Што значи доколку сонувате како вашиот татко добива инфаркт и умира, па така сите уштуткани се шетаме по двор ко да незнаеме што да правиме?
Јас пак многу се зачудив од последниов сон го сонив момчето со кое се свиѓавме уште пред три години(од каде пак сега излезе овој на сон)..сонив како ме бакна на сонот,и другарму беше на сонот,што би можело да значи овој сон??
Незнам сега како ме свати за бакнежот бидејќи не беше обичен на образ,тој на сонот ме смува..ама сепак можеби пак има исто значење..Леле сега се преплашив.
Офф миличка, немој да се грижиш! Соновите имаат индивидуално значење, повеќе се сметаат како некој знак, предзнак или симбол за нешто, не мора да значи дека и кај тебе ќе го има баш тоа значење! Инаку да, токму таквото бацување, не во образ, и мувањето а и сексот на сон има значење на болест.
Што значи да сонуваш дека носиш црн фустан и се обидуваш да го "освежиш" со накит? Се надевам дека не е ништо лошо, доста беа негативни работи годинава...
вака очекувам еден емаил и едно писмо повеќе време ни незнам сеуште не се стигнати сонував на сон дека ми стигнало писмото и беше фрлено на земја и отворено потоа сонував емаил штоо го чекам со одговорот што го сакам..мислам на сонов ми се остварија и двете работи како што ги очеквам а реалноства ме убива ??што може да значи
Речиси и да не сонувам. Гледам по нешто на два-три месеци но никогаш сум немала сон со некаква приказна. Се нешто биле ситници кои не сум можела да ги запаметам. Но синоќа ја сонував @Daleron . Не ја ни знам женската во живо ама се ми беше како во филм со Петар Пан. Лебдеа сите високо над некој осветлен град. Беше ноќ. Извесен маж и жена која беше со многу лошизраз на лицето се бореа за некакво пенкало. Пенкалото летна кај @Daleron и таа се насмевна. Знам само дека и летна марамата која ја носеше а беше бела. Појам немам што би значел сонот ама го пишувам, можеби има некаква врска со нејзиниот приватен живот. Кој знае?
Имав жесток секс синоќа затоа си ме сонувала . Со пенкало не може да се опише колку лебдев над облаците. Е сега марамата бела чек може и ќе се омажам пак. Срц не му се замарај, јас арна сите по дома арни, релакс денес и то. Инаку не верувам во сонови иако некои имаат значение.
Nemora nisto posebno da znaci. Spored mene iskacas cesto u grad u nightlife i sonot znaci kako se spremas za iskacanje, se doteruvas, i taka.
И јас не верувам ама секогаш им кажувам на тие кои ги сонувам. Можеби некој ќе си протолкува како што треба. Сонов некако ми изгледаше како некоја победа да извојува над нешто. Само нека биде се со арно и имај пријатен ден. П.С. Уплати лото можеби пенкалото беше тоа. Ај ќе частиш ако фатиш 100000е
Навистина би сакала да е тоа! Имав страшно лош и стресен период, се надевам дека ова е некој позитивен знак... Во секој случај фала!
Nisto tuka sme sa si pomagame Epa togas od stresot ti bilo izgleda. Ke pomine poleka ne se grizi. Relaksiraj se i se ke bide vo red. Ke sonuvas ubavi sonovi.
Мајка ми сонувала како јас, она и тато сме отишле некаде, и дошла една жена. И мама го прашала каде ќе одиш и тато и рекол време е да ти кажам, но јас ќе останам со оваа жена. И јас и мајка ми сами сме си дошле дома, а татко ми останал со жената. Што значење има ова ?
Osven ako majka ti nema realni somnezi deka tatko ti ja izneveruva so druga, togas nema nikakvo znacenje bidi sigurna.
Mene sto mi se ima izdesavanooooo... bremena bev trebase da s porodam septemvri. Sonuvam eden son eden covek mi vika ti ke se porodis vo mart. Jas na sonov mu vikam nema sansi termin mi e septemvri mesec. Se razbudiv cela vo bunilo se isplasiv otidov vo crkva si zapaliv sveka za zdravje na mojot plod.... na 30 mart imav spontan vo treti mes. Zar jas bi pomislila takvo nesto.... sonovite se poraki nekoi sonovi osetiv na svoja koza....