1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.759
    Допаѓања:
    2.064
    Сонував дека сум била на фризер и сум ја потсрижала косата, врвовите поточно.. и после ми била премногу убава и нежна.. и сум имала некоја медова боја. Што значи? :^)

2. macigv

macigv Активен член

Се зачлени на:
    1 март 2012
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    12
    Што значи да сонуваш мравки.

3. Knightley

Knightley Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    Сонував дека другарка ми живеела во зграда и терасата била многу голема имало клупи и разни работи.. до зградата имало пазар ама местото било како под земја било темно и се влегувало преку голема метална врата.. незнам зошто ние сме отишле до таму и кога сме искачале од таму јас сум носела две куферчиња со пиштоли (ама биле многу тешки) и пред да излеземе влегле војници некакви и сакале да ги убијат сите што биле таму.. јас сум се сокрила и сум пробувала да ги извадам пиштолите но ме нашле и од еднаш пиштолите ми се нашле во раце и сум почнала да ги пукам и сум ги убила сите.. ми останал само главниот, а главен им било куче.. јас сум го пукала и не сум можела да го убијам и оно ме гризело за нозете над стапалата и јас сум почнала да го клоцам и сум го онесвестила кучето .. цело време имало некој човек кој ме подучувал што да правам ама неможев да видам кој е.. тој човек му фрлил клетва на кучето и оно умрело и сите се израдувале зошто се спасени и сите го поздравувале тој човекот што ме подучувал како јас ништо да не сум направила.. сум неможела да одам зашто нозете ме болеле и ми биле целите изгризани.. потоа сум му раскажувала на татко ми што сум направила и он ми викал зашто отиде таму и такви работи и имаше една жена која му рече ти требаше тоа да го направиш ама дека ти не отиде до продавницата ќерка ти го направи ... :angel:

4. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    1.Бев со мајка ми во собата на дечко ми.Но,не требаше никој да знае дека сме таму.Си разгледувавме низ соба и ги видов неговите пижами(не сум видела дека има такви пижами).Ги земав и ги мирисав.
    Мама си легна во креветот на дечко ми и јас и велам хаха ајде ма стани и стана.
    Кога го гледам татко му надвор,но не требаше да не види.Соседот од другата страна(сега не знам дека постои таков сосед,не го познавам овој на сонов) преку прозорецот гледаше директно во мене,баш онака заѕверен во мене.Татко му на дечко ми знаеше дека јас и мајка ми сме тука и не чекаше надвор,така насмеан под брк што би се рекло.Јас реков па што сака нека биде јас ќе излезам и тоа преку прозорецот изглегов.Дојдов до него и тој вика аа ти беше жената на син ми,да жената,и јас го погледнав и ми вели девојката де.Тука стоеше и мајка ми.
    Не знам пак одеднаш се најдов внатре и влегов во нивната бања,беше чудна и многу така голема.

2.Дечко ми на фб ми пишувал дека он кажал на мајка му и таа рекла да не се секираме,но во сонот знаев за што збориме,иако не знам. :?:

5. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.329
    Неочекувано ќе заработите многу пари.

6. mila25ve

mila25ve Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    1.090
    девојки ноќеска сум сонувала како го капам синми (уште не сум породена) но никако не сум знаела како да се организирам или ќе ми фалело пешкир или водата ќе биде прежешка или ладна, сум плачела цело време затоа што не сум сакала да настине да се разболи и сум го заштитувала со моето тело сум го припивала се посилно во мене само да не му биде ладно, сонот беше толку реален и сабајле кога станав од спиење ме гребеше грлото јас настинав. Што може да значи навистина се исплашив

7. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Што значи на сон да си купиш нови патики?

8. danielka0507

danielka0507 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2011
    Пораки:
    422
    Допаѓања:
    308

Нов момак :D

9. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    А шо значи некој да те брка во сонот? и да неможиш палтото да си го најдиш на некоја забава полна со луѓе?

10. RAZ

RAZ Активен член

Се зачлени на:
    9 март 2013
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Сонував дека мн ми било лошо,мн тешко сум дишела и сум ја молела мајками да ми помогне зошто не ми било ич добро...има некако значење сонов?:))

11. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.329
    Нова љубов. :D

12. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Абе каква нова љубов....мажена сум :rofl:

13. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    33.329
    Па така пишува во соновникот,не сме ние криви. :D

14. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Дома кај мене бев и мислам дека роденден ми беше.Кај мене беше дечко ми,седеше,а до него седеше и брат му.Јас седев во скут кај дечко ми.Тој во едната рака ја јадеше тортата и ќе каснеше малку па ке ме бакнеше.На крај имавме многу страствен бакнеж. :wasntme: Мајка ми и татко ми тука беа во близина.
    И додека се бакнувавме дојде мајка ми и дечко ми се сврте и почна нешто како да и пее неочекуванооо неочекуванооо,како демек така дошла. :lol:
    Знам дека нешто се карав со мајка ми,многу ме нервираше. :devil:

15. summer-lover

summer-lover Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    396
    Допаѓања:
    1.265
    Сонував како една од моите најдобри другарки која ретко ја гледам ме покрива со бела покривка.Се околу беше светло :o

16. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Нема кој да ни ги толкува соновите. :doh:

17. Knightley

Knightley Активен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    0
    сонував како сум пушела цигара ( инаку не пушам ) ама цигарата сум ја ставила во цефче за пиење и од другиот крај сум влечела димови.. сум била и со сестра ми и другарка и и они не можеле да повлечат дим така ( инаку они две пушат ) и јас сама сум си ја испушила цигарата :rock:

18. fashionslave

fashionslave Активен член

Се зачлени на:
    3 март 2014
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    Сонував како купувам книги (2 беа во прашање) и прочитав во соновник дека ќе чујам некоја новост.
    На арно нека е :D

19. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.025
    :D Јас си ги обув овие патики што си ги имам сега,со розевка боја,а сум носела штикли ама кај со штикли на долг пат :rofl: .Се спремав за пат ,требаше да одиме со брат му на бившиот но никаде не ја видов колата , и испаничив во сонот.Што ќе да е :?:

20. fear

fear Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    19
    Se izvinuvam za fontot. Utrovo se razbudiv celta isplasena.prvo ja sonuvav mojata drugarka deka e umrena,ne ja vidov nejzinata sestra mi ja kazala losata vest..dolgo vreme ne sme se jmale videno i bas koga trebase da se vidime doznav deka e mrtva :( vtoriot son sme bile nekade so edno devojce so koe ucev do 8 odd i isto so nas bile i edno momce so koe isto ucevme zaedno..sme bile nekade nadvor i sme gledale nesto, i sme resile da se kacime na pokrivot na edna mala kukja od tamu poubavo se gledalo..se kacuvavme po skala,prvo se kaciv jas potoa momceto i dodeka se kacuvase drugoo devojce momceto padna od drugata strana i umrelo odma..i kakoo sto se odi kaj mrtovec da se zapali svekja,ojdov i jas.koga pojdov tamu ne bese legnat,tuku majka mu go drzese pod pazuvi i izgledase kako da e stanat i mi go turna vo mene i dojde kako da me guska .. Togas se razbudiv i bev mnogu isplasena..ne se druzam so niv,samo eno zdravo imame po pat od kade vo sonot tie neznam..Gospod na ubo neka gi istade sonovive,ama jas mn se plasam..ako moze nekoj neka mi kaze sto moze da znacat ve molam