1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. loveyou313

loveyou313 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2012
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    4
    Почина... И дознав.. од што било.

2. Stefani999

Stefani999 Популарен член

Се зачлени на:
    3 февруари 2012
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    601
    Баба ми почина пред некое време...Абе преку една ноќ ја сонувам шо се вика.Сонувам дека е жива и јас секогаш се враќам од школо и си викам е добро сега баба ми е тука ќе одам кај неа.А она никогаш не зборува.Секогаш го има истиот израз на изгледот.Во реалност ми недостига нормално ама не е нешто претерано..Само зошто постојано ја сонувам? :^)

3. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.759
    Допаѓања:
    2.064
    Го сонвав бившиот ми пишал порака дека заради мене си ја растурил врската од 2 месеци со новата девојка :^) :tmi: Има некакво значење? :tmi:

4. lightning123

lightning123 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Во една ноќ го сонував истиот сон два пати, само што имаа различен крај. Првиот заврши лошо, со смрт на повеќе, додека во вториот на крај дел од групата успеаа да преживеа и отидоа со автобус некаде.. Често пати ми се има случено да сонувам ист сон, но целост ист, копи-пасте. Овојпат, во една ноќ и различен завршеток. Кога се разбудив бев облиена о пот, а во сонот-со крв.. Некој? Што би можело ва да значи? :(

5. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Дечко ми ми пишувал на фб.Ми велел многу убава музика слушаш,јас и ти слушаме иста музика,исти сме,и цело време тоа дека јас и тој сме слушале иста музика. :wasntme:
    И одеднаш се најдовме кај мене во соба,имаше пуштено музика и јас и тој со парфеми во рака,како демек микрофони и пеевме еден до друг,игравме. :D

6. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2011
    Пораки:
    795
    Допаѓања:
    950
    сум сонувала еден што го свиѓам како да сме иделе и кај мене дома сме се сликале јас и он .. значи нешто?

7. Ivy89

Ivy89 Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2014
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    1.056
    И јас сум од оние сонувачите,често сонувам сешто сонувам , ми се случува и мене она дежаву....ама сумприметила дека најчесто сонувам непознатии лица, всушност во сонот се знаеме се дружиме, машки се пред се секогаш, ама на јаве не ги познавам ....
    Некој нешто да знае за ова?
    фала вии :)

8. Pretty123

Pretty123 Активен член

Се зачлени на:
    16 април 2014
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    И јас исто :x

9. Pretty123

Pretty123 Активен член

Се зачлени на:
    16 април 2014
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    7
    Сликањето означува дека наскоро ќе си го смениш партнерот...Незз...

10. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Сонував цела вечер, но го памтам некаде само крајот на сонот.
    Седевме со саканиот, и тој се гледаше со некое другарче на камера на компјутер. Нешто спомна другарчето као - таа има дечко уште, и јас веднаш избувнав! Викав, љубоморев која била таа што имала дечко :o
    Потоа сонував.. На четири места имаше змии.. Но не по една змија- туку свиткани по две една во друга. Што би можело да значи сонов?

11. lightning123

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Цела ноќ бев во кома... Чудо за мене..
    Еве го мојот сон: Се сретнав со една стара другарка, се изгушкавме и правевме муабет. Тука беше и нејзиното друштво, но тие не зборуваа.. ( Тоа е на кратко, иако имаше и други детали) :?: Што би можело да значи?

12. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Сум сонувала како имам 2 бебиња.Преубавки беа,буцки такви и двете беа машки.
    Инаку ги доев знам и што знам,радосни беа. :)

13. lightning123

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Најновиот сон ми беше наајубав сон досега.
    Си седиме ние цел клас на Математика, јас седам со едно момче во иста клупа (во реалноста не), потоа доаѓа ТОЈ. Хахах.. Се глупира нешто, скока, вика (ко и обично). Јас седнувам до друга школска, тој излегува бидејќи едно момче од класот му рече нешто.
    А, да напоменам, носеше нова блуза (бела со тегет линии)...

Конечно и тој ми се појави во сон.. До сега цела Европа ја иссонував, само него не. :rofl:

14. mishelaa

mishelaa Активен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    3
    Сонував сум била невеста. Да не знај некој што можи да значи ? :?:

15. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    846
    Допаѓања:
    607
    Сонував како сум носела чизми на висока штикла а и самите тие биле високи до колена. Што би можело да значи?

16. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.849
    Допаѓања:
    15.738
    Ме касна куче,што значи тоа?

17. lightning123

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    391
    Значи сите толкувања на сонови се безвезе или јас сум феномен. Понекогаш соновите се исполнуваа со истите личности, на исто место, малку изменето дејствието.
    Кога сонував дека дедо ми умира, тој навистина почина по два дена.
    Пред некој ден сонував како се гушкам со една стара другарка и навистина сега барем "се познаваме". Инаку не знам ни дали се погледнувавме. А утре дури и заедно ќе одиме на пробите за претставата.
    Пред два ноќи го сонував него, денес разговаравме кога ни ги даваа листовите за учење на драмите.
    Сонував како со еден школски сме имале мала расправија ко и обично, денес се скаравме малку.
    Од сега ќе си ги слушам соновите, а не соновниците. :)

18. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Косата ми беше ептен кратка,до уши некаде.(инаку во реален живот имам многу долга коса)
    Се умрев од плачење,викам како можеше толкава косаа,ишишанаа,сега колку ми е кратка.
    Плачев,плачев на мајка ми. :lol:

На Linn1 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. esperansa777

esperansa777 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    1.858
    Има ли некој што ги толкува соновите тука?

Сонував како да сум станала од спиење и дечко ми дошол кај мене дома и седнал до мене и моиве си дошле и го виделе и ништо,како сеедно им било

20. Rosie.Alice

Rosie.Alice Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    81
    Сношти сонував страшен сон. Станав во пет на сабајле препотена. Бев под еден објект, а надвор мнооогу силно грмеше, удираа громови. Страшно нешто! Толку во сон одамна се немам исплашено. Ако знае некој да ми протолкува, баш ме интересира. Зошто одамна сон ми нема вака силен впечаток оставено.