Знам дека е лош сонот,ама затоа и сакам да ми го протлкуват,и затоа и кажав за кои заби се работи,мислам дека и тоа има врска...ај ве молам,знае некој подетално
Не секогаш ова значи и смрт...Немај гајле, јас повеќе пати имам сонувано.Тоа значи некаква загуба на било кое животно поле...Или некаква штета.Е сега постари знаат да кажат и дека навестува болест...Ти ќе си протолкуваш по твое.
не мора да значи...јас еднаш сонував дека ми вадат шестка, па положив еден многу тежок предмет на факс може и на мајка ти ќе и искочат некои тежини...дај боже
Немора да има значење сонот јас на пример сонувам само кога на нешто мислам цело време пример многу страв од заболекар имам и ден пред да имам закажано сонувам дека ми вадат заб и дека многу ме боли дека има многу крв и слично а додека одев во школо пред да правиме тест сонував исто дека сум правела тест и дека сум добила отценка помала од 5 па нз сум се карала со професорите и слично а тоа никогаш се нема случено така да немора секој сон да значи нешто
Женски ај ако знае некоја нека ми казе што значи кога сонуваш пајаци али од оние што се дебели и големи,едните беа црни а другите кафеави.
Побарав на еден сајт и еве што пишуваше: ПАЈАК- кавга со пријателите кои ќе сплеткарат против вас. Добро е на сон ако го убиете пајакот. Колку е поголем толку е поголема добивката.
Сонував како сум била повторно да полагам лекторски испит и ништо не сум знаела. Сум се збунила и ништо не сум решила, а сите пишувале како луди. Сонував и како во некој кафич јас сум јадела чоколатца и сум се чепатела , а дечко ми ми рекол - Немој срамота е, гледаат луѓе. Јас сум му се налутила, како демек не бил на моја страна и му било гајле што ќе кажат другите и сум си отишла. НЗС?
ZDravo decki, ja samo da se ufrlam nabrzo... Mozebi nema vrska ova sto ke go napisam, ama pak imam slusano i citano deka ponekogas se ostvaruva nesto kako telepatska vrska, demek ako nekoj misli na tebe toa vlijae i na tvoite misli. Sto mu znaes, mozebi deckovo sto go sonuvas e vljuben vo tebe pa misli na tebe i ti kako rezultat na toa go sonuvas... Mozebi nema vrska, ke povtoram, ama pak mozebi ima Pozdrav
I jas sonuvam postojano i si gi pamtam sonovite. Vo posledno vreme sonuvam mnogu kosmari ama ne si gi povrzuvam so nisto, iako mislam mnogu posle razbuduvanje. Se sekavam koga zagina Tose Proeski, posle toa bev mnoooogu dologo vreme potresena i mnogu cesto go sonuvav. I vo sonot sekogas bev vljubena vo nego.. ednas bevme kako vo nekoja soba (spalnata doma kaj nas) ama kako da bese gore na nebo i edniot zid go nemase, kako da bese letna terasa i mnogu mi bese ubavo vo sonot. Demek sum bila devojka na Tose i takvi stvari... I sekogas mi bilo maka koga ke se razbudam posle takov son so Tose. I si vikam, postojat angeli i zivot posle smrt, i si mislam, ako go sretnam Tose koga ke umram - pa toa moze i ke bide ubavo ...taka si mislev togas posle tie sonista, makar sto mi e rano za umiranje Ne znam sto da mislam - poveketo sonista se rezultat na psihickata sostojba, sto se slucuvalo vo tekot na denot i seto toa se natrupuva malku po malku. Isto taka ponekogas, dodeka sum na rabota, onaka od nigde nikade se prisekavam na son sto sum go sonuvala pred nekoklu godini Isto taka imam cuvstvo deka sonuvam nekoi stvari i posle nekolku meseci imam cuvstvo deka mi se ostvaruvaat nekoi situacii... [mod-kirilica:1u7ufnck][/mod-kirilica:1u7ufnck]
Сношти сонував како препишувам на тест и ме фатија И во истиов сон, малку подоцна, ја сретнав учителката до четврто одделение што ме учеше и почнав да ја гушкам и да плачам од среќа.
Поглуп сон во животов не сум сонувала. Сонував дека во исто време сум идела и во осмо и сум се запишала во прва година средно. И многу ми било страв и дури за малку не сум заплакала и сум велела ама како може тоа и осмо и средно заедно, ама како оваа прва година средно била како за подготовка и не била многу страшна, не се учело многу, не знам што. Па како со некоја другарка сум влегла во средното, и имаше една огромна просторија, училница да ја речам и куп деца и си дофрлаа нешто, се маваа со хартии ко деца некои и како наставникот неможеше да не трпи и искочи и одма влезе еден млад човек, демек психолог бил па да не смири. И почна сите да ги прашува да кажат збор на буквата Л. И сите кажуваа и наеднаш овој седна на клупа карши мене и мене ме праша. И јас почнав да набројувам цела уплашена и мене во тој момент ми текна Лижавче! И во ист момент кажав со некој друг.. Па после сум излегла од школото и како сум сватила демек многу е тешко и више нема да се вратам во основно и некако како ми течеле солзи и сум идела со другарками дали низ некој ходници, огромно беше местото па скали како во ГТЦ, и сум ја прашала тоа како на почетокот како може тоа и осмо и средно наеднаш, извадена од памет и она ми рекла незнам мртва ладна. И после ми паднало многу жал дека више нема да гледам еден дечко од мое школо, нема да можам да седам и зборам со него, дека веќе сум средно тоа е завршена приказна и сум плачела нештоо... Тоа беше се, во глобала. По безвезен сон од овој јас не сум видела.
Сонував како ме тепаат неколку возрасни машки, ама крвнички ме тепаа и ме направија цела модрици...Многу бев исплашена во сонот...Потоа сонував како летам со авион..Знаете ли ова што значи?
да те тепаат значи голема опасност, модрици се разочарување, а ако леташ со авион-ризикот ќе ти успее
Сонував како сум прозборела со мојата братучетка (а не зборуваме со години наназад)! Таа ми прозборила прва со насмевка како да сака да се смириме! Сме делеле некој имот, и нејзините и моите родители биле на имотот и сме правале распределба како да ја поделиме куќата (првпат во сон ја видов таа куќа) Што треба да значи сонот?
лежев и кога пробав да станам видов дека едната нога ми е во гипс, се обидував да проодам ама не можев ( што би можело да значи? нога во гипс