Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    кавга
    среќа

2. Summer.Love

Summer.Love Истакнат член

Се зачлени на:
    16 март 2013
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    40
    сонував како гледам кон една планина со висок врв, очекував да се симнат 2ца другари за да ми с придружат.

3. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    сонував како сум се враќала накај дома и блиску до дома на главната улица сум видела дека има сообраќајка , значи имало многу коли застој, сообраќајката била тешка , двете коли биле запалени, гореле,страшноо, пламен имало насекаде до кај мене до куќа..

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Па вака ми се јави на телефон дечко ми.Ми вика ајде дојди кај мене.Инаку надвор врнеше.Јас му реков добро еве доаѓам.Не знам како и што и викам на братучедка ми ајде дојди и ти со мене.Одиме накај него му ѕвонам на телефон и викам еве сум јас веќе пред куќа,тој ме нарече со едно презиме-што во сонот било негово и нели ме вика така демек жена ќе сум му била.Доброо,отидов кај него истото ми го рече,
    значи тоа во реален живот не е неговото презиме,а на сон било.И потоа мајка ми ми вика зошто така те вика?-јас и велам па неговото презиме,дека после нели така ќе се презивам.(инаку напишав овдека дечко,планирам да му раскинам :| )

5. FamousGirl

FamousGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2013
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    2
    Значи сонот е малце безвезен, ама сум слушнала ако сонуваш нешто куќа, прстен има посебно значење...
    Сонував како сум во една куќа (огромна куќа со огромен салон и стоевме таму) и бев со еден пар (најискрено не се сеќавам со кој бев) и девојката кажа -баш ми е криво што мора да си одиме сега од куќава, многу е убава и дечково и вика немора да си одиме ако нејќеш и вади кутија со прстен го отвараи ја побара за жена и после да ме утепате не се сеќавам дали нешто се десило или не, само наеднаш кутијата со прстенот се појавува кај мене во раце и го гледам, беше сребро или бело злато незнам со дијамантче во средина и го гледам и искоментирав нешто како -убав е прстенов ама дијамантчево да било поголемо поубав ќе бил (и не ми е јасно зашто сум го кажала тоа, стварно е невкусно да кажеш така на некој) и толку од сонот. и на моменти зашто не се сеќавам кој беше парот си помислувам во сонот мене некој да не ме побарал зашто прстенот наеднаш се поави во мои раце.. (ма да не верувам дека мене ме побарале ахахаха :D ) Ве молам одговорете најбрзо што можете..... Тенк јуу :)

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    радост
    малку сепак го сакаш
    стрес
    намалување на очекувањата

На FamousGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Oki777

Oki777 Активен член

Се зачлени на:
    18 јули 2013
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    5
    Јас сонувам секоја вечер :) Сонував дека се спремало да биде крај на светот, јас во една коцка со трева ја косев тревата, од другата страна косеше еден постар човек од едно село. Потоа поминував низ еден мост и пренесов едно мртво тело, мислам дека беше на некоја постара жена, и тие што беа со мене ми рекоа дека за ѓабе го пренесувам кога сите ќе бидеме уништени, после се најдовме на едно место и јас мислев дека треба да одиме на десно, но сите други рекоа дека треба лево и јас отидов со нив, иако мислев дека и тие мислат дека треба десно.

8. QueenElena

QueenElena Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2013
    Пораки:
    1.212
    Допаѓања:
    1.290
    Можеби си премногу опседната со крај на светот или читаш таква литература и гледаш такви филмови. :)

9. kristijana88

kristijana88 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2011
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    10
    Сонував дека се подготвувам да бидам невеста, како се спремам, како го облекувам фустанот, велот ми бесе ставен куќата беше преполна со луѓе, но не го дооблеков фустанот ми беше само долниот дел и велот а корсетот не.

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нецелосно завршена работа
    многу си под стрес

11. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонував како сме отишле во станот на еден што ме свиѓа,јас,мајками и бретми сме отишле кај него и таму нешто имало слики на жени со напрчени усти и на телевизија исто ехехехех

12. Smesko1

Smesko1 Активен член

Се зачлени на:
    29 јуни 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    0
    Сонував како мртов човек лежи на улица ,беше покриен со некои чаршави ....

13. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    1. сонував како сум ја возела нашата кола
    2. сонував како со мајка ми татко ми и сестра ми сме биле во луна парк бил многу голем и имало многу народ.

14. mynameislove

mynameislove Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2013
    Пораки:
    1.481
    Допаѓања:
    12.626
    сонував како едена моја другарка која не е ни бремена..се пораѓа :o

15. Teodora96

Teodora96 Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2012
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Што значи да сноуваш како тетин ти ти дава една чашка текила да пиеш.. ?

16. vitomir

vitomir Нов член

Се зачлени на:
    4 ноември 2011
    Пораки:
    2.095
    Допаѓања:
    3.629
    Сонував како влегов во една мала празна соба со решетки и некако много лесно,но за назад неможев да излезам некако тесен ми бесе просторот за излегуванје но некако успеав главата :^) да ја протнам до раменења и се разбудив.

17. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував како јадам еурокрем.Мама дојде нешто и јас и велам од сеа само ваков да купуваш,ама само црн. :D

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.475
    Ке се самоцитирам од темата луцидни сонови па ако некој знае што значи овој сон да ми го протолкува.

19. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    луцидните сонови се без значење
    нема значење
    неуспех/слаб успех, стрес, притисок
    ништо
    промена во односот со неа
    1. ако возиш, нормално е, ако не е желба 2. желба за забава и слобода
    помирување со себе со минатото
    нема значење, го сакаш па го сонуваш

20. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ....сонував како си имам проблеми по дома и згора на тоа требаше да се карам со една личност шо ја мразам.... му викав го понижував на него око не му трепнуваше.....после пак живеев во една голема бела куќа и таму еден што ми се свиѓа доаѓаше по мене.....ја сакав да дојде али му ја затворив вратата изигравав нешто и се заклучив у соба.....он се качи низ прозор.... мораше да му отворам зошто беше ризично да се спушти долу..........