Сонував како симпатијата дошол кај мене во школо и јас сум го шетала, ама во сонов беше многу блед, очите му беа светли многу, како болен да беше.. и ме гушкаше цело време.
сонував како сум нашла во мојот телефон слики за кои не сум знаела и биле од пред неколку години и некако сум била изненадена
Сонував како со дечко ми сме седеле во кафич со мои школски (кои тогаш ги мразев) . Незнам ми кажале тие нешто и јас сум се изнервирала, па ги истепав и си заминав. Сум тргнала накај дома, и кај игралиштево имало деца играле фудбал, меѓу кои и дечко ми. И дошол комшијава и почнал да им кажува на сите како сум ги истепала овие двајца. Сите се смееле, а јас си заминав дома, играв со едно мало братучедче.
Измешан ми е сонов вчерашен. 1. Сонував како сум добила менструација, а сум била на некаде и сум немала ѓаки. 2. Сонував како сум се карала за клуч од соба со некое девојче. 3. Сонував како сум била на забар и забарот ми ставил инекција првин во вена на рака да се смирам,а после на заб и не сум ја осетила, и на крај не ми го извадија забот. 4. Сонував дека сум била сместена некаде во некој хотел кој имал поглед на море и бродчиња поминувале, а над него имало црвен мост. 5. Потоа сонував како сум сликала еден брод и една карпа, а карпата имала форма на слон и слончево трепкало. 6. Сонував како сум се шетала низ некој град и сум требала да го најдам хотелот во кој сум била сместена и сум одела по тесни улички. Има ли некое значење?
Прв сон: Пред некој ден сонував како со една другарка треба да одиме на свадба кај друга другарка. Јас одам да ја соберам другарката за да одиме на свадба и приметувам дека сум го оставила паричникот во такси, тогаш во паника трчам и го барам. Втор сон: Купувам блуза за сестра ми, гледам дека е скината и пак ја купувам. Трет сон: Сонувам како дечко ми треба во странство да оди за 2 недели. Знае некој значење??
Сонував како на едно далечно мест биле нашите мажи како војници и се организирало авион ние жените да одиме да ги посетиме..Кога сме слетале околу нас дошле многу војници но и затвореници кои почнале да не закчаат и јас сум била перплашена...Но најчудно ми е што мојот маж не бил таму туку сум отишла да го видам мојот бившa љубов од детството со која никогаш сум немала ништо, кој не ни знаел дека ке дојда.Кога сум го видела сум си помислила со кој памет одам кај него да му ги кревам акциите дека се грижам за негооо...и потоа сум влегла во авионот и сум чекала да се вратиме дома...Дома пак сме требало да одиме на некоја веридба и сестра ми дошла од фризер со фризура која не и се допаѓала, а јас сум ја чекала нејзе да ми ја направи мојата.....
Сонувам како сум на некоја приредба и учествувам заедно со другарки со и не толку се дружам. А по завршувањето во публиката се заглавив и немоѓев да си седнам на моето место туку морав да седам до сестра му на бивѓиот и онака таа нешто ме муабетеше . 2 сон- Некоја непозната машка особа ме прогонуваше уствари сакаше да ми подари цвеке за 8-ми март али јас бегав од него..како да не го сакав цвекето ...
Прв сон: Ако загубите паричник - Ќе откриете некоја тајна. Втор сон: Ако купувате блуза-Предзнак за голема радост. Трет сон: Странство - Ќе настапат големи промени во институцијата или организацијата во којашто работите.
Јас сонував како сум била на одмор со братучед ми и со кучето. И сега откако сме излегле од хотелот сум се упатила до аптека со трчање а пред аптека била колата наша. Со мене сум го носела и кучето но не било врзано на ленче,било доста паметно и послушно.Од десната страна на улицата имало кола која била многу забрзана и како што сме биле затрчани сум застанала јас да помине зошо била пребрза. А кучето иако сум му викнала да застане овојпат не ме послушало,и истрчало пред колата при што малку едната нога десната,му била зафатена,не скршена но дел од кожата откорнат. Потоа нашата кола оддеднаш била отворена(вратите) и кучето си влегло таму а потоа дошло друго црно големо куче,како ротвајлер и сакало да го нападне моето,зошо било повредено. Како што јас сум се обидувала да го спасам,тоа црното куче ме каснало мене на десната рака кај раката(она место знаете каде што земаат крв од вена). Оддеднаш се нашол братучед ми и некако го спасил моето кутре од тоа црното,менеми било добро сепак,и после тоа сме заминале. Сонов,т.е. теков на настаниве делува ептен детски и безвеза,па обилно на вакви не обраќам внимание,но знам дека куче па и црно па и цело време се јавува десна страна(од десната страна идела колата,десната нога на кучето,десната рака,колата наша била во иста насока како другата кола што доаѓала забрзано),каснување има значење,може малку се измешани со теков на настаниве,но ми имаат кажано дека да те касне куче не едобро.
