Автобус, си го возев, и одеднаш ми се расипа нешто, валда за нафта ми згаснал и си го паркирав некако, па спиев со бившиот, па се појави некој друг дечко. ошмара. Во главно автобусот на него најмногу се сеќавам. Некое значење ?
Вчера имав кошмар целото тело ми се наежи се разбудив со викање. Ме интересира значење. Сонував два постари машки со испукана усна од која им течеше крв беа познати како ѓаволи, зборуваа на некој јазик незнам на кој и беа во една болница ме бараа мене и уште две девојки. Откако сфатија каде сум исчезнаа а воздухот кој се створи од нив го уклучуја алармот во болницата. Јас бев облечена во бел фустан ( или болничка облека за пациенти) и двете други девојки, едната лежеше на креветот на страна и беше покриена со бело ќебе, а другата беше позади неа а јас погледав накај прозорецот и го видов Скопје беше мрачно и темно празно скоро исто како во хорор филм има магла и една зграда. И некако се најдов до девојката што седеше на креветот, позади нас имаше кафеав шкаф. Одеднадеш девојката што лежеше почна да блада и очите и беа бели и светеа, а јас доживеав слика пред себе ја видов како гледа некој маж со дигнат машки полов орган кој одеднадеш беше воздигнат нагоре со сета сила низ белата светлина. Таа се разбуди и ми рече крај е девојко дојде крајот. А девојката што седеше до мене ми рече не и обрнувај внимание остави ја. Некако после сум заспала до девојката што лежеше и наеднаш ја осетив како ја воздигнуваат и неа и тоа беа тие двајцата мажи. Јас останав така не ги отворив очите и се разбудив целата преплашена срцето ми биеше а телото како незнам како да ви опишам како некој да ме фрлил на креветот.
Сонував како влегувам во некои стари празни соби со пајажина внатре, немаа врати и влегував во нив една по една, и поминував низ нив и пуштав сијалица, а некој тип позади мене ме следеше и ги гасеше после мене,ама јас сепак продолжував да одам напред. Зошто често сонувам некои момци како ме гледаат и ми се насмевнуваат онака слатко??
страв,стрес а за момците - или сакаш некого така да ти прави или е зголемена самодоверба,женственост стрес можеби сеуште имаш емоции за бившиот или е од минатото, ама како и да е, сакаш да го заборавиш минатото 1. стрес 2. кавга 3. не ти оди се како што сакаш неадекватност, неприпаѓање во некоја ситуација поголема самподоверба, оставање на минатото, радост можеби од реалноста...друго значење нема скриената желба ја сонуваш предизвик
Сонував храна, многу храна поставена како шведска маса, имаше се и сешто и се веше вкусно. Пред мене имаше многу луѓр кои си земаа од храната и јас земав, зедов многу вкусни работи и од де сакав да пробам но чудно не каснав ништо сакав но не пробав ... што би значел сонов незнам
Сонував храна, многу храна поставена како шведска маса, имаше се и сешто и се веше вкусно. Пред мене имаше многу луѓр кои си земаа од храната и јас земав, зедов многу вкусни работи и од де сакав да пробам но чудно не каснав ништо сакав но не пробав ... што би значел сонов незнам
Летав над шини кај што вози возот нели.Летав над нив.Стигнав до една борова шума,толку убаво мирисаше.Уште си летав,но имаше пчелки и оси некои па се вртатив на почетокот од шумата. Бев во некој маркет.Купував јадење.И си одам јас со количката,кога го гледам татко му и баба му на дечко ми(за баба не сум сигурна дали има).Нешто купуваа гледаа,поминувам јас,татко му се изѕвери гледајки во мене.Одам јас не можев да ги најдам касите.Ја сретнав другарка ми и и викам каде да ги најдам касите,а во меѓувреме во рака носев омекнувач и некои др.производи.Таа ми вика абе сега од оваа страна се.Јас ок.Одам на каса,пак ги гледам татко му и баба му. Со моите 2 другарки се капевме во базен и една стапка од него имаше езеро.Ние си седевме внатре во базенот потпрени на ѕидчето што гледа накај езерото.Езерото беше прекрасно,бистро,милина.Си седиме така и гледаме одозгора дека сакаат да рипнат во базенот некои Роми(машки беа сите),па си викаме ајде ние ќе одиме во езерото.
ovoj period go sonuvam samo bivsiot.Sinoka me brkase za da se smirime i mnogu sum voznemirena od ovie sonovi..
Сонував две женски особи (со кои не сум којзнае во какви односи да не речам во никакви), едната е верена, другата е во брак во реалноста. Иако станува збор за различни соништа, сепак некој ми кажува дека се бремени. Што може да значи ова?
Сонував многу луѓе во мојот дом, и некоја женска ташна во која имало стари фотографии, ја барале сите, а јас сум ја имала.. и ме следеле некои двајца типови .. Што може да биде ?
носталгија промена во односот со нив нема значење, освен што можеби сакаш да те посетат 1. бараш одмор,слобода 2. нема значење 3. неверување на некого не знаеш како да постапиш
Сонував како шетам со дечко ми низ град и седнавме на една клупа и извади еден многу убав прстен со многу камчиња и многу сјаеше како дијамантски беше клекна на колена и ме побара за жена и јас му реков да го прегрнав и двајцата премногу се радувавме и се смеевме. кога го кажав сонов на мајками и другарките ми рекоа дека ќе сум тагувала многу. Што точно значи?
...сонував дека летам, ама ниско...значи полетав по дома....и на мајка ми и викав, гледаш дека човек може и да лета....си викав со време ќе научам и високо.... претходно или после тоа сонував дека се искарав со некоја членка на форумот.... таа ме испровоцира и почна прва да се закача со мене па и реков неколку работи за да и го покажам местото
Сонував како сум во трговски (што во скопјево воопшто не постои, ама нешто слично на СЦМ) со другарка (не се сеќавам со која), седевме на клупа и јас наеднаш си станав, се проврткав и видов како на горниот спрат се едни двајца другари, ги викнав и се симнаа и јас на едниот му се утрчав и му се фрлив (буквално, го изгушкав како да не сум го видела 3 години) и незнам што се случи наеднаш се бакнавме. иначе другарчево не ми се свиѓа, па за да сонувам вакви сонови затоа и ми е џудно, па да си прашам
Сонував како сум собрала пари за да си купам кола и сум гледала огласи која да ја купам , сум се миелла мегу две а на едната немало цена, и незнам како без да ми каже татко ми ми ја купил таа едната кола југо било и кога дошол дома јас сум му се налутила зашто не ми кажал, сум ја сакала другата кола била поубава а поефтина ?
1.сонував како сме живееле во друга куќс,поубава и нешто во собата имало 2 кревета едниот бил на братми,па нешто другари му дошле а јас сум си пишувала со еден што го знам на фб и сме се договарале да се видиме и сум кажала јас термин а овој ми рекол догодина тоа време нешто во Америка бил,потоа нешто сите заедно,цело семејство сме отишле за Грција,јас сум имала нешто многу самодоверба а вилата ни била одма до плажата,нешто како се снимало филм и една мртва девојка ја врлија во еден дол и пак си беше жива,глумеше. 2.нешто на брод сум патувала,таму биле сите мои роднини,сум разговаралла со едни жени што ги знам и давал за јадење на бродот памук и паштета