ми стоела :)

9. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.779
    Допаѓања:
    2.091
    Почнав да сонувам страшно глупи и безвезни сонови..
    Сум сонувала како да сум била на некое место каде што имало некоја огромна куќа, во таа куќата се случувале чудни работи и таму господарувала некоја лоша жена... јас сум се криела од сите во тоа местото оти ме барале мене за да мис стават некоја инекција која ќе ме убиела. После тоа сум била дома и се собрале многу луѓе, имало и доктори и моите родители биле и ме убедувале дека мора да ми ја стават таа инекцијата.. Јас сум се обидувала да избегам :^) што значи? :tmi:

10. valejunior

valejunior Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    0
    сон од синоќа
    сум била со друграка требало да одиме на пат,патуваме со авион доагаме кај место кои биле само католици гледам часни сестри ,после на нозете сум имала стаклени чевли како што имала Пепелашка со принцот над прстите имам две свеќи на по една на двете чевли а свеќите биле црвена боја кои гореле како кај католиците и се разбудив.
    поздрав валејуниот

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    несигурност
    непријатели ,страв, стрес
    бараш промена
    нема значење
    нема значење ниту еден
    се истакнуваш, но пази, нема да успееш во се

12. sunygirl

sunygirl Активен член

Се зачлени на:
    25 август 2013
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    8
    2 пати имам сонувано како сум се смирила со мојата другарка која ми беше најдобра (во моментов сме скарани) и како сум отишла кај нејз и сме си зборувале нешто сме се смеел и потоа ме испратила дома и кога сум отишла пред да влезам внатре во куќата пред влезот како да сум се каела зосто сум и се смирила
    Што значи ова ? :^)

13. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ...јас имав чуден сон....со мајка ми требаше да идеме кај една роднина....као да викне такси....ама такси возилата сега биле многу софистицирани :o влагаш во некоја како гаража....со оние врати што се креваат и се спуштаат.....внатре е како рецепција, те седнуваат на фотелји пред телевизор и за неколку минути си на саканото место колку и да е далеку.......и тука као има човек што работи, овој беше чуден, млад, плав (ама не беше убав) и многу блед, значи малку чудна појава..... на ѕидот ни покажуваше некои чудни ефекти дури патувавме....не можам да ги објаснам.....мене и покрај се не ми беше пријатно внатре, а не и беше и на мајка ми.....кога излеговме таа рече дека ќе се јави во такси компанијата и дека ќе се пожали...... отидовме кај роднината ама пред зградата каде што живеела имало чопор од кучиња, значи куп насекаде, низ цел двор.......мене ми беше страв и неќев да продолжам, мајка ми ми вика да не се плашам, нема ништо страшно.... и поминувавме покрај нив а тие ништо не ни правеа, не не ни забележуваа, како да не сме тука......при крај, кај едно дрво имаше едно куче и до кучето имаше еден сомнителен дечко со цигара и му ја пружи на кучето.....тука при крај и мајка ми почна да се плаши од кучињата и се стрча па влеговме.....во влезот имаше повеќе луѓе....млади дечки претежно.....им рековме да ја викнат роднината.... таа кога не виде се насмеа ама не и беше баш мило како што ни велела по телефон кога не канела да одиме кај неа......

14. Peperutche7

Peperutche7 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    23
    Сонував со мажотми сме биле во манастир ( како Бигорски манастир да бил во сонот) и не пречекал поп јас му сум бацила рака, имало река излегувало пареа и многу мажи се капеле, седеле, мажот ми таму се капел и неможел да излези ама излегол со малце напор. Што би значело? :worried:

15. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум родила керка но сум имала многу големи болки и сум почнала да крварам веднаш,сум излегла од болница веднаш почнале гости да ни довагаат да ни честитат,некако сонот ми беше премногу реален несакав дури ни да се разбудам :D :D

16. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував како со другарка ми стоиме пред огледало,а јас си го мачкав лицето со мед.Одозгора на челото пуштив мед и нели за да го размачкам цело лице. :^)

Бев кај една другарка,а таа на камера го имаше пуштено дечко и на сестра и.Си правеа обичен муабет.Одеднаш таа му вели дека сум имала куче германски овчар(што го немам).Јас целата зачудена,се прашувам од каде?-Јас немам такво куче.Кога одеднаш до мене гледам германски овчар,беше прекрасен.
    Го галев. :) (ова со кучево да не е поврзано со верноста на дечко ми,во последно време многу глупи мисли ми паѓаат на памет... :| )

17. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував како на сестра ми сум и купила торта за роденден сум сакал да ја изненадам, и дома сум ја доукрасувала тортата :wasntme:

18. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    сонував дека со најдобрата другарка сме тргнале за време на одмор од школо да си купиме кифли со виршла али сме заминале во друг правец,па после сме се враќале назад коа ни текнало каде сме. :tmi: :D

19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    оптимизам
    1. радост, среќа 2. нема значење, а за кучето можеби
    несреќа
    проблем, повеќе мака за да се реши
    нема значење
    или сакаш да се смирите или макар малку ти недостига минатото

20. Crvenata

Crvenata Активен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    1
    Здраво ! Сонував дека во една соба имало повеќе кревети, а сни биле собрани друштво машко -женско. Меѓу нив бил и мојот симпатија. Сум заспала на двоспратното креветче, а тој се подкачил на скала и ме бакнал на десниот образ. Подоцна и кажав на другарката и таа не ми веруваше дека токму тоа се случило.
    Фала :)