Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Дома кај мене имало многу луѓе (познаници) со едната половина сум решавала убиство а другата половина ми ја уредувале куќата. Значење?

2. jovana03

jovana03 Популарен член

Дома имало многу луѓе и сме раздавале за душа на дедоми кој е починат пред еден месец. Знае некој што значи ?

3. natalijja

natalijja Активен член

Сонував како се мажам.Но не се сеќавам дали сум била облечена во бело.Знам дека свадбата не е во моја куќа туку во комшии(кај вујунами) и јас излегувам од тааму тргнувам накај момчето но поминувам пред мојата куќа и на вратата таткоми ставил пешир и јас му велам да го тргна зато што јас треба да ставам и јас ставам пешкир на вратата и тргнувам накај портата кога се вртами гледам дека таткоми го тргнал мојот пешкир и ставил црн на вратата,јас многу сум се налутила.Ве молам ако некој знае да ми го протолкува сонот.Се исплашив бидејќи знам дека не е убаво црн пешкир да стои на врата. :(

4. psychic

psychic Популарен член

несреќа
    тој ти недостига, последица и мешање од реалноста
    некомплетност, двосмисленост, стрес
    стабилна врска
    оддалечување

jovana03 likes this.
  5. angela.bebe

angela.bebe Истакнат член

здраво...Имам мало детенце овој месец 1 год це праиме е сега немаме забче..пред некој ден имаше температура лигушење и се др шо асоцира на забче...ама ништо од тоа...синојча сонував дека детево сабајлево ко станало во устата имаше две забчиња горни се ирадував и почнав да викам добро е добро е имало зошто температурава да биди хех :D

6. psychic

psychic Популарен член

желба за запчињата, ништо повеќе

7. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

оддалечување[/quote]
    Што, и розево вино да не е оддалечување? :^) Ма не прашувам веќе за соништа, за џабе само се нервирам ако е нешто глупаво. 8)

8. psychic

psychic Популарен член

Што, и розево вино да не е оддалечување? :^) Ма не прашувам веќе за соништа, за џабе само се нервирам ако е нешто глупаво. 8)[/quote]
    не е важно виното во случајов, туку авионот

9. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Сонував мртва жена(стара) ... сме ја чувале кај нас (жената не е баш во наша близина но сепак ја познавав но не ми е ништо роднина и умре пред 2дена ) била скриена и намајка ми сум и велела : Како луѓето одат кај нив да ја чуваат цела ноќ кога таа е кај нас :?: Мајка ми се смеела само ништо не ми зборувала ... потоа видов дека спрема нешто некоја непозната жена ... во некоја нечиста чинија ставаше нешто и велеше цело време : како ќе јадаат од ова незнам , како ќе јадаат од оваа незнам ....

Кога се разбудив не ми беше ич убаво .... :worried:

10. psychic

psychic Популарен член

последица од реланоста, нема значење

11. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Што значи да те бркаат вооружени луѓе?

12. delvi

delvi Популарен член

Сонував како сме биле во една кука фамилијарно после некоја свадба. Во сите соби имало букети и чоколадца и мајка ни ни рекла да не отвараме ништо, но јас и сестра ми ко мали деца сме пробале од секое чоколадо. Потоа сум се нашла во некој друг град како барам стан под кирија да живеам. Незнам зошто сум го барала некако како да сум требалапоради нешто работа ли школо ли да живеам во друг крај, а јас воопшто тоа не сум го сакала и на сила сум го барала тој стан.па сум се нашла во некоја стоковна куќа каде некој дизајнер имал промоција на својата нова облека која била за пополнички, и јас сум се шетала сум гледала ама не ми се допадналао ништо. тогаш тој рекол дека јас ке му бидам модел на облеката, и ме однеле во соблекувалната ми дале фустан а јас цела исплашена како кога не ми се средени нозете фустан ке носам..Сонот ми е од таму до таму, важно знам дека низ целиот сон имав чувство на изгубеност отсутнос и исплашеност. како да не припагам таму каде што се наоѓам

13. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Сонував како сум била бремена со близнаци и тоа 4ка 3 машки и едно девојче, и сум била на лекар на преглед и докторката ми рекла дека до двете машки е се воред одлични се, а додека со третото машко и девојчето не се знае дека ке треба да правам некои анализи и други прегледи, што би можело ова да значи ?

14. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

сонувам како ми звони една другарка и ми вели,пиле јас само да ти звонам да ти кажам дека нешто не ми е добро ако ми се деси нешто да си знаеш и ми исклучи,и јас сум си велела ете така тоа што ми се случувше на мене сега на вас ви се случува |(

15. psychic

psychic Популарен член

ништо не значи
    препрека
    истото чувство во реалноста...
    стрес

16. Anne15

Anne15 Истакнат член

Лаптопот ми се отвараше како кутија и во него најдов паричка од 3 денари? :fubar:

17. SnowWhite8

SnowWhite8 Популарен член

Сонував како сум готвела храна.. најдов на соновникот на фемина пишува ќе имате голема веселба со вашите пријатели, а пред тоа другарка ми ме покани на роденден кај неа, што значи дека некои сонови навистина ја претскажуваат иднината.

18. redhat

redhat Истакнат член

сонував како јас и тој сме биле кај мене дома дошла сестра му се запознала со мене и имало мнг луге кај мене друштво. јас легнав до него и силно го гушнав знам телефонот беше до нас и музика на слушалки хаха после тоа ми текнува на тебе и објаснувањето во сон дека ако нејкој изчезне ке го изгубиме и отврам очи и демк он не лежи до мене и во страв цела го барам паничам и викам ете сега го изгубив и кога идам и застанувам гледам мнг венчиња и шноли во една кутија и одеднаш мѕ го слушам гласот и викам а тука е не си заминал и ја отворив вратата со страф да не се лажам ама таму беше хахаха
    можно ли е од страф да не го изгубам да со сонувам ова?

19. psychic

psychic Популарен член

тој многу ти значи
    па да...
    желба за повеќе пари

20. redhat

redhat Истакнат член

а можно ли е да се испомеша со реалните случувања од вчера мислата на твоите толкувања пред да заспијам хахха
    а да стварно многу ми значи и тоа ме плаши
    фала во секој случај највекееее