Сонував како двајца непознати мажи се качуваат горе по склаи кај нас дома јас ги сетив и ги избркав некое значење?
Што би можело да значи да сонуваш авион како лета и таман да падне пак ќе се исправи? Овој сон два-три пати се повторува веќе.
....сонував дека открив мувла во косата....прво мислев дека се бели влакна цел долен слој, али после видов дека е мувла, кожата ми беше зелена ..... што значи?
сонував како сум имала бебе е сега незнам дали било мое,и сум морала да го пуштам по некоја вода или врело млеко,и сум го пуштила и потоа некако демек било пораснато и било во некоја вреќа на тераса и ја отворив вреќата и од неа излезе петел..што значи ова?
Сонував како во домашни услови дошла стрина ми со еден доктор да ме правеле операција под срцето. Сум се чудела како може така но таа рекла да не се плашам дека ке биде со анестезија и дека не е толку страшна и нема ни да осетам. Потоа сум лежела на стомак сум спиела и како во транс сум се рзбудила и сум се прашувала дали завршиле со операцијата, и сум видела дека имам 2 конци под градата а не ме болело ништо. СУм се облека и сама сум тргнала низ градот да се прошетам. Маж ми кога станал видол дека ме нема ми се јавил да ме праша каде сум, јас сум му одговорила...и тој ми рекол да стојам таму да не одам никаде за да дојде да ме земе затоа што уште сум била под дејство на анестезија..како да сум месечарела....
Сонував како некој дечко ми се пуштал а и ја нешо имав симпатии кон него и се бакнавме, и тоа резултираше со секс и што е најтрагичното сврши во мене леле што направи му реков ја имам дечко го сакам него не требаше ова да се случи го изневерив, што ако останам бремена, и тогаш ми текна дека ако се избањаш одма после сексот дека нема да забремениш и влегов во када ама облечена и се миев доле и почна да тече сп.... и реков добро е барем нема бремена да останам, ама многу се каев што сум го изневерила дечко ми, и после кога излегов од бања гледам мачки ололу мене и една жена им даваше да јадат. Што значи ова?
^^ Во сон ти текнало, ама немој на јаве да применуваш миење после свршување "за да не останеш трудна" оти не функционира тоа така во реалноста.
Сонував како јавам коњ (кафеав) покрај автобуската кај градежен xD и убаво јавав те. стварно го чувствував , како седам на него и како го удирам со нозете... и после почнав да скокам (инаку голема желба ми е да јавам коњ) .. 2.Во продавница сум и има сладолед од 10ден. топка ама помал од нормалните што ги купуваме во вистински живот. И купив скоро од сите врсти
Vcera sonuvav son..go sonuvav mojot profesor po istorija koj momentalno mi predava vo sredno...prvo jas i profesorot se najdovme vo uclisteto kade shto ucev do osmo...i kaj sho odev jas tamu beshe i toj..mi rece deka mu se mocat i jas istoto mu go rekov..i zaminavme vo wc..vlegovme vo zenskoto wc od koe izlegoja dvajca moi drugari...zavrshivme rabota se izmocavme i naednash se najdovme vo edna kukja so prekrasen pogled na ezero...ama celo vreme kako da cekavme da ostanime sami iako pred to ne sme imale nikakov kontakt osven normalen kako profesor i ucenik...vo kukjava imashe edna zena ko pomoshnicka ama za brzo i nea ja snema..jas otidov da ja zaklucam vratata a toj za to vreme beshe legnat vo krevetot vo spalnata...koga vlegov jas vo sebe si rekov (odsekogash go cekav ovoj moment) gi izgasnav svetlata i legnav do nego...i toj me fati i me kaci nad nego...pa imavme seks i to tolku beshe realno...znam samo deka mi beshe preubo za vreme na odnosot...koga zavrshivme lezevme gushnati...i toj mi rece: jas sakam nevini devojki...mislev deka si nevina ama ti to si go naprajla vejke...i jas mu rekov da imam decko vejke godina dena...me prasha koga go naprajv prvpat..i jas mu kazav pred nekolku meseci i deka ne mi e gajle za to...momentot so tebe go cekav cel zivot...i samo se nasmea...a inace ova so nevinosta sho me prasha i sho mu kazav deka imam decko edna godina e tocno..site informacii se tocni okolu muabetot posledno