Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    имаш преголема самодоверба

На butterfly6223 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    Сонував како во некоја куќа или стан не знам што точно, сме седеле јас и мојот партнер на две фотељи, тој мислам дека читаше весник не сум сигурна, а во прсторијата до нас имаше на кревет седнато двајца дедовци и една баба, гледаа телевизија и зборуваа, потоа со партнеров се зближивме, се гушкавме, но пред нив и јас се зрамив, но потоа некој ми кажа дека тие се стари и не гледаат ништо.

3. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    стабилна врска

4. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    Ова ми е битно да ми го протолкувате. Еднаш го сонував татко ми и еден глас кој ми рече Татко ти никогаш нема да добие 7-ца на лото за ѓабе игра, потоа го сонував татко ми како излага од куаптило и во него се држи мртов,значи го гледам татко ми во две тела, и ми кажува дека мртвиот човек е само едната негова половина, потоа го погледнувам подобро и гледам дека неговата половина навистина е мртва.

5. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    татко ти ако е болен ќе оздрави, радост, оставање на минатото

6. Marinelce92

Marinelce92 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 август 2012
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    16
    сонував нешто со една другарка сме се нападнале (во друштвото ми е,добро се сложуваме) не ми ни текнува која била причината..и се ззнаело дека или јас неа ќе ја убијам или таа мене,и со нож неколку пати сум ја прободела и последниот пат во срцето и таа чекаше да умре.. а по некое време сум го извадила ножот и како ништо, се мислам дека течеше нормално..

7. nobody1

nobody1 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    74
    сонував дека сум била кај баба ми и сум седела на скајпот и сум разговарала со едно дете од крушево со кое се немам запознаено и сме правеле муабет 9 мин но со прекини бидејќи слушалките одвреме навреме се ваделе, после тоа дошол тука кај мене во мојот град и ме вртел па потоа ме бакнал во образ и си заминал и потоа се сеќавам дека било доцна мама и тато биле кај баба ми и јас сум отишла кај баба ми и како сум ја отворила вратата баба ми ме осетила дека некој влегува и сум тргнала да си одам но сум се вратила и кога влегов внатре сите се разбудиле и јас сум неможела повторно да разговарам со него.А да и кога сум ја видела баба ми имала нешто црвено околу устата изгледаше како да е изгорена.Што значи ова? :)

8. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    сонував со братучетка сум била во кина во една голема продавница.. и сме разгледувале руж во златна боја...сум сакала шминки... :?:

9. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сум сонувала како со две другарки (со двете не зборам долго време ) сум била во некоја голема продавница за мебеле и додека сме разгледувале сум им рекла дека мајка ми е бремена и они се израдувале ( а мајка ми е зена во години, не има мене и сестра ми )

10. ohana

ohana Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2013
    Пораки:
    275
    Допаѓања:
    268
    Сонував како татко ми се облекувал во нови алишта и рекол нешто како не ми е добро, уморен сум од работата, може утре ќе ме нема... Многу се исплашив и се разбудив со солзи во очите. ;(
    Има ли некако значење? :?:

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    здравје и радост, голема поврзаност со татко ти
    промена
    нема значење
    нема значење
    кавга

На ohana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. anamariia.x3

anamariia.x3 Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2011
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    857
    Сонував еден навистина чуден сон. Било лето во Охрид и во нашиот стан престојувале околу десетина луѓе меѓу кои и јас, татко ми и верувале или не ХИТЛЕР! Прво нешто сум се зезала на негова сметка и тој само чудно и таинствено ме погледнал, со злобна насмевка. И понатаму во текот на денот зјапал во мене. Понатаму не се сеќавам, но знам дека сакал поради тој виц да убие некој, па ја не сум можела да издржам и сум земала еден голем нож и сум го избодела прво во стомакот, но сум сакала да бидам сигурна дека е мртов бидејќи сеуште така злобно ми се насмевнувал. Затоа по неколку пати сум го бодела по телото, па во срцето, во главата, но сеуште не сум била сигурна дека е 100% мртов па затоа сум му ја исекла главата и сум се издрала: Сега сите Евреи ќе ми бидат благодарни за ова.

Какво значење има сонот?

13. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Читаше ли нешто во врска со Хитлер то ден или денот пред тоа?

14. sweetgirl1106

sweetgirl1106 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2012
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    109
    Веќе неколку пати сонувам како бегам од некој. Што значи ова? :^)

Вчера сонував како сум била на некое место слично на супер маркет и сум крадела неколку работи. После тоа бегав за да не ме фатат и додека бегав видов кафез во кој имаше мачка и куче мали, двете бели седеа во кафезот. Сакав да ги земам ама не се обидов и продолжив да бегам. Значење? :)

15. kika.dragan

kika.dragan Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    150
    сонував сме оделе на планина со друштво и там,у требало да бидеме цел ден.. откако сме стигнале јас и едно девојце сме сакале да си одиме. а јас во себе си зборувам како ке си одиме кога само што дојдовме. И едни не слушнаа дека ссакаме да си одиеме и ни ги покажуваат двете патеки од каде може да се вратиме. едната била подолга и права, а другата се стигнувало побрззо но имало некои пречки по пат. И кога наеднаш некој прашал колку е часот и кога видов часот бил 18:00 a ne ni polminalo 5 min i jas sum se izraduvala bidejki veke trebalo da si odime. i sme se vratile celo drustvo grad??

16. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    219
    Сонував момчето што го сакам било кај мене дома да ми помогне околу чистење. Но прво седнавме да разговараме, на масата имаше албум... сакав да го гледаме но тој не сакаше туку ми даде негова слика и ми напиша нешто. Не се сеќавам што пишуваше на сликата.

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    го сонуваш затоа што го сакаш, но имаш желба да се одлучите дали заедно или не
    нема значење
    стрес, сакаш промена а не можеш, притисок
    знам по ова дека не го сакаш хитлер, но или е од минатото што си слушнала/прочитала или скоро си видела нешто со хитлер

18. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    Треба да се вселиме во еден стан во Скопје со цимерки. И сонував дека јас и едната цимерка сме биле да го видиме станот, бил многу убав, розево со плаво, и кога сме отишле да ги видиме нашите соби, имаше две соби една до друга, беа празни, цели беа со ламперија и беа нагоре некако, јас реков само дека нема да можам да спијам тука затоа што се нагоре ке ми биде главата нагоре нозете надоле и беа малечки собите.

19. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ....а што значи некој да пие ракија и таблети истовремено....парацетамол беше ништо страшно...ама му имавме речено пола да испие а човекот испи цело и после му беше страв и беше ко зашеметен.....инаку беше еден роднина со кој не стоиме баш добро :D....уствари не со него туку со неговите повеќе.....а беа дојдени дома кај нас...... и како натрапници се однесуваа.....си правеа што сакаат....си отвораа фрижидер....си легнуваа по нашите кревети....после дојде татко ми од работа и јас си реков сега ќе има кавга.....ама тој беше баш фин со нив а тие беа оние што си заминаа кога тој дојде....малку навредени.....мислам дека ќе беше обратно да беше вистина :D

20. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    сонував како сум јавала на коњ :?: