1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. BeautyAndTheBeast

BeautyAndTheBeast Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    162
    Сонував како идам некаде со колешка од факултет сокоја се знам 4 години ,и сум дознала дека дечкото мој додека сме биле скарани се мувал со нејзина другарка дури и по име сум ја дознала.А како што знам девојчето не се ни знае со дечково.И сум ја натерала да се јави на девојчево и ова негирало.
    После сум се нашла дом кај дечково и сум гледала слики некои кај него на моб,и сум го напињала и ми пизнал дека се мувал со девојчево и со уште 2 имињата им ги заборавив.И ја сум плачеча сум била испаничена и сум тргнала накај автобуска он дошол по мене исме го сретнале девочјето и она рекла дека колешката моја и рекла да не кажува ништо и затоа она рекла дека не правела ништо со него.
    Исго уште едно девојче правело нешт0о,ама многу беше чудно како вештерка беше.Беше сменета ама цело тело и беше со лузни и белези ја видов како лежи во кревет незнам која е.
    Па после се најдов во хотел,и сум чекала да се отвори неко порт за да си идам,и сум кршела јајца демек за побрзо.
    А да сонував и куче бело ама не беше поврзано со соновов него како оделно.
    Anyone..? :?

2. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Сонував дека добивме покана за свадба.Но само јас ќе сум одела,дека моите зафатени биле тогаш.
    Што би можело да значи? :)

3. 12masima

12masima Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    29
    1.Сонував пари како 5денари ама огромни биле и требало да си одберам бидејки на нив биле нешто како цртани животни како знакови нешто појма немам.

2.Го сонував Примерот бил кај нас на гости, сме имале и други гости ама тој седел во средина и ништо не зборувал само си се смешкал.

4. Forever18

Forever18 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    14
    Сонував како ме нападнала мачка .. во лице ми рипнала :fubar: одвратно..

5. fear

fear Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    19
    Сонував дека сме биле на гости кај една другарка,јас,мајка ми и сестрами,татко ми не дошол бидејќи не се чувствувал добро..когасме се вратиле,мајками почна да вика,јас и сестрами истрчавме кај неа, не можела да го разбуди татко ми,беше пребледен мислевме дека е мртов но посилно го растресивме и се разбуди..сите почнавме да го бакнуваме и се разбудив премногу се исплашив.што би можело да значи тоа? Мн се плашам :(

6. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    здравје
    стрес, непријатели
    ниеден нема значење
    непријатна ситуација
    кучето е верни пријатели, а другото - се плашиш од ваква ситуација/кавги во врската или сомнежи
    несреќа
    среќа
    своеглавост
    нема значење

7. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Сонував дека ми се менувала бојата на лакот на ноктите од црвена во сива. Од прва не ми се верувало, а после тоа сум испаничила и сум истрчала кај мајка ми и сестра ми да видат што се дешава. :?:

8. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2013
    Пораки:
    1.273
    Допаѓања:
    1.530
    сонував карти на кои ги пишувало буквите А и Ѕ само не знам дали се работи за латиница или кирилица.

9. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував како сум купувала блуза , сум купила кремава нежно со кратки ракави ?

10. melisita

melisita Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2014
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    20
    Мајка ми сонувала како мојот дечко и подавал во рака (или и ги покажувал) бебешки чевлички (чорапчиња) ... ако знае некој да ми каже шт значи :)

11. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212
    Сонувам мајка ми прави ручек на гости ќе ни иделе мојата најдобра другарка со дечко и. Излегувам да видам дали дошле го гледам татко ми на грб носи мртовечки ковчег. Го прашувам за кого тој ковчег вели дека некој починал но морал да биде ковчегот во нас. Влегувам во кујна и на подот гледам средено како мртовецот да е во нас но мртовец немаше.

12. jovana03

jovana03 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2013
    Пораки:
    1.773
    Допаѓања:
    6.710
    Сонував како дошла една другарка (со која не сме толку блиски) да работи кај мене, и ме избацувала тука. :?:

13. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Веќе втор пат сонувам дека на прозорецот од сабајле рано ми тропа некој,само овојпат не толку силно и веднаш се будам! :?: :| Има значење?

14. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Да добијаш на подарок рачен часовник?

15. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    212
  16. Lale3

Lale3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    17
    на сон голтнав зилет и си реков лелел како го голтнав и сега мозе да искрварам така дали има некакво знаценје или ?

17. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    проблеми
    обележување на моменти
    не
    нема значење
    неадекватност
    најверојатно сака да стане баба
    нема значење
    желба за промена

18. mhmrj

mhmrj Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2014
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    10
    Така подалечна другарка со која и немам баш често комуникација, ме сонувала со бившиот како да сме биле заедно во пар и на автобуска сме биле да ја пречекаме. Што би можело да значи ова? :worried:

19. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Блиска роднина сака да ме убие. (инаку многу сум приврзана за него) значење?

20. Forever18

Forever18 Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    14
    Сонував како сум се преселила во друга куќа не беше прикажана таа селидба во сонот но куќата не беше во таа кај шо живеам... и сеа куќата била на два спрата и специфичното беа скалите. Значи во куќата имаше скали и крцкаа коа одев по нив.Многу пати се качував и симнував по скалите пошо мојата соба била на вториот кат .Тоа е првиот сон.
    Е сеа другиот па ептееен чуден беше .. како да сум се разбудила и во друга година односно век и имаше вода во целиот град нешто слично како во Венеција нели над вода е тој град ..е истото и јас сонував како целиов град Скопје ли нз кој беше град бил над вода и јас во сонов свесна им докажувам дека сум дошла од друго време и дека понапред не било вака дека имало копно а не куќите на над вода .И одев во водата шлапав знам .. Значење? :)