Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    испитај ги емоциите према него или неговите којн тебе
    ти недостига баба ти
    проблем
    добра иднина
    во реалноста нешто не е како што треба, не припаѓа таму

2. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    3.420
    сонував како не можам да си го најдам патот до дома, не сум била во друг град, држава, но сепак се изгледаше толку непознато и чудно околу мене. талкав низ необичниот град, каде што никој не познавам и никој не ме познава додека не ми пријдоа две личности од муслиманска вероисповест кои ме однесоа до дома, притоа ми рекоа дека кога и да ми се случи истото, тие повторно ќе ми го најдат патот до дома.

3. LittlePinky

LittlePinky Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    1.421
    Допаѓања:
    4.392
    1.Сонував дека сум била на роденден кај една другарка и таму имало простирано моја долна облека а никој не знаел дека е моја и ми било непријатно..одвај сум чекала да заврши роденденот
    т.е. во сонов со другарка ми сме биле премногу блиски и само таа знаела дека долната облека е моја :rofl:
    2.потоа сонував шарена мачка која си ги спасувала маченцата кои се пикнале под кола и успеала
    3.и последниов сон: сме истражувале нешто цело одд сме биле на некоја планина со професорот по географија и со спрејвои сме прскале и сум го изнервирала нешто,не се сеќавам шо и овој премногу се изнервирал и сакал да ме отепа :D

4. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    сонував сообраќајка но не моја, јас само од страна сум гледала, некоја девојка како возела скутер на планина, имало кривини и кога закочила да застане незнам како летнала преку заштитната ограда што била покрај патот и се нашла доле на почетокот на планината, дошла прва помош амбулантно возило но на девојката не и било ништо, само мал шок и гребнатинки .. :?:

5. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    сонував дека сум се вратила во школо....сум имала некоја незавршена работа во средно....и се чудев што барам повторно таму да полагам.....имавме историја и професорката од сите баш мене се најде да ме испрашува.....јас обично мн. сум знаела али сега ништо не знаев и таа ме прекоруваше....мн. беше лоша во сонот.....после имавме ликовно...........сум го оставила најлонот со бои и блок на клупа и кога се вратив некој ми го украл......викав, ги пцуев, нарав каде е......го најдов само блокот кај еден.....леле како го вреѓав, викав......тогаш заврши часот....учениците излегоа, влегоа нови....а јас уште ги барав темперните бои и кај новите.....тие ми викаа, што бараш тука....се скарав со нив....после им објаснував дека ми украле нешто....излегов надвор од училницата и и кажав на професорката по ликовно дека сум ограбена....таа имаше разбирање и ми рече дека ќе го реши проблемот....после требаше да си одам, професорката ме испрати и мн. убаво разговаравме.......таа се врати во училиштето а јас тргнав по подолгиот пат....таму имаше некакви протести политчки, за некои дрвја.....јас си викав што се занесуваат овие и што го блокираат патот, од кај им право....едно време не можев ни да одам и застанав....тие мислеа застанав да протестирам со нив и ми викаа да не стојам тука туку да се приклучам кон толпата...јас тогаш си заминав...се вратив назад за да се враќам по вообичаениот пат и така....

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    нема значење, од минатото
    правиш од клечка мечка ради нервоза
    1. срам 2. неочекувана ситуација 3. желба за да избегаш од сличноста

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  7. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
    сонував како сум дознала дека сум трудна и со дечко ми сме седеле на нашата клупа и сум му вртела малцее одоколуу какоо да кажам и сум му кажалаа и он таков пресреќен ме гушка силно, ме бацува, се радува, ме галел за стомачето и такви и двајцата сме биле пресреќни.. :inlove:

но, дали ова значи дека можеби нешто лошо ќе се деси или?? :^)
    какво значење има сонов!?!? :?: :?: :?:

8. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    сонував како сум облечена во убав и долг зелен фустан од свила,имав убава фризура,накит,како принцеза,нешто како на екскурзија сме биле покрај море и еден мој школски некако имал чуства спрема мене,некако сме се гушкале и после некако сум се нашла во местото кај што живеам и се правило свадба и некако сум ја здогледала мајка ми таму и сум и се јавила дека ке одам од другиот пат оти неможам да поминам од толку луѓе и после некако со некои други сум била и некој почнал да не следи,некако сум се сретнала со школските и сите ме почитувале

9. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    да ми го протулкуваше некој овој,ве молам

10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    стрес
    поголема самодоверба
    ништо лошо, имате убава врска

На esperansa777 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    значи секоја вечер го сонувм него секоја ... вчера сонував како и обично во гужва го сонувам многу луѓе А ТОЈ помина со другар и женска на друг другар и ја носеа дека била пијана ... ама не ме виде мене јас го видов и реков еве го и нешто се сврте кажа ко у стил еј еве си ајде ке се вратам да ја однесеме пијана е :lol:

12. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    го сакаш па го сонуваш или толку многу ти значи ТОЈ?

13. Vikiliks

Vikiliks Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2012
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    32
    Синоќа ги сонував мајка ми и татко ми..Беа во злата купуваа привезок за ланче...Одбраа крст златен многу убав и голем..Ми остана во ум најмногу крстот...Не можам да се снајдам што значит...позз

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    помош

15. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    ....јас сонував некој фудбалер, нов бил и најуспешен....во реалноста не постои....даде 10 гола на еден натпревар.... мене ми беше омилен, реков талент што го препознав....... после сонував како надвор го чекаше една убава но парталава девојка....имаше некој проблем......заминувавме заедно со неа на некој чун и пловевме по мракот...........таа раскажуваше за некоја вампирка, каснала некоја жена и оставила модрици на вратот и и жената станала вампир......после сонував како сум дома, се спремам да спијам и малку ми беше страв од вампирот иако не верував во тоа.....на греалката во мојата соба видов модрици со крв како гризинки на врат....легнав со уклучено светло и ја завиткував покривката околу врат за да не може да ме касне..........

16. redhat

redhat Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    222
    хахаха као сум го пишала ова тој со велико слово демек да потенцирам а уствари само ми се наприло со големи букви а да у право си ми значи ептен многу :$

17. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Бремена со близнаци? :?

18. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    219
    Сонувам дека сме барале стан јас и другарка ми но сме нашле куќа на три спратови преку некоја непозната девојка, јас живеев на првиот спрат, другарка ми на вториот а брат ми на третиот. Ја замолив девојката преку која ја најдовме куќата да ми ја покаже куќата и дворот но кога излеговме во дворот наоколу беше заградено со мрежа и девојчето сакаше да поминеме преку мрежата ама јас не сакав. Враќајки се назад во куќата скалите беа поплавени со чиста вода и не успеавме да влеземе во куќата а другарка ми и брат ми беа во куќата.

19. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував некако чуден сон, како сум била на две свадби, прво кај моја братучедка која е веќе мажена , јас сум и била старосватица и дома кај неа кога дошле сватовите сме се сликале , потоа вториот сон како сум била пак на свадба кај другар на бифшиот мој , ние сме му биле кумови , и кај него дома сме отишле и јас сум им ги покажувала сликите од другава свадба, и после кога требало да се излезе од дома, некако сите се растрчале натаму наваму, викале кај е кумот и јас сум искочила да го барам куќата била ептен голема со многу ходници и скали на секаде.. толку помнам.

20. BlackAndWhiteSwan

BlackAndWhiteSwan Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    429
    Допаѓања:
    3.420
    Сонував еден познаник, кого и не го поднесувам баш многу. во сонот се сретнувам со него и пробувам да го избегнам а сепак ме убедува да седнам кај него во скут, почнува да ме допира по косата и да ме бакнува по врат, отпрво давам отпор а потоа се препуштам затоа што ми се допаѓа тоа што го прави и ме привлекува сексуално (wtf?? :D ). да додадам дека-во реалноста не ми се допаѓа ни карактерно , ни физички