Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував како во пижами шеткам по марктетот ТУШ и цел маркет на полиците само чоколада Милка :lol: :lol:

2. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Багуфче ќе можеш ли да ми кажеш нешто за сонов, зошто две недели како го сонувам константно. :?:
    Сонувам како лежам во креветот и станувам да одам во вц. Ама никако да стигнам, и застанувам пред едно големо огледало што го имам во соба. Се наведнувам да се соблечам и гледам голема, црвена , округла дамка крв на долниот веш. Паничам и бегам кај мајка ми. А таа лежи покриена со кафеаво ќебе и ми вели нешто како, касно е да бегаш, и ми кажува дека има 40 температура. :^)

Малку нема поврзаност сонот, ама ептен ме вознемирува.

3. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.323
    Допаѓања:
    4.778
    Уште никој не ми пишал значење :(

4. Mila92

Mila92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    моментално сум на диета и само сонувам дека јадам нешто хахаха...синоќа сонував дека јадам бискрем колачиња и хартијата да ја скријам сум ја бутнала у книга...страшна работа хахах :D

5. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Баге јас сонував како сум дел од некоја драмска секција , сум држела сценарио во раката со к-15 сум требала да глумам. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

6. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.222
    Допаѓања:
    56.909
    Јас сонував многу чуден сон :?:
    Ги немало сите книги од мојата библиотека. Потоа дознав дека некое девојче ги зело (не знам ни која беше) заедно со брат ми, и ги имале закопувано во земја а некои и горено. Му се дерев на брат ми во сонот да ми ги врати книгите, па ми ги донесоа целите оштетени и уништени. Урлав како луда, се дерев на цел глас и не можев да се смирам :doh: .
    Може ли некој да протолкува?

7. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сонував дека некој сакал да ме убие, и некако сум го одолговлекувала тоа, ми било многу страв во цел сон цело време имав еден маж со вперен пиштол кон мене, и некако се молев дека ќе направам што и да било само да не ме убива. се поздравував и со моите пред да ме убие као, и внук ми сум го гушнала многу плачел уф многу лош сон...

8. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував ....како викам Е ЕТЕ СЕГА НАПОЛНИВ 18 И НАРЕДНАТА САБОТА КЕ СИ ИДАМ У ДИСКОТЕКА БЕЗ СТРАВ ОД РАЦИЈА...и сум ја барала демек дозволата за кола во новченикот и никаде ми ја немало...само личната карта ми стоела во новчаник :?: ...глуп сон :^)

9. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Cношти го сонував овај сон,ама повеке пати го имам сонувано :sweat:(јас сум мажена иначе)Hа сонов сонував дека сум се мажела по втор пат со мажот ми,така сни се договориле,и сите ме чекаат мене,и го пробувам невестинскиот фустан(што го носев кога бев невеста)се ми е точен,ама долу кус ми е,пробувам други фустани ама не ми чинат :| излегувам на улица трчам ја сретнувам на мажот ми прва братучеда од мажот ми,како се фали како убав фустан носи,и јас се карам со неа,и ми текнува дека имам некој фустан со цвекенца и трчам дома да го облечам,успат му звонам на мажот ми на мобилен и му кажувам дека доагам да ме чека,и на сонов има едно девојче што е со мене,ама незнам која беше,така дупло пониска од мене :^) ги молам Cрекичка и Bагуфче да ми одговорат :*

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    Аман, веќе со соновиве! Багуфче и Срекичка ако можете ве молам одговорете... Значи вака пак ја сонував баба ми што е почината неодамна, како сум била со вујко ми, дедо ми и мајка ми искочена во двор кај нив и требало баба ми да се мажи :^) или сеедно ама знам ја спремаа нешто и дојде пред нас со бел долг фустан, нешто сличен на невестински ама мене не ми личеше на таков. И реков ако фустанов е бел, не е невестински. И вујко ми и дедо ми промрмореле нешто рекле добро добро и ја фатиле од двете страни за раце и отишле понатака накај вратата.. Тука сонот ми се прекина. После сонував исто како сум седела со дедо ми во кујна и наеднаш се појавила баба ми како дух, така малку како проѕирна беше ( а тогаш знаев дека е мртва, а кога ја спремавме за свадба тогаш мислам не. И заборавив да кажам кога ја видов во невестинскиот фустан беше некако многу слаба како анорексична и помлада и многу побела, дури не ни личеше на нејзе а и не ја видов нешто во фаца, ама знаев дека е она..) и нешто ни се смешкала, цело време била насмеана и нешто зборевме ама ич не ми текнува што. :worried: И одма после тоа мислам и мајка ми се појавила како дух, демек и она била умрена.. и со неа мислам зборевме. Толку беше. Anyone? .. :worried:

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580

Знам дека сум ви мноогу досадна веќе ама стварно многу ме интересира сонов што значи.. Многу ми се глупави и чудни соновиве во последно време.. Фала ви највеќе. :*

12. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Венчаница-бела е среќа и убави моменти, добро што била кратка ќе решиш некој проблем (долг фустан е тежина) И шарен фустан со цвеќиња е добро, ќе се најдеш во радост. А тоа што си се карала ќе слушнеш некои озборувања, муабети.

13. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сонував како дечко ми ме изневерил :^) (и тоа по втор пат веќе тоа го сонувам оваа недела).

Како некоја ми подарил чизми (мене и на сестра ми).

И сонував како сум паѓала од скали мноооогу високи, и еден дечко сакал да ме спаси ама не можел да ме фати, и заедно со мене и тој надоле паднал, ама некако пред мене застанал на нозе и ме фатл во раце, ме спасил. Наредниот ден ние веќе сме биле ееептен заљубени (бил постар од мене едно 7 год :^) ). Ама ептен ме сакал и обаш онака убаво ни било.

Што значи ова? :?:

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Не е добрар овој сон, паѓање е болест, а заљубување-очекувај непријатности.

15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.618
    Допаѓања:
    2.472
    не се секавам целосно на сонот од нокеска.. ама знам дека во него се појави ПОП ... :(

16. NelChe

NelChe Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    277
    Ноќеска сонував дека имам секс со жена
    :o :o :o
    Ако некој знае што значи, нека ми каже... Не верувам дека е потсвест :rofl:

17. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.751
    Да имаш
    секс со човек од ист пол на сон
    е симбол на самољубието,самоприфаќањето и разбирањето.

Поп или свештеник на сон ги претставува твоите духовни потреби,чувство за морал и религиозните верувања.Исто така симболизира невиност и апстиненција.

18. I.Love.You

I.Love.You Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    39
    сонував како сум била во врска со човек кој во сонот сум го знаела..но во јаве не!!

и уште еден..
    како требало да одиме кај некој пријатели на гости..и таман да се качиме во зградата сме ги виделе како носат мртовечки ковчег..и сме ги прашале што е работата и ни кажале дека им починало детето..потоа сме отишле кај нив дома и се појавил духот на детето..

што би можеле да значат овие сонови ?..ВЕ МОЛАММ! ;( ;( :sweat:

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сонував како сум си извадила заб(катник) ама не ме болело и сум го пуштила во кадата. :^) :worried: :worried:

20. I.Love.You

I.Love.You Истакнат член

Се зачлени на:
    12 декември 2010
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    39

Ако извадите заб кје ги прекинете односите со некое непријатно лице.

и ако почувствувате болка на сон значи дека кје бидете среќни во иднина. :D