Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    избор, промена
    нема значење
    промени, но набрзо хармонија

На iloveyou29 и Nana19 им се допаѓа ова.
  2. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753

фала physick да си ни жива и здрава

3. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Го сонував моето кутре како се мачело да се искака и едвај си завршило работа. :D

4. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонував како ми се јавил еден бивши на телефон и некако арогантен беше
    и немој да ми кажеш дека го сакам па го сонувам оти не е така ;)

5. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    927
    Допаѓања:
    1.354
    сонував како со поглема група колеги сме биле на излт и сме влегле во еден макрет, а кога сме излегле надвор врнало снег, сто не изненадило ептен затоа сто претходно греело сонце. Сме побрзале да се вратиме во хотелот и некако сум осетила дека мене ми се скршиле очила и така сум ги носела. Кога ми кажале дека ми се скршени сум ги извадила и сум продолжила без них и за чудо сuм гледала убаво.

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нешто не гледаш од права перспектива
    ами штом е арогантен, како би можела да го сакаш, само го гледаш во право светло
    нечија верност е ставена на коцка

7. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Сонував дека сум бремена.Но се криев од другите и само мајка ми знаеше.И дојде денот,родив дете.
    И после пак затруднев и уште едно дете родив :rofl: .

8. Nana19

Nana19 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    2.141
    Допаѓања:
    2.753
    Сонував како една другарка која веке не комуницираме долговреме ми се јавила и ми рекла дека ке дојде на гости јас се зачудив бидејки долго време не зборуваме.Не помина долго време и ете ја дошла кај мене , почнала нешо како да ми се смешка и сл.

9. Miss.Bass

Miss.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    208
    Допаѓања:
    206
    Здраво женски ретко сонувам али еве синока сонот ме замисли па реков да го споделам
    Сум одела по една удолница во некоја планина заедно со мајка ми брат ми и татко ми кој што почина пред 6месеци, и на една кривина не сретнале двајца мажи облечени во македонски народни носии , и и рекле на мајка ми ајде овде на кривина има еден манастир дај ни 3 крпи и многу ореви , и мајка ми им дала два најлони полни со ореви и по 3 крпи за двајцата и си го продолживме патот.
    Некој да ми протолкува?

10. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Јас сонував дека сум во моето основно училиште во Куманово кај што учев и седам во клупа на пауза во салата за музичко воспитување и Индијанката девојчето тигрицата Лили се шета до мене и нешто ми зборува,како ми префрла нешто,а пред мене во клупата седи едно момче Бојан се викаше со зелени очи,а јас го сонував со сини очи и ми вели дека на фејсбук закажал карти за концертот на Stereophonix,инаку таа група и јас ја сакам,мада многу не сум имала прилика да ја слушам барем моментално и јас го прашувам дали бил на концертот на Depeche Mode коишто јас просто го обожавам итогаш многу се возбудив,а тој не знаеше кои се тие и јас му објаснив по Вуково правило како се пишува нивното име на латиница и тој пак не знаеше за кого се работи,инаку тој е починат поради сообраќајка уште пред цели 5 години и јас не сум имала прилка да одам на концертот на таа моја омилена група,а многу сум сакала да одам,а со тоа момче не бев во добри односи,а го сонував како да сум била во добри односи,мајка му тогаш почина кога учевме заедно и тој читаше Bravo списание за музика и филм коешто јас тогаш не сум го купувала,а сега сакам да го купам!Сонот ме исполни со некаква еуфорија и среќа поради спомнувањето на мојата омилена група!Што значи сонот?

11. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење
    животот тргнал надолу, но наскоро ќе е се во ред
    нема значење
    промена

На Nana19 и sweet-star им се допаѓа ова.
  12. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    голем сив був мноогу се исплашив и се разбудив

13. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    си ја сонував мојата голема љубов што не сме повеќе заедно
    прво некако како да сум се шетала во друга земја ама бил тој и уште 3ца машки
    потоа сум отишла во школо а оддамна завршив,и таму на клупата седел тој и чекал да ме изненади и сум отишла таму и сум носела шешир за на плажа и сум била многу убава и почнал да ме бакнува многу сум му недостигала,и јас му ја гушкав раката и го бакнував и потоа нешто сум си го слегнала шеширот,па имало и љубоморни девојчиња па дошле до мене да седат и тој отишол долу да ме чека,дошла професорката а јас сум размислувала како да избегам за да бидам со него и на крај професорката кажала долу ве чекаат да не си ги заборавите партнерите после,да ги земете

14. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Што значи да сонуваш сукна скроена со шпенедли врз тебе? Ми била облечена со шпенедлите не била сошиена...

15. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    сонував како сме седеле со две другарки, времето било ладно, и сме стоеле покрај базен, еднната другарка ме бутнала во базенот и после сите заедно сме привале ..

16. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    609
    сонував како сум влегла во дуќан да купам кафе,но имало награди и ми се паднале тренерќи ама биле многу убави и сива боја :D

17. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    мајка ми ми подарува чорапчиња но како за ебе едни дебелки,меки,нежни кога ги фатив и и викам мали ке ми се вика ако ке си ги носиш//и потоа се наоѓам пред некоја жена и држи филџан и ми вика: Тебе Господ те чува да палиш свеќа за него прво па потоа за тебе и се најдов во црква со две свеќи за Господ и за мене...

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    среќа
    нема значење
    нема значење
    некомплетност, нецелосно завршена работа
    го сонуваш затоа што го сакаш/или многу си го сакала
    поголема претпазливост, зголемена интуиција, но ослободи се од минатото

19. sim0na

sim0na Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    10
    Со дечкото сме шетале како на некое непознато место... и одеднаш тој бил понапред јас поназад и имало некои бутки со брза храна и порачал за јадење и ми свика кога ке стасам јас да ги земам дека тој ќе седни како некое планинче ..така местово беше. и кога ја зедов храната и тргнав накај него и наеднаш со едната нога цапнав во кал и се испилув напред накај него и почна да вика неиди наваки ....наеднаш помеѓу нас имаше вода како река и јас се вратив назад ...потоа тој како дојде нз али бевме пак заедно и сне чекале како некоја група ...како на некоја екскурзија..... што можи да значи ова???

20. MotherMonsterI

MotherMonsterI Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јануари 2012
    Пораки:
    797
    Допаѓања:
    837
    Сонував дека сум отшла Скопје и имало некое мото рели и сум го сретнала мојот сега бивш дечко ( кого јас је уште го сакам ) . Биле пред некое хотелче и не го сум го видела на некој од балконите. Следно паметам дека повторно дојдов со татко ми долу во кафулето на хотелот и таму сме се сретнале и сме си поправиле муабет бидејќи уште имаме убав однос . И така не знам мене ми дојде кога се разделувавме да го бакнам во устата ама не онака страсно туку го го бакнав онака обично. и само што ги добрав усните тој ја заврте главата. Потос двајцата се меткавме низ кафулето и чат пат се сретнувавме и си дофрлавме по некој ред ама уште ни беше супер односот