Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Јас сонував, дека сум во некој бутик и треба да си бирам чанти... имало секакви преубави, а јас будалата сум си одбрала само една :^) И плус сум си купила едни преубави чизми сивки на штикла :angel:

2. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Сонував војна :| пукав со пиштоли, ми се закануваја, прво имав едно мало пиштолче и ми снема куршуми и барав пушка голема, беше ноќ јас бегав, сакав да си одам дома беше ладно :sweat: СТРАШНО :worried:

3. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    Си ја сонував свадбата, јас облеченава еден обичен бел фустан ( навистина беше многу обичен) дури и во сонот не ми се допаѓаш, а фризурата ми ја правеше сестра ми. знам дека не е убаво да си ја сонуваш свадбата, но сонот го сонував сабота спрема недела, а и плус празник беше, а знам дека на празник соновите се неважачки

4. HeidiDiWalt

HeidiDiWalt Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2010
    Пораки:
    1.163
    Допаѓања:
    1.515
    По милионити пат во сон сонувам ДЕКА ЛЕТАМ! И веќе ми е испраксирано летањето, имам целосна контрола над него , можам да забрзувам/успорувам/ правам акробации. Мераци :)

А чудно ми е бидејќи соновите се толку реални, веќе го знам и почетниот став за летање, а кога ќе се разбудам, пробувај, пробувај, нејќе да мрдне од земја :lol: :lol:

Баге ај help me please![​IMG]

5. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Сонував змии.Многу грд сон.Ги имаше насекаде огромни и страшни дури имаше една дебела и долга со нозе.Мислев дека е некое друго суштество но било змија и тоа,се чудев каква е таа змија што има и нозе и раце и оди со помош на нив,и бегав но и не,незнам,само ми беше многу страв и се разбудив.

6. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Сабајле ја сонував баба ми коа е одамна почината.Многу се израдував ама баба ми ја бараше мајка ми да ја гушнела.Мајка ми некако ко да и беше лута ама пак отиде се поздрави.
    Што зми значи сонов? :(

7. prettyButerfly

prettyButerfly Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Majkami mi ima kazano deka ako sonuvas kako letas znaci deka rastes :)

8. prettyButerfly

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Совов е гррр..инаку знам дека ако сонуваш актери значи дека некој те лаже :|

9. prettyButerfly

Се зачлени на:
    28 јули 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    13
    Една другарка ни кажуваше дека кога сонувала лошо често соновите и се остварувале.Почнала да ги раскажува на некој дома пред да се случат и така го спречувала нивното остварување..пробај :)

10. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Одев одев во сон, и ОП одеднаш паднав во дупка. :|

11. bestrasnost123

bestrasnost123 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    28
    срце паѓањето во дупка на сон не е убаво освен ако не си излегла од неа постои шанса да се лизнеш при некоја вазна зивотна одлука

12. bluberry

bluberry Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.113
    Допаѓања:
    348
    Леле ја сонував мојата свадба.Како дечко ми ми понудува брак,јас прифаќам па потоа се предомислувам па натам-навам со сите подготовки.Што значи тоа? :^)

13. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    Сонував како од ушите и од носот ми течело крв ама јас сум се смеела на тоа. :^) А не знам зошто почна да ми тече крв, само знам дека беше ептен језиво и кога станав имав чудно чувство во носот и ушите. :worried:

14. interesna

interesna Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2010
    Пораки:
    1.919
    Допаѓања:
    674
    сонував како летам у последно време овој сон многу ми се зачести, знае некој што би можел да значи?

15. ciribiribela

ciribiribela Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2010
    Пораки:
    1.272
    Допаѓања:
    652
    Сонував дека имало големо невреме со грмотевици и дожд, имало силен ветер и ме однел под автомобил, едвај се извадив од калта.????

16. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    ^^^ И јас сонував грмотевици. Сме требале негде да одиме со другаркиве, и многу дувало и светкаше.
    Заборавив да кажам сме чекале автобус.
    И знам ноќе било.И како што ги чекав,кога се појавија почна да грми, ама онака, малку. Пред да се поздравам со едната мавнало гром, ама точно пред мене. :x
    Потоа цело време грмеше, пукаше. :x

17. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Јас пак синоќа :lol: се преслекував. Облекував едни цветни хеланки. И за малце ќе влезеше еден и ќе ме видеше расоблечена, ама му реков да почека :D

18. kejsi

kejsi Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    132
    Допаѓања:
    36
    и јас сонувам,така почесто..меѓутоа проблемот е во тоа што не ги паметам.Наутро кога ке се разбудам,она додека сум сонлива,си велам,ај Кејси запамети го,ама неуспешно :wasntme:
    и после како да и го кажам на другарка ми да ми каже што значи.... ;(

19. Snegulkaa

Snegulkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    44
    Сум слушнала дека е убаво да сонуваш како леташ ... растеш или нешто слично . :)

20. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.692
    Ве молам кој знае да ми одговори-татко ми е починат а нонстоп го сонувам жив и ми вели-не јас не умрев,жив сум,тоа беше некој друг...ве молам нон стоп сонувам... :'(