Здраво женски. Дали знае некој што значи кога некој ве сонува ( во овој случај тетка ми ме сонувала како губам невиност ) ? А истата сте ја изгубиле пред 4 месеци...
Ја сонував сестрата на бившиот дечко трудна на второ (а во реалниот живот има 7 месечно бебе), не се сеќавам дали ја видов трудна или во сонот знаев дека е трудна и како очекуваме секој момент да се породи, одеднаш сонувам како е породена со тројка, не се сеќавам дали роди 2 ќерќи и еден син или обратно, потоа сонувам како се сретнувам со неа одкако излегува од болница, на почетокот кога ме виде не знаеше како да реаѓира, дали да ми прозбори или не, но јас прва и пристапувам и ја изгушкувам за да и честитам, се врткам околу бебињата, таму се појавува и мојот бивш дечко, на почетокот односите ни се оладени, но како поминуваат минутите да бидеме во иста просторија јас и он стануваме многу поблиски, разговараме и се, како раѓањето на бебињата да не спои повторно, во сонот не се сеќавам да се смиривме, гушнавме и слично, но мислам дека не, но имав огромно чувство на поврзаност и почувствував како ситуацијата направи одалеченоста која беше најголемата пречка меѓу нас да ја снема, дури и почнавме да разговараме. Во сонот се чувствував исполнета и радосна, дали заради остварената комуникација со бившиот, дали заради породувањето на сестра му, не знам, или може така се чувствував и заради двете убави ситуации.Целиот сон колку што се сеќавам се случуваше во една просторија, со малку мебел, и до сега непозната просторија за мене. Ви благодарам.
Сонував дека бившиот ми пишал да идеме на кафе, после тоа почна да ми праќа слики. Јас го прашав зошто ми праќа ми рече за да бидеш задоволна. Знае некој што значи ова?
Дали можеби некој знае што значи да сонуваш прстен, ама не златен..и да сонуваш непознато момче и во сонот да сте биле заљубени во него?
Сум била поканета на свадба на моја другарка, но цел ден сум била зафатена и не сум можела да стигнам на време. Прво јадевме со другарките, па требаше да одиме на кино но немавме време, па потоа некако се најдовме на некои предавања... Па потоа се најдовме на свадбата, во Скопје беше, но сум си го заборавила фустанот, па некако се најдов дома па сум си рекла и онака ова е само сон сега пак ќе се најдам во Скопје, па така и беше, но на свадбата се беше разбркано...
пред некој ден сонував како стојам пред мојата влезна врата дома и осетив надвор како нешто се случува галама одеднаш силен јак ветер ја бутна вратата со се мене додека јас паднав на гз следниот ден добив најлошата вест ми раскина девојката ... има некоја смисла ?
Сонував дека сум била излезена со другарки и одеднаш сум се нашла дома во мојата соба и како од зад мојот крвет излегуваат црви и тоа многу во различни бои.Јас веднаш зедов да ги собирам со правосмукалката но тие уште повеке излегувааВикав по баба ми да додји но таа не ми даваше никаков одговор.Потоа повторно сум се врратила со другарките и сме седеле на некоја клупа.и одеднаш тие почнале да бегаат и ме повлекоа со себе.Ми рекоја да скокам бидејки идела некоја циганка која колнела.Јас почав да скокам но оваа ме стаса и ме фати.Некое толкување на сонов *Следниот ден ја видив истава циганка што ја сонувави ми рече здраво
Не верувам во сонови. Ниту сонувам. Чудно. Само легнувам заспивам и се будам. Ништо во тој процес не ми се случува. Сонувам еднаш на два месеци Верувам дека претеретеноста на мозокот си поигрува со оние кои сонуваат. Или пак од "немај каде" им се произведуваат чида да им е животот поинтересен. Ај да ве видам вежбајте 3 сати дневно и да видам дали ќе имате време навечер да сонувате
Јас сонував како во супермаркет се двоумам дали да купам торта или чоколадо, на крај сум купила чоколадо.
Сонував како патувам надвор од македонија и кога ја завршив работата во државата во која патував, требаше да тргнам на пат за германија, пред да тргнам наставникот по музичко ми викаше дека тоа ми било шанса за живот, да не ја испуштам и сл. предавања
Вчера сонував сон како сонувам луциден сон. И го исконтролирав. На крај многу се исплашив, ми тргна во погрешна насока сонот и се разбудив. Навистина чудно искуство. Не ви го кажувам, луда ќе ме направите.
Сонував дека сум лежела на креветот и некое момче ме гледало и стоело до вратата а кога ќе станев да видам кој е тој веднаш излегувал од собата.Што значи ова?
Што значи да си ја сонуваш бурмата ? Јас сонував како на некои личности сум ја покажувала мојата бурма ... А мажот ми сонувал како јас сум му викала да одиме до златара моето ланче што ми го подари тој да го сменам за машко ланче тој како што носи ???