Тоа значи дека тие двајцата што сонувале сличен сон неколку пати се целосно интуитивно и телепатски поврзани меѓусебно.
Не се замарај,ништо не ти е,нема значење сонот,тоа само потсвесно си се опседнала со тежината и затоа таков сон си сонувала.
Sonuvav cuden don.Bev bliska da recam so edna 'zabraneta ' licnost.Dali toa znaci deka mozebi potsvesno mislam na toa ?
Сонував чуден сон (како и секогаш). Се гледав самата себе, значи како сите луѓе што ги гледам а јас бев. Потоа сфатив дека тоа всушност бил дух ама јасно се гледаше и можеше да се допри. Кога ја подадов раката и кога се доприв, „духот“ почна да кажува некои броеви. Ја тргнав раката и исчезна. Исто така сфатив дека кога сакам може да се појави ама пред тоа да сакам да го направам имаше страшен звук и ми беше страв да го повикам. Не знам зошто сакав да го повикам за да го прегрнам. Истото се случи и со мајка ми, и нејзиниот таков дух се појави и кога ја допрев почна да кажува некои броеви без врска, 10, 8, 4 итн.. и потоа исчезна. А исто така имам сонувано една личност цела вечер. Само таа личност ја сонував ама во различни ситуации, добри и лоши. Некогаш пак, ми се случува да сонувам некое место, што не го знам, и по некое време пак истото да го сонувам...
Сонував како златниот прстен кој постојано го носам ми се скршил (на сон го носев на другата рака-десната, на средниот прст, ако има и тоа нешто врска), што би значело...
Може да значи дека потсвесно мислиш на тоа,но ако,пак,таа блискост е од сексуална природа тогаш во тој случај значи дека имаш проблеми во интимниот или професионалниот живот.
Имам барано совет и порано и искрено имам пробано неколку различни начини за мирен сон,ама не ми успева ништо. Без разлика дали сум под стрес периодично или баш опуштена,константно сонувам кошмари,ама ептен јаки што се будам препотена,некогаш со солзи,со забрзано дишење... Јас не сфаќам зошто е така,дали потсвеста сака да ми укаже нешто Мора некое чаре да има,вака се будам како ненаспиена,без разлика дали сум спиела 5 или 10 часа,се одразува на секојдневието ептен лошо.
@Marossa, стресот си го прави своето. И мене ми се случува истото во текот на стресните периоди, како да не сака да ми се исклучи мозокот и ми работи турбо дури и додека спијам, па резултатот е хаос. Пробај да пиеш чај од маточина, многу смирува и опушта, полесно се заспива и приметив дека не сонувам глупости или сонувам па ги заборавам, ама во секој случај не се будам препотена од глупави сонови.
Сонував каде што лежам на кревет и од едната страна има двајца мажи што во сонов ги познавам ама до сега ги нема сретнато во животов , а од другата страна маж со брада каде што го држам за рака. Дали има накакво значење ?
Sonuvav kako placam I toa mnogu I licnosta poradi koja placam kako stoi pred mene, me gleda I saka da mi prijde, da ne gusne ama ne moze, I kako odaleku da ne tesi.Sto znaci toa ?
Јас сонував една пријателка од средно. Бремена е и треба наскоро да се породи. Ја сонував како демек го изгубила бебето и во следен момент сонувам како сме во училница, цел клас, а таа се држи за стомак, а другиве ја гушкаат. После таа излегува и јас ги прашувам другиве што е работата и тие ми кажуваат дека го изгубила бебето. Трчам јас по неа и одеднаш се наоѓаме пред една провалија. Таа во лилав фустан и го кине и ми го дава и се фрла во провалијата. И јас трчам назад со фустанот во раце и плачам. Што би можело да значи ова???