Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Јас сонував, дека сум во некој бутик и треба да си бирам чанти... имало секакви преубави, а јас будалата сум си одбрала само една :^) И плус сум си купила едни преубави чизми сивки на штикла :angel:

2. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Сонував војна :| пукав со пиштоли, ми се закануваја, прво имав едно мало пиштолче и ми снема куршуми и барав пушка голема, беше ноќ јас бегав, сакав да си одам дома беше ладно :sweat: СТРАШНО :worried:

3. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Си ја сонував свадбата, јас облеченава еден обичен бел фустан ( навистина беше многу обичен) дури и во сонот не ми се допаѓаш, а фризурата ми ја правеше сестра ми. знам дека не е убаво да си ја сонуваш свадбата, но сонот го сонував сабота спрема недела, а и плус празник беше, а знам дека на празник соновите се неважачки

4. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    По милионити пат во сон сонувам ДЕКА ЛЕТАМ! И веќе ми е испраксирано летањето, имам целосна контрола над него , можам да забрзувам/успорувам/ правам акробации. Мераци :)

А чудно ми е бидејќи соновите се толку реални, веќе го знам и почетниот став за летање, а кога ќе се разбудам, пробувај, пробувај, нејќе да мрдне од земја :lol: :lol:

Баге ај help me please![​IMG]

5. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Сонував змии.Многу грд сон.Ги имаше насекаде огромни и страшни дури имаше една дебела и долга со нозе.Мислев дека е некое друго суштество но било змија и тоа,се чудев каква е таа змија што има и нозе и раце и оди со помош на нив,и бегав но и не,незнам,само ми беше многу страв и се разбудив.

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сабајле ја сонував баба ми коа е одамна почината.Многу се израдував ама баба ми ја бараше мајка ми да ја гушнела.Мајка ми некако ко да и беше лута ама пак отиде се поздрави.
    Што зми значи сонов? :(

7. prettyButerfly

prettyButerfly Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Majkami mi ima kazano deka ako sonuvas kako letas znaci deka rastes :)

8. prettyButerfly

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Совов е гррр..инаку знам дека ако сонуваш актери значи дека некој те лаже :|

9. prettyButerfly

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Една другарка ни кажуваше дека кога сонувала лошо често соновите и се остварувале.Почнала да ги раскажува на некој дома пред да се случат и така го спречувала нивното остварување..пробај :)

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    Одев одев во сон, и ОП одеднаш паднав во дупка. :|

11. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    срце паѓањето во дупка на сон не е убаво освен ако не си излегла од неа постои шанса да се лизнеш при некоја вазна зивотна одлука

12. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    346
    Леле ја сонував мојата свадба.Како дечко ми ми понудува брак,јас прифаќам па потоа се предомислувам па натам-навам со сите подготовки.Што значи тоа? :^)

13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сонував како од ушите и од носот ми течело крв ама јас сум се смеела на тоа. :^) А не знам зошто почна да ми тече крв, само знам дека беше ептен језиво и кога станав имав чудно чувство во носот и ушите. :worried:

14. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    673
    сонував како летам у последно време овој сон многу ми се зачести, знае некој што би можел да значи?

15. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сонував дека имало големо невреме со грмотевици и дожд, имало силен ветер и ме однел под автомобил, едвај се извадив од калта.????

16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.980
    ^^^ И јас сонував грмотевици. Сме требале негде да одиме со другаркиве, и многу дувало и светкаше.
    Заборавив да кажам сме чекале автобус.
    И знам ноќе било.И како што ги чекав,кога се појавија почна да грми, ама онака, малку. Пред да се поздравам со едната мавнало гром, ама точно пред мене. :x
    Потоа цело време грмеше, пукаше. :x

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Јас пак синоќа :lol: се преслекував. Облекував едни цветни хеланки. И за малце ќе влезеше еден и ќе ме видеше расоблечена, ама му реков да почека :D

18. kejsi

kejsi Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    36
    и јас сонувам,така почесто..меѓутоа проблемот е во тоа што не ги паметам.Наутро кога ке се разбудам,она додека сум сонлива,си велам,ај Кејси запамети го,ама неуспешно :wasntme:
    и после како да и го кажам на другарка ми да ми каже што значи.... ;(

19. Snegulkaa

Snegulkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    44
    Сум слушнала дека е убаво да сонуваш како леташ ... растеш или нешто слично . :)

20. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Ве молам кој знае да ми одговори-татко ми е починат а нонстоп го сонувам жив и ми вели-не јас не умрев,жив сум,тоа беше некој друг...ве молам нон стоп сонувам... :'(