На сонов сум живеела во некој замок кој допрва требало да го преуредам и сум имала лав за милениче ,полуприпитомен ,сум го чувала врзам на синџир ... На другиов сон една девојка се заљубила во мене ( била хомосексуалка) и немжнамерно сум и ги повредила чувствата изјавувајќи дека ми се допаѓа ендо моме ,но подоцна сум сфатила дека и јас ја сакам неа па сме биле заедно.
Ја сонував мајка ми којашто е почината веќе десет години како е насмеана и весела и ме гали и бакнува,јас убаво и ја чувствувам мазната и нежна кожа на допир и имам пријатно чувство како отсекогаш што сум имала жива кога беше и нешто ме зафркава,а јас тоа не сум го сакала,дури и денес кога некој ме зафркава јас инстинктивно се затварам во себе бидејќи тоа го доживувам како напад на мојата личност.но во сонот тоа не ми беше толку непријатно,скоро воопшто,ја чувствував нејзината мека и нежна кожа и бев смирена и сигурна во нејзината прегратка!Исто и баба ми сум ја сонувала како ме гали и и бакнува во нејзината прегратка и нешто ми зборува,и таа е почината веќе три години!Што ми значи сонот?
Сонував дека со мајка ми сме биле во продавница, сме нашле изгубен новчаник и мобилен, мајка ми ми рекла земи си го телефонот ја ќе го земам новчаникот ама ја сум била многу правична и сум ги однела во полиција
правичност ти недостига соочување со страв, храброст, поголема женственост не гледаш работи од права перспектива
Сонував како бившиот (кој оддамна го имам преболено) ми пишал дека сум му недостигала многу. Што би требало да значи тоа?
сонував како сме биле со мајка ми во продавница во маало за да ми купи торта за роденден (сега на 8 ми ми беше) и она зела некое ептен мало ролатче и јас сум почнала да плачам зашто ми зела ролат а не торта и после она зела го вратила и ми зела гомела торта ...?
Сонував дека сум пробувала некои комбинации, и сум си велела дека многу убаво ми стојат А во реалниот живот немам таква облека
...никаков сон.....изгледа дека си легнувам во зори.... ....прво сонував една личност шо има нешто мое....збореа за неа, ја фалеа....ја само реков дека не ми се допаѓа и дека има лице како стара баба....шо е вистина........ .....после сонував дека чистев дома некакви гнасотии......и тоа татко ми ме тераше да чистам......а куќата беше некако оштетена......паркетот подигнат......дрвото на вратите излупено...... кај мене беше тетка ми и сакаше да пере.......видов еден бугарски прашок........ .....па најлошото....некои детишта (на моја возраст) се пикале у двор кај нас.......многу беа...повеќе од еден клас...........не можев да ги избркам....ме гаѓаа со што ќе стигнат.....ме исмејуваа, ме уценуваа, ме тераа да правам работи шо не сакам.....поготово еден од нив.......ми се закануваше со некои железни предмети, големи игли.....и јас него му се заканував али неуспешно........така морав да правам се тој што ќе посака а не можев да ја заклучам вратата од мојот дом за да ги избркам...... едно време останав сама и се обидував да заклучам пред да се вратам ама нешто не беше во ред со вратата, тешко се придвижуваше а коа ќе ја доближев клучалката не беше во ред.....и така ја гледав клучалката подолго време....беше свртена од наопаку......дојде тој и се по старо....... вечерта ме натераа да излегувам со нив... да идеме на плажа.....се враќав скроз гола и одвај чекав да влеземе да се стоплам....се пикнав одма у тоалетот...... и уште еден сон.....сум запознала некој дечко на одмор и сум почнала врска со него....сум имала целосна доверба иако знаев дека не треба и се критикував себе од друга страна, на почетокот како да не бев ни јас, како на некоја друга да и се дешава......дома дознале и тие беа против.......али ја продолжив со некој шо не го познавам.....по пат запревме на едно место....као у шума беше....не можевме да продолжиме и ја почнав со автостоп......али никој не застануваше........се скаравме инаку на крај и се вратив дома..............
