Nikogas ne sum veruvala vo sonovi, no zal mi e sto taka se slucilo. Neznam sto da kazam posle vakva slucka. Stvarno neprijatno.
Најверојатно соновите знаат да бидат некои пораки понекогаш за тоа што ќе се случи во иднината или се само рефлексија на потсвеста на оној што сонува!Јас ти препорачувам да не се обесхрабруваш што така се случило со бебето,туку да бидеш упорна и цврсто да веруваш во себе и ќе имаш друго ново бебе!Биди јака и храбро гурај напред и само напред!
veke imam atala toa bese proslata godina ... zatrudnev odma posle 6 mes. eve ja srcuskata ima sega 4 mes. a prvoto mi e 6 god....... ama aaaaaaaa ..... ajde toa e
Дали некој знае да ми каже што значи, сонот што го сонуваш, да го раскажеш на некој во истиот тој сон?
Во последните неколку сонови знам дека е сон и се обидувам да се разбудам, почнувам да викам, а нема глас и наеднаш се будам и викам гласно.
Сонував како одејќи по пат, група роми ми ги украле парите од џеб, точно сум имала 500 ден и неколку железни
Јас сонував како мојата симпатија ми вели дека и тој ме сака и потоа сме се шетале. Дали некој знае што значи ова инаку имаме сега поблаг однос и почнува да ми се приближува. Преокупирана сум со него можеби затоа го сонувам и неколку пати го имам сонувано. Дали некој знае што значи ова на сон? Поздравче
За прв пат го сонував едно од најубавите машки во мое школо. Јас со него се знам од тренинг пред 3 години и од тогаш немаме правено муабет. Сонував дека јас мајками и татоми сме отишле кај тетками за да им го поправам компјутерот, а таму бил и он со неговите и со сестраму. Прво се чудев од кај се знаат тетками со нив ама баталив тоа и отидов да видам штпо му е проблемот на ком. веднаш по мене дојде и машкото и ме праша дали ми треба помош. Јас веднаш прифатив бидејќи мислев вауу мене он ќе ми помогне, а цело школо полудено по него (а он не е дигнат смирено дете е) и го опраиме компјутерот. Нашите веднаш почнаа да не заебаваат дека заедно сме го правеле ком. и ние само се смевме. После нашите се договорија на заеднички ручек во Крушево И сме отишле таму, бидејќи ни беше досадно со момчето се шетавме и тој ми вика -Знаеш ли те свиѓам ама не ја доврши реченицата и јас му викам молам онака нежно он се збуни и ми вика те прашував дали знаеш да правиш поховани пиперки и ја му викам не. Потоа влеговме во една темна просторија и од нигде никаде се појави другарками и ми вика srhsejbsk мора да ти кажам нешто и почна приказна да ми кажува момчево рече дека ќе оди кај неговите, а јас малку тажна за да го предомислам му викам -Немој бе ќе ти биде досадно оатани и он ми вика не. The end! Може некој да ми каже што е со сонов?
Пред некој ден сонував како сум била во некоја депресија, во сонот бев многу тажна, плачев и одев по улица. Во секоја куќа која ја поминував по улицата забележував по неколку познати луѓе, заедно собрани како седат на маса, се веселат, мене ме приметуваат дека плачам и дека ми треба помош, но никој не сакаше да ме смири ни да ми помогне.
Несакам да те навредам ама тоа што го сонуваш и ти се остварува верувај ме потсеќа на ,,Баба Ванѓа,, .. Се извинувам ако те навредив... Инаку многупати ми се случува да направам нешто, и се осеќам како да сум го сонувала тоа и сега ми се случува ... АЈ ПОМОШ ако некој знае што ми се случува ?
Баш денеска сонував многу неубави работи , морничави. Духови,гробишта,умрени... И додека спиев станав и од што ми се вртеше свеста собата ја гледав во круг . Па мислам дека го сонував тоа бидејќи вчера читав такви теми и затоа . Многупати се случува и да го сонувам тоа што сум го правела во текот на денот ...
Тоа што сум правела и сум мислела*, потсвеста има голем удел во тоа што сонуваме. Значи тоа што го мислиме, читаме и зборуваме и тоа што потсвесно ни се врти в глава, е она што најверојатно би го сонувале или нешто слично на таа тематика.
nenzam dali vi se slucilo nekogas koga ste premoreni i spiete ko turp i niso ne ve budi i nisto ne ni sanjate?? a koga ima momenti vo zavisnost dlai vi se spie ili ne.. i vo tekot na nokjta sonuvate se nekoi bezvezni nepovrzani gluposti... eden son po drug i edna vecer i se taka vo kontinuitet cela nedela dve.-.- ili ne sonuvav tolku mnogu aliii sega so mi stana neznam se nekoj mene me brka kidnapira dali e do toa so gledam seriii -.- pa se unesuvam, hahaha ili e do toa so mi predstoi tezok period na polaganje na faks... pa neso taa napetost od sonovite mi e povrzanost so realnosta moja e stv neznam hahah
Девојки сонував како возам кола, но толку беше мачно возењето на некој начин ги бркај педаљите долу де еднаш беа на една страна де на друга и со нозете тешко ги стискав, тешко кочев и управува со колата... Дали можеби некој го знае значењето на овој сон? Видов на соновник фемина но некако недоволно објаснување... поздрав.
Сонував дека сме биле многу блиски со симпатијата се гушкавме пред мојата ќука и потоа за прв пат се смувавме..знае ли некоја што може ова да значи? Мене ме плаши овој сон..што ако никогаш не ми се случи вакво убаво нешто со него? Бидејќи имам слушано дека тоа што го сонуваш на јаве секогаш е обратно...