Што значи да сонуваш клатење на заб? значи сама го клатев и по некое време престанав.. Инаку забот беше од оние од долната вилица.
Сонував како сум била во затвор и ужасно ми беше чувството , ми останувале уше две години да отслужам и сум плачелаа премногу
Надвор од темата сум,но незнам кај да пишам Сакам да ве прашам што значи ластовички да прават гнезда на терасата,дома да влезе ластовичка. Зашто веке неколку недели дома ни влева низ прозор ластовичка,на терасата нон стоп гнедо си прават се врткат пред куката...терасата лом ја прават
Дечки, ретко сонувам или најчесто не ги паметам соништата, но овој од синоќа ми остана во меморијата. Можеби некој ке знае да ми го протолкува. Кај мене дома биле собрани сите роднини што ги имам во странство, браќата на мојот татко, татко ми (кој е починат пред година дена) и дошол типот со кој се гледав извесен период, да ме запроси, од сите поединечно. Татко ми и стриковците прифатиле.Сум направила свадба, али веселбата не ја сонував себе си во бело не се видов.Како да се прескокна цел тој дел свадба, венчавка.Следно што се секавам е дека истиот тој тип, во сонот веке сопругот сум го барала со брод на сред езеро, и сум дознала дека е во некој Хотел и дека конзумирал дроги. Чуден сон, некој можеби знае да ми го протолкува поздрав
Сонував како се наоѓам на некоја ливада (или така нешто) било навечер и имаше три ѕвезди на небото и постепено почнаа се доближуваат накај мене и светеа се посилно и нешто како да ми прозбореа ама на тоа веќе не се сеќавам
Девојки, сонував како сум запалила свеќи во црква, две свеќи сум запалила , едната за мене другата за бифшиот дечко.. што може да значи?
Често сонувам дека летам или лебдам, едноставно така се дрижам во сонот наместо да одам..што може да значи?
Затоа што и јас го имав истиот случај и многу ми помогнаа во темата религија.Мене на сон два пати ми доаѓаше св.Јован Крстител бев во црква и попот ми рече на денот кога е празникот да си кршам погача.Така да и те како има врска со религија.