1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. delvi

delvi Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    1.352
    Здраво сум сонувала како требало моите очила да ги пратам по не некој човек на аердром да ги однесе во бугарија да ги направат. Сум чекала на аеродром и сум му ги дала очилата на тој човек, и после ми текнало како ке бидам без очила кога ништо не гледам без нив. Но за некое чудо добро ми било и без нив сум можела да гледам убаво...

2. Marjan007

Marjan007 Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    3.926
    Здраво сонував дека сум бил во продавница за да си купам рачен часовник, гледав неколку модели и се одлучив да купам еден мој омилен што би значело тоа :$ ?

3. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    На една тезга си зедов прстенчиња да пробувам, и сум ги оставила на мене, не ги платив...

4. Lale3

Lale3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    17
    сабајлево се разбудив околу 4 ч И 40 МИН .БИДЕЈКИ СОНУВАВ МНОГУ ЈЕЗИВ СОН како со поголемата керка одиме некаде и како на некој гроб како тој да бил мој , и керка ми ми вика види мамо една зена остави цвеке за тебе и како тие некои рузи црвени па после се исусиле смениле боја каква не ми текнува и јас како ги вадам од таму цвекето и викам па на гроб го ставила бе и викам на сон по керка ми се разбудив така испласена молам за одговор .......................

5. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    сонував како седиме на некој скали со бившиотд дечко и отј беше мн нервозен а јас цело време му велев да се смири и се сечеше со срчи од чаша по телото,рацете нозете и му течеше крв(се плашам и жал ми е да не му се има нешто случено)

6. Lale3

Lale3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    17
    psihic ajde daj odgovori ;000::::)

7. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.759
    Допаѓања:
    2.064
    Прво сонував како да сум бегала некаде и наеднаш сум се нашла на еден рид со гробишта, како тој што се наоѓа близу кај што живеам и сум се двоумела помеѓу два патишта да излезам од тој рид. На едната страна на еден од гробиштата стоел некој човек и јас сум се исплашила и сум сакала да си одам по другиот пат.

Другиот сон е дека сум полагала испит, и сум го паднала.

:?:

8. Ilovemydog

Ilovemydog Активен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2014
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    што значи во сон да јадеш јаболко?

9. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    предавство
    2. страв од паѓање 1. стрес
    вашата врска е готова
    несреќа, но може и да е промена
    нема значење
    ништо
    не гледаш на работите од право гледиште
    нема значење, можда сакаш да оставиш впечаток

10. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував ковани наши пари, како дедо ми ми ги дал и имало многу цел куп, и јас сум ги ставила во каса ?

11. Survive

Survive Активен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    40
    Сонував дека со автобус сме патувале некаде соо моите први братучеди. Потоа сме застанале кај баба ми и кога сум влегла во дневната таму на масата седел и јадел дедо ми( мртов е веќе година дена) и сум отишла да ја побарам баба дека сум се исплашила, а кога сум се вратила пак во таа соба таа сакала да го убие дедо :?: Значење?

12. Adriana-Limaa

Adriana-Limaa Активен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    5
    леее феминки шо се дешава цело време сонувам починати луѓе..
    еве сеа станувам уплакана, јас сонував починатата вујна на татко ми како јаде ..
    УФ !
    ако може psychic да ми каже..

13. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував како сум била во продавница некој бутик за облека и сум купувала фустан и сум се мислела, и на крај два сум зела кремав и црн ?

14. Ivana215

Ivana215 Активен член

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    0
    Сонував како сум била како на некоја забава многу мој пријатели имаше. Во еден момент како една моја друаргка тргна накај една девојка да се тепаат појдов по неа но се вратив неможев да излезам. Се вратив и кога дојдоа да ја нападнат се тепав со три девојки додека сите други гледаа и едната од нив ме мафна со стаклена чаша по нога, чашата се скрши а јас имав болки потоа као да одам на лекар ме тераа но не сакав немав ништо во себе ни книшка ни пари. Наеднаш се наогам во една куќа внатре семејтво добив надеж дека ќе ми помогнат но тоа не се случи. Човекот да работел нешто со органи и сакал само да не продаде :tmi: доцна го ставив тоа но никако не се предадов, а да и во неговота гаража се паркираше мртовечка кола и исто така некако дојдов до телефон а на телефонот имаше три пораки и во секоја од нив ми беше честитано божиќ но за жал не успеаав нигде да завртам.

15. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    На сон да врни многу дожд?

16. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    Два пати го сонувам истиот сон :свадба на братучедка ми и како се брзаме за да се спремиме..

17. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    1.сонував како сум била слугинка кај царот и кога немало никој јас скришум сум отишла да го гледам дворецот и беше многу убав ама идеше ќерката на царот и јас се скрив во една како пештера ама од земја и демек таа видела и јас се преправав демек куче сум и лаам и дојде нејзиното куче и ја му дадов на кучето лепче и тоа се тргна и не ме виде принцезата
    2. лебдевме со дечкоми како да летаме ми се повисоко и повисоко многу беше многу лесно се чуствував на сонот.

18. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    желба за слобода
    ништо не значи
    тага
    стрес
    ништо не значи
    немој да се грижиш и не мисли на тоа, колку поввеќе мислиш -толку повеќе те прогонува...оди в црква и запали им свеќа
    тој ти недостига
    дискусија

19. Forever18

Forever18 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    14
    Јас девојки ,денес сонував како сум донела мало кутре да го чувам ,а иначе јас дома чувам мачки ..и сеа кутренцево некако стално на сонов ќе го снема ќе го најдам ама накрајот го најдов и не се изгуби :) и исто во сонов односно истата ноќ, ама друга етапа сонував дека се наоѓам негде на брод заедно со други членови но киднапирани сме биле ..и на крајот после низа пресврти во сонов сум зела сум се самоповредила ,се пресеков на ногата :^)
    Дали знае некој да го протумачи сонов?? :)

20. jagodka.18

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував дека сме ја продале куќата, и тие што ја купиле кажале за 9 дена да сме се иселеле ?