Вчера сонував нешто грозно и одвратно.. ама морам да знам шо може да значи. Незнаев кај ми е главата, истраумтизирана бев коа станав.. Спојлер сум имала односи со татко ми, гадно ми било на сон и сум знаела дека не е нормално ама пак сум го направила тоа..
1.Бев во дворот мој,но бев облечена во невестински прекрасен фустан.Косата ми беше во пунџа,со некој си мали цветови на глава и вел нели,ама не премногу долг.Бев многу убава. Надвор се мавав со коцки мраз и вода имаше студена се прскав со другарките мои. Трчавме наоколу се мававме,прскавме. Потоа влегувам кај баба ми,не знам нешто ја прашав,а таа одмараше.И реков да го затворам прозорецов да не ти оди промаја,а таа ми рече да.Цело време ме гледаше,бидејки бев како невеста средена нели. 2.Врнеше,истураше.Но не беше ладно.И престана да врне,погледнувам низ прозорецот,многу језиво ми беше,некаде облаци бели,некаде се сино небо.Што знам језиво ми беше.Дојде мајка ми од работа,а јас си земав мало сокче да пијам.И мама потврди дека небото надвор језиво било.Си седевме во кујната,погледнав накај прозорецот небото беше потполно сино,трештеше од што беше сино.И мама гледаше заедно со мене. 3.На дечко ми му ѕвонев,не ми крена.После 5 минути ми стигнува порака од него и пишува: Среќа што братучедка ми виде дека си ме барала,инаку немаше да слушнам,ќе се зезнев. И пак истото среќа што видела братучедка му дека сум го барала,тоа му било желба.
сонував како сум играла оро кај мене дома и со други луѓе ама незнам по кој повод и после друг сон како требало фамилијарно да одиме на одмор во камп со шатор , но прво сме отишле јас и братучедми и сме го местеле шаторот сами ?
ова го сонував 1 ден пред Св.Петка, ама неможев да ја најдам темава за да се испразнам. Сум била Св.Петка кај црквана во дворон сум седела на моторче кај сегашниот дечко со бифшиот му сум кажувала дека многу го сакам и дека неможам без него , сум се бакнувала со него , сум се гушкала, дури и се допиравме на половите органи.. тука имало една многу гоооолема угорница што требао да се качуваме по јаже (само на сонов има угорница иначе нема ), од нигде никаде се појавил сегашниот дечко ама сум го видела од далеку, па не сум можела да се искачам по угорницата.. сите можеле само јас не имало многу лиѓе бидејќи бил денот Св. Петка и се одело вцрква.. после се ми се измеша и не паметам што имало друго.. -.- што значиова ?!
Сонував како се прегрнувам со бившиот дечко, на некоја плажа Утрово сонував како сум пливала во базен, па потоа сум била на скијање
сонував како во собата сум имала глушец.мајка ми го бркала и го убила но во моментот кога го убива почнува ногата да ја боли и почнува да плаче а јас сум се стррчнала да и помогнам.
Пред некој ден сонував како на небото го видов ликот на Исус со отворени очи , на еден познаник му реков „Види на небото има лик од светец кој ме гледа„ а тој ми рече „Знам видов„ во тој момент пофтрорно погледнав во небото ликот на Исус сега беше со затворени очи. што ли би можело да значи ова?
Сонував како пробувам различни фустани бидејќи испаднала непланирана веселба кај што требало да одам, а не сум била во државава туку на одмор некаде, но ниеден не ми се допаѓал како за приликата.