1. од реалноста е 2. за сите други заедно - поголема самодоверба, но одмори се под стрес си или сакаш таква облека или поголема самодоверба несреќа
Соновиве ми се кој од кој.... Првиот,сонував смрт на една постара личност,значи не се работи за блиска личност. Во вториот сон,мајката на другарка ми е многу болна и некако лицето и било изменето од болеста. Трет сон.Јас сум болна(но се уште сум активна) и,се спремам за излегување во мојата соба.На креветот лежи некоја личост болна од рак,во многу тешка состојба со многу бледа кожа.И така наеднаш ме фаќа за рака и ми вели ќе умрам,а јас и викам не,се ќе биде во ред,ќе живееш. Ве замолувам објаснување да ми дадете.
Сонував дека се бањав во када, беше поделена на четири дела, јас бев во едниот дел скроз гола, и од тушот како што идеше водата идеа и гласови од две мои другарки прашуваа кај сум. А мајка ми ме сонувала како сум плачела, татко ми рекол да не плачам тој ќе го земел бебето, и ме видела во една мала куќарка за куче, ми било многу теско и таа ја фрлила куќарката.
Го сонував мачорот мој дека летал и ме бркал да ме каса и драска а јас сум бегала. И сонував еден другар... (не ми е баш другар, повеќе познаник) ме поканил на кафе... и после тоа кога сме излегле на кафе веќе сме биле пар и пред сите сме се гушкале и бацвале
а што значи да сонуваш измутирано животно од глушец и дабар и имало бело и бујно крзно и трчало по мене,а сум била позади зграда во која живее една другарка?
izvinete za fontot eso pcto ne mi e ok sonuvav los son kako odam i covekot so go sakam tuka oklu mene go gledam vlagam vo edna soba so cigli celata uste ne dopravena i nekoj mi vika taa e za vas soba i vnatre pajazina jas ja cistam i odam ponataka vo sobata za nas ama druga soba i go goledam nego vnatre i luge puno ama ne gi znaev pajaci nekoj posle gleam i pistam od niv nekolku golemi crni vlaknesti go fativ nego za raka od nekolku odibi i go izvlekov od sobata zaso svativ deka nee nasata soba tuku druga i mu vikam stoj tuka i naprskav so nekoj sprej demek pajacite da gi nema i go drzam za raka i vikam ajde da si odime tuka nee taa soba i ova sega ke mirisa silno i se razbudiv a nie dvajca trgnavme negde se osekam strasno sabajle koa stanav vidov ne e vo sk zgora na toa gi cekirala nekoja guska dusa nemam :/
....вчера сонував како си одам од факултет.....и по пат не знам, како се најдов на земја, зад една паркирана кола.....имаше една мачка, многу слаба мачка, жгољава и ја столчив со мојата телесна тежина....се обидував да ја повредам како да се плашев од неа.....станав од таму и се вратив на патот.......се гледав да не има остатоци од мачката на мене..... еден човек од 40тина години помина од таму и му се вртам од назад и му викам, извинете да не имам мачка од назад....ми вика не, немаш ништо...... ја видов мачката оддалеку, жива беше, ништо не и беше, само беше цела како искубена......тој тоа што му се свртев да ме види го сватил како да му се пуштам..... ми се попрати........јас од финост му правев муабет.......коа застанав на едно место и му викам добро време е секој по својот пат.....и овој неќеше да ме остави раат....јас почнав да му се дерам да си оди.....он никако....тука имаше нешто како дуќан, кафана и двајца постари луѓе седеа со чашки ракија у рака....му велеа остави го девојчето....али не можеа ништо да направат затоа што беа стари, едниот као и ногата му беше во завој.......овој и почна да ме тегне......јас им се свртев на тие луѓето и им викам помогнете ми ве молам, тие само загрижено гледаа..... тогаш се појави една жена, дотерана, богата....и овој отиде кај неа.....тој работел за неа и и бил љубовник......и бил од пониска класа.....си викам фала богу ме остаи раат овој никаков.........облечен беше како келнер у некој ресторан.......
среќа во несреќа не е уабв знак оди в црква и заплаи свеќа на тој светец желба за промена 1. мешавини од реалноста и фантазијата 2. преиспитај ги неговите или твоите емоции среќа дека тој многу ти значи, ништо лошо 1. таа личност ќе оздрави 2. истото 3. надеж