1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    страв од земјктреси или стрес
    баш спротивното - убава врска
    мешавина од реалноста, нема значење
    1. мали препреки до целта 2. ти недостига
    ти недостига

На zaljubena18 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Сонував дека ми паднал заб. :(
    Сум имала заб што требало да ми се смени(од предните),а бидејќи не сум сакала да одам на заболекар да ми го извадат,сама сум го расклатила и потоа сам паднал. :| :(

3. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    1.Сонував како навечер сум погледнала кон небото и целото било со ѕвезди.Кога поубаво се загледав видов од созвездие направен знакот вага во хороскоп(вага сум во хороскоп) и потоа видов како некои мали фигури направени девојче,момче,автомобил и сл.

2.Сега сонував еден што во реалниот живот не можам да го поднесам.На сонот дував нос во марамче и тој беше тука,но некако многу помал,смотан што знам.И нешто ме изнервира му ја лупнав главата од биро,а потоа го галев да му се извинам.Тој дуваше истотака во марамче.Имаше две марамчиња со мрсули :puke: :puke: и јас реков овие одат во канта. :rofl:

4. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував како со колешки од факултет сме биде во продавница за штикли, и едната колешка купила 2 пара чизми стикли едните црни другите зелени, потоа сонував како со татко ми сме возеле велосипеди и сме си иделе накај дома, и сме застанале во една продавница и татко ми купувал чоколадца, гумени бомбони исл. за мене и за сестра ми ?

5. SiMpAtIcNaTa

SiMpAtIcNaTa Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    1.720
    Ноќеска сонував многу луѓе, како на натпревар нешто сме биле. Требало да се искачуваме на карпа, на врвот стоело нешто како крст. А под него стоел човек во бело. Јас сум била на ред, сум дошла до човекот во бело, ама некако сум изгубила рамнотежа, и сум се фатила за нешто како јаже, пред да паднам. Ме фатило страв, оти не можев веќе да се држам. Му викав на човекот да направи нешто. А он само ме гледал онака рамнодушно некое време. И после ми покажал на едно место во карпата, каде да си ја потпрам ногата. И некој од страна ме придржал. Сум се искачила на врвот, каде бил крстот.
    Во продолжение сонував како на дечко ми сум му втора. Некоја друга сакал повеќе. И многу ме болело. Од страната стоела сестра му ( не ме сака ич) и некако била многу ќефна.

6. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Јас сонував дека сум била на психијатар на терапија,женско беше психијатарот,имаше и некои машки исто,но таа ги беше главна,ми правеа психоанализа,а потоа ме разбуди другар ми,дојде кај мене и ми зборуваше за женска му што биле на психијатар! :?: Има значење? :^) :(

7. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    бараш помош
    второто е од реалноста, а првото е безмоќност
    радост
    1. нема значење 2. тоа е ради твојот бес
    несреќа

8. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував како сум била во манастир, како на Св.Наум во Охрид, како сме биле многу луѓе и што ги познавам и некои непознати, како на излет, сме поставиле пластични маси и столчиња и сме јаделе таму, било мн убаво, и после сме се сликале таму, мене ме сликнало едно девојче.. и после друг сон како сум била во маркет и сум купувала млеко ама сум се мислела не сум знаела кое да го земам ?

9. tHeBeAuTyFoReVeR

tHeBeAuTyFoReVeR Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2013
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    266
    Сонував како со брат ми сум била во дворот и сме седела и еден бел петел се нашол таму, брат ми го зел петелот и го учел како да оди исправено како човек и на крајот јас сум сакала да го погалам по главата и тој ме клукнал

10. Westlife

Westlife Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    642
    Допаѓања:
    617
    Сонував како една пријателка е трудна.

Како татко ми си купил нови чевли.

11. sim0na

sim0na Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    10
    Сонував како на рака да сум носела златно прстенче но прстенчето ми огрдело имало боја како на бакар?

12. bubac

bubac Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    1.867
    Имав бебе на сонот и многу се плашев да не ми го украдат (живеев во многу лош и сиромашен период со многу крадци на сонот) па го зедов од лулката го легнав со мене и кога станав навистина ми го имаа украдено од прегратка .
    Доживував како стварност

13. kika.dragan

kika.dragan Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    148
    сонував сум била во дискотека и со мене бил некој не го видов, но како да ми бил тој нешто. позади мене бил мојот дечко со друга девојка, нои нејзе не ја видов која е.. и наеднаш дечко ми ме допрел за половината и кога го погледнав ми рече немој :!: баш како смајлито.......?

14. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    криење
    баш се плашиш од нешто да не ти недостига
    неадеквантност
    1. промена за неа 2. ништо не значи
    пријатели кои се лажни
    нема значење

15. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Сонував дека во собата, ама само во мојата соба а не низ цел стан, ми се шетала мачка. И тоа црна со малце белко низ телото. И дека пробав да ја фрлам од прозор (демек пак ке падне на нозе ништо нема да и е) ама почнала да ме гребе за раката и мене грев ми паднало дека нејке да се оддели мачево од мене и не сум го фрлила. И послем сум му го нахранило со нешто и цело време на рака ми седеше. И толку..... |(

16. AquaBlue

AquaBlue Популарен член

Се зачлени на:
    28 септември 2013
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    571
    Сонував дека јас, мајка ми, татко ми, брат ми, стрико ми и братучедките пливавме во езеро. А во езерото имаше различни животинчиња, пилиња, жапчиња итн. Одвреме навреме ќе мавнеше и некој поголем бран, а мене тоа ми беше многу интересно. Водата беше многу чиста и бистра, се се гледаше.
    Додека пливавме јас забележав змија како се приближува кон братучедка ми, ама на крај испадна дека тоа е едно обично стапче. А пак ние децата излеговме од водата, и видовме во земјата дупки во кои имаше јајца од кокошка... Брат ми и братучедка ми почнаа да ги собираат.

Што значи ? :^)

17. kika.dragan

kika.dragan Истакнат член

Се зачлени на:
    18 септември 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    148
    сонував дека сум се возела на трактор, поточно на тракторска приколица, за да отидам до некоја нива... и кога сме отишле на нивата сум видела големи кокичиња и почнав едно по едно да ѓи кинам и тоа сум гледала се поголемите да ѓи скинам ...?

18. Cvetetto

Cvetetto Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2011
    Пораки:
    2.834
    Допаѓања:
    1.891
    Бидејќи требаше да станам рано,јас сонував како станувам.
    Сум спиела сум станал, утрински работи вц,облекување.. и мајка ми ме пуштила да купам нешто од продавница и ми дала 100 ден и после некако сум сватила дека тоа е само сон и дека во рацете нема пари...и пак сум станала утрински работи... и пак нешто се десило у сум сватила дека е сон и така неколку пати.Кога станав вистинскиот пат никој не знај колку вода потрошив да видам да не случајно сонувам :D

19. vampiregirl5

vampiregirl5 Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    ја сонував како сум била сама цело време без другарки и мајка ми почнанала да ми вика дека сум немала другарки хаха и ја плачев у сон и само се будам и онака глеам плачам хаха изгледа само мене ми се случава да си плачам додека спијам :D

20. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    луѓеее значи вака болна сум веќе една недела, изгорев од температура 39 ипол и ноќеска во сон сум бладала и сонував како ми чука забрзано срцето и дека ми откажуваа а јас се бораам да се спасам од тоа и сакам да ја викнам мајка ми да ми помогне ама немам глас да викнам и умирам :(

што би значело ова??