....бев во пето оделение....имав час по биологија а наставничка ми беше учителката по англиски од четврто бев дежурна заедно со едно дете што учеше со мене во средно....ја многу во реалноста во петто предавањата по биологија не ги слушав, али сега бев многу заинтересирана........требаше да ја бришам таблата дека бев дежурна и ги чистев и миев сунѓерите......... после сонував дека дома на ѕидот било пишувано нешто со боици.......јас го бришев и тоа со сунѓер али не излегуваше....извадив креди во боја и на моите им реков од сега со овие ќе пишувате и се ќе се брише........... после сонував дека не сум полагала матура на време и полагав наредната година.......во класот кај шо влегов беа и други деца од моја генерација....... меѓу нив и најдобрата другарка шо си замина порано од градот....... на излегување ја прашав зашто таа не полагала на време, ми рече дека сакала време да се одмори.......си одевме заедно.....мене некаде ми падна палтото и коа приметив се исплашив.......али другарка ми го виде и отидов да го земам.......после продолживме на кај дома али мене некако не ме држеа нозете, не можев да одам и таа по пат како да ми се изгуби зашо беше брза а јас се влечкав......
немаат значење недоверливост, неочекувано нешто среќа несреќа, измама или имаш сеуште емоции кон него или е од минатото, а вториот желба за релаксација можеби си преблиска со татко ти
1.Сонував како летам со авион.Леташе многу ниско и одеднаш почна да оди нагоре.Слетавме,кај мене во двор.Потоа пак се качивме. 2.Се допишував со дечко ми на фб.Си правевме муабет и тој одеднаш ми вика јас нешто си размислував за маж и жена,нешто како во тој фазон да ми каже дека планира да ме земе за жена.Веднаш разбрав што сака да ми каже,а и мило ми беше.
сонував како сум имала во мене 2 златни ланчиња и една нараквица,но ми требале пари и сум ги нослеа во златара да ги продавам,сум отишла во златара и ми понудиле околу 1000е и јас без двоумење сум му рекла да ми даде пари ,но тој не сакал да ми даде пари ме одбивал на секој можен начин 2.сонував како со девојката на брат ми сме оделе позади куќата да мо*каме,и наеднаш гледам крв на гаките ,и си велам не е можно сега да ми дојде на мене ми заврши пред 15 дена,и се замислувам и и велам на неа а можно ли е јас да сум бремена ,и она ме гледа чудно,се соблече и таа да мо*а кога гледа и кај неа исто
сонував како перд нашата кука застанал голем камион сканиа и од него излегле татко ми чичко ми и сестра ми . Као деме ми дошле на госте но одеднаш рекле ајде ке одиме кај нас, кај татко ми таму ке седиме. И сме отишле дома кај татко ми а таму баба ми , која е почината подолго време, и тетка ми лежеле и биле болни и сите очекувале најлошото да починат..јас сум се испалшила и рекла дека не сакам лоши моменти веке во мојот живот.
Овој сон денеска шо го сонив сум го сонувала повеќе пати. Незнам зошто но често ги сонувам роднините што сакаа да ми го уништат животот и соништата. Сонувам дека сме во добри односи, а знам дека тоа нема да се случи.
Да довршам тука кај 2от сон.Дечко ми ми рече дека утре му било роденден,не знам ова она.И ми вика ама мајка ми нема да прави торта.
2. неисполнети желби 1. неуспех само скриена желба нема значење 1. гледај позитивно на работите 2. поголема блискост со неа, кај тебе зголемена женственост
Сонував како има земјотрес и железото на балконот се тресеше и влегувам дома им кажувам на моите дека има земјотрес, а никој не ми поверува се чудеа. После тоа сонувам како врне дожд а брат ми бесе седнат на тротоар, како да се скарал со нашите и како да си заминал од дома.
Сонував како сум била трудна и сум отишла порано во болница бидејки ме било страв од пораѓај и дури сум стигнала сум се породила и тоа 3 дечиња
Сонував дека спијам со дечко ми и сум била бремена стомакот ми беше голем и во спијањето тој ме стега за стомак и јас само викам немој мрморам нешто но тој никако да ме пушти и многу ми беше тешко одвај некако сум дишела ??? Што ли значи сонов ???
охоо машала што би се рекло Мила јас знам дека бременост е тежина и тоа голема, но штом си се породила и тоа со 3ка ке решиш одеднаш 3 приоблеми, а пошто викаш брзо било, значи многу побрзо од очекуваното ке ги решиш, за ово сум некако сигурна, дека 2 пати имам сонувано ваков сон ама со по едно бебе, а еднаш куче родив чуда