Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Batterfly93

Batterfly93 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    129
    Што значи доколку сонувате како вашиот татко добива инфаркт и умира, па така сите уштуткани се шетаме по двор ко да незнаеме што да правиме?

2. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Јас пак многу се зачудив од последниов сон:o го сонив момчето со кое се свиѓавме уште пред три години(од каде пак сега излезе овој на сон:lol:)..сонив како ме бакна на сонот,и другарму беше на сонот,што би можело да значи овој сон??

3. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Бацување на сон ти е болест душо!
    by Лукица Стевковска - Лукче. :makeup:

На LadyInTheDark и AziskaStrslenka им се допаѓа ова.
  4. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Незнам сега како ме свати за бакнежот бидејќи не беше обичен на образ,тој на сонот ме смува..ама сепак можеби пак има исто значење..Леле сега се преплашив. :(

5. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Офф миличка, немој да се грижиш! Соновите имаат индивидуално значење, повеќе се сметаат како некој знак, предзнак или симбол за нешто, не мора да значи дека и кај тебе ќе го има баш тоа значење!
    Инаку да, токму таквото бацување, не во образ, и мувањето а и сексот на сон има значење на болест.

На AziskaStrslenka и LadyInTheDark им се допаѓа ова.
  6. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    251
    ??? sonot ve molamm

7. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    оф, моите сонови секоја вечер се кошмари :( ич нејќам да сонувам

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  8. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.674
    Што значи да сонуваш дека носиш црн фустан и се обидуваш да го "освежиш" со накит? Се надевам дека не е ништо лошо, доста беа негативни работи годинава... :(

9. mh23

mh23 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2013
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    47
    вака
    очекувам еден емаил и едно писмо повеќе време ни незнам сеуште не се стигнати
    сонував на сон дека ми стигнало писмото и беше фрлено на земја и отворено потоа сонував емаил штоо го чекам со одговорот што го сакам..мислам на сонов ми се остварија и двете работи како што ги очеквам а реалноства ме убива ??што може да значи

10. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Речиси и да не сонувам. Гледам по нешто на два-три месеци но никогаш сум немала сон со некаква приказна. Се нешто биле ситници кои не сум можела да ги запаметам. Но синоќа ја сонував @Daleron . Не ја ни знам женската во живо ама се ми беше како во филм со Петар Пан. Лебдеа сите високо над некој осветлен град. Беше ноќ. Извесен маж и жена која беше со многу лошизраз на лицето се бореа за некакво пенкало. Пенкалото летна кај @Daleron и таа се насмевна. Знам само дека и летна марамата која ја носеше а беше бела.
    Појам немам што би значел сонот ама го пишувам, можеби има некаква врска со нејзиниот приватен живот. Кој знае?

11. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Имав жесток секс синоќа затоа си ме сонувала :D. Со пенкало не може да се опише колку лебдев над облаците. Е сега марамата бела чек може и ќе се омажам пак.:?:
    Срц не му се замарај, јас арна сите по дома арни, релакс денес и то.:*
    Инаку не верувам во сонови иако некои имаат значение.

12. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Spremna si za mazenje spored mene.

13. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Golemo iscekuvanje, spored mene.

На mh23 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Nemora nisto posebno da znaci. Spored mene iskacas cesto u grad u nightlife i sonot znaci kako se spremas za iskacanje, se doteruvas, i taka.

На SwanMay му/ѝ се допаѓа ова.
  15. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    И јас не верувам ама секогаш им кажувам на тие кои ги сонувам. Можеби некој ќе си протолкува како што треба. Сонов некако ми изгледаше како некоја победа да извојува над нешто. Само нека биде се со арно и имај пријатен ден.
    П.С. Уплати лото можеби пенкалото беше тоа. Ај ќе частиш ако фатиш 100000е:D

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  16. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.674
    Навистина би сакала да е тоа! :D Имав страшно лош и стресен период, се надевам дека ова е некој позитивен знак... Во секој случај фала! :)

17. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Nisto tuka sme sa si pomagame :)
    Epa togas od stresot ti bilo izgleda. Ke pomine poleka ne se grizi. Relaksiraj se i se ke bide vo red. Ke sonuvas ubavi sonovi.

На SwanMay му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Dimkovska123

Dimkovska123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    62
    Мајка ми сонувала како јас, она и тато сме отишле некаде, и дошла една жена. И мама го прашала каде ќе одиш и тато и рекол време е да ти кажам, но јас ќе останам со оваа жена. И јас и мајка ми сами сме си дошле дома, а татко ми останал со жената.
    Што значење има ова ?

19. Acisal

Acisal Активен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    165
    Osven ako majka ti nema realni somnezi deka tatko ti ja izneveruva so druga, togas nema nikakvo znacenje bidi sigurna.

На Dimkovska123 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. evasonce

evasonce Активен член

Се зачлени на:
    16 септември 2014
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    206
    Mene sto mi se ima izdesavanooooo... bremena bev trebase da s porodam septemvri. Sonuvam eden son eden covek mi vika ti ke se porodis vo mart. Jas na sonov mu vikam nema sansi termin mi e septemvri mesec. Se razbudiv cela vo bunilo se isplasiv otidov vo crkva si zapaliv sveka za zdravje na mojot plod.... na 30 mart imav spontan vo treti mes. Zar jas bi pomislila takvo nesto.... sonovite se poraki nekoi sonovi osetiv na svoja koza....