Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Јас многу често сонувам дека мајка ми е бремена ? Што може ова да значи :/

2. emse

emse Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    11
    Здраво женски. Дали знае некој што значи кога некој ве сонува ( во овој случај тетка ми ме сонувала како губам невиност ) ? А истата сте ја изгубиле пред 4 месеци...

3. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Sonuvav kako @WinterLady se vratila na forumov....;(
    sigurno deka mi falit...zatoa sum ja sonuvala.

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ivki

Ivki Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2012
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    6
    Ја сонував сестрата на бившиот дечко трудна на второ (а во реалниот живот има 7 месечно бебе), не се сеќавам дали ја видов трудна или во сонот знаев дека е трудна и како очекуваме секој момент да се породи, одеднаш сонувам како е породена со тројка, не се сеќавам дали роди 2 ќерќи и еден син или обратно, потоа сонувам како се сретнувам со неа одкако излегува од болница, на почетокот кога ме виде не знаеше како да реаѓира, дали да ми прозбори или не, но јас прва и пристапувам и ја изгушкувам за да и честитам, се врткам околу бебињата, таму се појавува и мојот бивш дечко, на почетокот односите ни се оладени, но како поминуваат минутите да бидеме во иста просторија јас и он стануваме многу поблиски, разговараме и се, како раѓањето на бебињата да не спои повторно, во сонот не се сеќавам да се смиривме, гушнавме и слично, но мислам дека не, но имав огромно чувство на поврзаност и почувствував како ситуацијата направи одалеченоста која беше најголемата пречка меѓу нас да ја снема, дури и почнавме да разговараме. Во сонот се чувствував исполнета и радосна, дали заради остварената комуникација со бившиот, дали заради породувањето на сестра му, не знам, или може така се чувствував и заради двете убави ситуации.Целиот сон колку што се сеќавам се случуваше во една просторија, со малку мебел, и до сега непозната просторија за мене.
    Ви благодарам.

5. Juicy

Juicy Популарен член

Се зачлени на:
    16 декември 2010
    Пораки:
    1.815
    Допаѓања:
    11.130
    Сонував дека бившиот ми пишал да идеме на кафе, после тоа почна да ми праќа слики. Јас го прашав зошто ми праќа ми рече за да бидеш задоволна. Знае некој што значи ова?

6. s.w-e.e-t.y

s.w-e.e-t.y Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    303
    Допаѓања:
    432
    Дали можеби некој знае што значи да сонуваш прстен, ама не златен..и да сонуваш непознато момче и во сонот да сте биле заљубени во него?

7. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
    Сум била поканета на свадба на моја другарка, но цел ден сум била зафатена и не сум можела да стигнам на време. Прво јадевме со другарките, па требаше да одиме на кино но немавме време, па потоа некако се најдовме на некои предавања... Па потоа се најдовме на свадбата, во Скопје беше, но сум си го заборавила фустанот, па некако се најдов дома па сум си рекла и онака ова е само сон сега пак ќе се најдам во Скопје, па така и беше, но на свадбата се беше разбркано...

8. anonymous20

anonymous20 Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    пред некој ден сонував како стојам пред мојата влезна врата дома и осетив надвор како нешто се случува галама одеднаш силен јак ветер ја бутна вратата со се мене додека јас паднав на гз
    следниот ден добив најлошата вест ми раскина девојката ...
    има некоја смисла ?

9. Addy

Addy Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2015
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    194
    Сонував дека сум била излезена со другарки и одеднаш сум се нашла дома во мојата соба и како од зад мојот крвет излегуваат црви и тоа многу во различни бои.Јас веднаш зедов да ги собирам со правосмукалката но тие уште повеке излегуваа:(Викав по баба ми да додји но таа не ми даваше никаков одговор.Потоа повторно сум се врратила со другарките и сме седеле на некоја клупа.и одеднаш тие почнале да бегаат и ме повлекоа со себе.Ми рекоја да скокам бидејки идела некоја циганка која колнела.Јас почав да скокам но оваа ме стаса и ме фати.Некое толкување на сонов:?:

*Следниот ден ја видив истава циганка што ја сонувави ми рече здраво:rofl:

10. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.503
    ке бидеш излажена од нркоја блиска личност

11. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    sekogas pred praznik sonuvam krst ili ikona

12. Liberate

Liberate Активен член

Се зачлени на:
    21 септември 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    163
    Што значи да сонуваш дека ве бакнале на чело?

13. emse

emse Активен член

Се зачлени на:
    8 април 2015
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    11
    @Liberate Baknezh vo chelo asocira vernost...

На Liberate му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Lavina :)

Lavina :) Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2015
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    215
    Не верувам во сонови. Ниту сонувам. Чудно. Само легнувам заспивам и се будам. Ништо во тој процес не ми се случува. Сонувам еднаш на два месеци:D
    Верувам дека претеретеноста на мозокот си поигрува со оние кои сонуваат. Или пак од "немај каде" им се произведуваат чида да им е животот поинтересен:^). Ај да ве видам вежбајте 3 сати дневно и да видам дали ќе имате време навечер да сонувате :D

15. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    нон стоп сонувам кошмари најразлични.....значи секоја вечер по еден кошмар :(

16. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.745
    Допаѓања:
    3.578
    Јас сонував како во супермаркет се двоумам дали да купам торта или чоколадо, на крај сум купила чоколадо. :rofl:

17. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Сонував како патувам надвор од македонија и кога ја завршив работата во државата во која патував, требаше да тргнам на пат за германија, пред да тргнам наставникот по музичко ми викаше дека тоа ми било шанса за живот, да не ја испуштам и сл. предавања :^)

18. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    Вчера сонував сон како сонувам луциден сон. И го исконтролирав. :muscle: На крај многу се исплашив, ми тргна во погрешна насока сонот и се разбудив. Навистина чудно искуство.
    Не ви го кажувам, луда ќе ме направите. :rofl:

На emse му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Tedyyy

Tedyyy Популарен член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    324
    Допаѓања:
    3.023
    Сонував дека сум лежела на креветот и некое момче ме гледало и стоело до вратата а кога ќе станев да видам кој е тој веднаш излегувал од собата.Што значи ова?

20. ssweety

ssweety Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2014
    Пораки:
    552
    Допаѓања:
    1.494
    Што значи да си ја сонуваш бурмата ?
    Јас сонував како на некои личности сум ја покажувала мојата бурма ...
    А мажот ми сонувал како јас сум му викала да одиме до златара моето ланче што ми го подари тој да го сменам за машко ланче тој како што носи ???