Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    мразиш па се караш, а тој што гп свиѓаш го сонуваш зашто го сакаш, но сепак мора да премине тој некои препреки кои ти му ги поставуваш за да допре до тебе

2. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    .. сонував како ми паѓа косата , сум се чешлала и кога сум ги собрала влакната во рака имало ептен многу, многу се исплашив, што би можело да значи да не е некоја несреќа ??

3. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Дома бев.Имав едно малечко црнко кутре,беше премногу слатко и едно поголемко бело кутре.
    Ги галев и двете. :D

4. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    219
    Сонувам со мајка ми одиме некаде по пат кај што немаше улични а со нас беше и крштелничето, јас го чешлав има прекрасна руса коса и одеднаш на патот видовме мртва жена... излегов од колата и почнав да викам на цел глас помош... :(

5. evelyn993

evelyn993 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2011
    Пораки:
    488
    Допаѓања:
    314
    Ај некој нека ме утеши дека ако се сонував самата себе како бремена невеста не е толку лошо колку што прочитав. :(

6. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ....вака....сонував еден одвратен сон, грозоморен :( а соновникот на фемина кажува неубава работа....
    ..... дома се расправав со татко ми зошто немал повеќе финансии да ме издржува и мислеше дека јас сум виновна за тоа.....мајка ми се обидуваше да ја смири ситуацијата ама татко ми падна во очај.....
    ....после сонував као влегува во бутик едно мало девојче кое ми било сестра :^) иде кај продавачката да и пренесе некоја порака...пораката беше закана од некој..... продавачката само ја запиша на лист......ја стоев на врата и како да сакав нешто да кажам.....продавачката ми вика....и ти сакаш да ми кажеш некој сон??? јас и викам да....и почнав да и кажувам за кавгата дома....испаѓа дека сон било.....и таман да ми каже толкување во бутикот влезе еден слаб црнец....терорист бил....тоа ради заканата......ми се упати мене.....почна да ме тегне за рака така насмеан и цинично и да ми зборува нешто на јазик шо не можев да го разберам.....ја само на англиски му реков дека не сум јас таа што ја бара....не сум газдарица на дуќанот....по втор пат му повторив и ме пушти....ја фати продавачката......јас само го зедов девојчето и набрзина излегов...... си реков као се спасив.....после излезе дека ова се дешавало во една од собите кај мене дома......јас влегував по другите соби и на домашните им кажував дека има терористи, али во една соба се, не се по нас и дека е ќе дојде полиција, да не се секираме....... па отидов во дневната.....таму имаше некои баба и дедо...бабата беше у нешто како носија....дедото во старомоден костум дотеран......као у сонот биле мои баба и дедо.....им кажав за терористите да не се плашат.....тука имаа телефони...... збореа со некои други блиски.....останав со нив некое време......па излегов и отидов во мојата соба кај шо беа повеќето мои..... и таму :puke: видов само еден терорист, белец беше овој и една баба исто у носија, моја баба била и таа....и овој ја силуваше :puke: ама така сликовито го видов тоа.....стварно грозно..... у ист момент му се развикав....каде се мојте родители......и ја прошетав собата да видам да не ги убил......ми олесна коа видов дека нема трупови.....психопатот само ми рече....абе остај ме на мира.....јас му реков....кажи ми кај ми се родителите и ќе те оставам.....и одма излегов у истиот момент.....ми беше жал за бабата и се плашев кај ми е семејството....се надевав дека излегле надвор.....си реков како можев да мислам дека не сме во опасност..... тогаш си реков да излезам од тука....што останувам уште......пробав да ја отворам надворешната врата....клучот беше како шраф....нешто терористите имаа изместено....ама успеав и отворив.....ми беше страв за дедото и бабата во другата соба.....али се плашев дека нема да имам време да ги изнесам да не ме фатат и мене....затоа си реков да излезам побрзо и да побарам лек однадвор.....дали излегов, дали чуваше некој пред врата не знам.....само ја отворив вратата........
    .....е сега во соновникот пишува за терористи голема опасност :?: ............

7. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    што значи да сонуваш другарка шо е со мене во клас, се исфарбала плава(а има кафена коса) ? :^)

8. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    промена
    стрес, ништо друго
    не е
    неочуван пресврт
    среќа во несреќа
    не е убав знак

На sajonaramucaca му/ѝ се допаѓа ова.
  9. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    не е убав знак[/quote]
    :worried:

10. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    245
    Сонував како сум дома,ама беше друго место,собите друкше изгледаа.
    Влегувам во мојата соба,таа и така е голема,но во сонот беше поголема.
    Имаше и тераса,многу се изненадив кога ја видов бидејки многу сакав да имам тераса.
    Дојдоа мама и тато во соба и им велам не ми се верува и тераса има,тато вика па даа.
    Значи во сонот беше како нова куќа да сме купиле,така нешто.
    Излегувам на тераса,беше и таа исто така голема,имаше 2,3 скалички да се симнеш долу.
    Кога гледам малку поодалечено луѓе седат на маси,како на свадба некоја.Јас така стоев надвор и почнав да си потпевнувам гледајте бе имам тераса на нанана и мајка ми и татко ми ми велат доста хаха сите те гледаат.
    Од таму одеднаш се наоѓам во некој отмен голем ресторан,хотелска сала за свадби.И ова надвор вака со тераса и сто и луѓето си седеа.Влегував внатре и си земав едно такво што ли беше со шлаг нешто,го изедов.
    Дојде една,неззнам таа свадба правела,ама беше во свечен зелен фустан :^) и отиде да се пожали дека некој го изедол тоа,а јас велев само туу ама хистерична глупа жена. :lol:
    Потоа седнавме бидејки ние на едната страна сме славеле слава :D
    Дојдоа едни луѓе од некоја друга земја и ми велат на англиски Ангола?-јас им велам вие сте таму од другата страна,значи не се кај нас,сето тоа на англиски.Од кога седна човекот не престана да ме гледа,ми се восхитуваше. :)

11. Charlottexo

Charlottexo Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    19
    пак глупи сонови.. сонував пред дооолг период и тоа повеќе пари како го изневерувам дечко ми... (пред 5-6 месеци).. и ете прееска сонував како Он ме изневерува мене, со другарка заедничка. А типката има дечко две години али мање битно... И тоа го праел пред мене...

да напоменам: бевме у мнооогу лоши односи, а сеуште не е нај нај добро...

12. lilaM

lilaM Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Другарка ме сонувала со скратена коса до ушињата.Што значи тоа?

13. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    промена
    тоа и значи - кавги

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    поголема самодоверба

15. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    1.835
    Ја сонував баба ми како бебе. :drunk:
    Ја држев во рацете, како бебе беше, ама знаев дека таа е баба ми..

16. Dennings

Dennings Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    613
    Допаѓања:
    4.583
    Сонував како дедо ми и баба ми се карале многу. И кога тој тргнал по неа со цел да ја удри неможел да ја најде затоа што ослепел... а јас гледав од страна и неможев ништо да направам, се парализирав.
    Многу ми е језив сонов :/

17. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    сонував како требало наочари да носам но некако многу ми било мака од нив

18. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум седела кај братучетка ми во стариот стан и имало змија покрај мене ама како домашна питома,и тман да станам од креветот 2 чекора и змијата по мене ме касна на ногата поточно на петата,каква болка сум осетила тоа е чудо но отров никако не ми пушти само осеќам болка,и братучетка ми вика леле што ке правиме сега ајде да ја испудеме,и тамн ја изнесовме на скалите да си оди,таа пак влезе внатре и братучетка ми ја нагази и ја уби и се разбудив

19. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    сонував како пиев кафе со некој и на рацете имав многу прстени и сум ги глеала ама еден од нив со син камен посебно ми бил драг :o

20. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    подарок
    несреќа
    не гледаш убаво на некоја ситуација
    мир во семејството