Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    девојки јас пак сонував дека се мажам,си го носев невестинскиот фустан во кеса,со се венчето и барав во една кука накит да ми дадат,една жена ми даде гердан,ама едниот ми беше мал,а другиот точен :?: :sweat: што значи сонов?ја прашав на тетка ми за сонов,таа ми вели да не си трудна? :sweat:

2. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    сонував црква, поп, и чад имало внатре, требало да влеземе ама не не пуштиле заради чадот и пред црква имало едно мало убаво девојченце што ми се насмеало...

3. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Добро што не си влегла во црквата, затоа што црква, поп се лоши вести, а девојчето значи среќа :)

На joelle му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Добар е сонот, ѓердан е веселба

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  5. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.367
    фала ти, баш и не се потресов кога го сонувава онака , не се исплашив или нешто ама сега кога ми текна како језиво ми е некако ама не беше страшно фалааа :*

6. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    знае ли некој што значи да бидеш убиена со пиштол.сонував како некој ме убил ,пукал во мене три пати со пиштол и јас сум починала....не осетив никаква болка ;) :)

7. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Убиство значи болест, а тоа што си починала значи долг живот :D

8. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Сонував како мужето ме напуштило, ми летнало со авион некаде, појма немам каде, а како до мене се наоѓа екс дечкото, кој му велам дека сум трудна да се тргни од мене сама ќе си го гледам детето, тој ми вели не, јас ќе го гледам како да е мое.
    И ми рекол ајде фрли ги тие бурми, да одиме ние да си купиме наши. А јас пустата никако не сум сакала да ја фрлам мојата бурма (а и на мужето бурмата била во мене).

9. S-A-N-D-R-A

S-A-N-D-R-A Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2010
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    13
    Ахам, фала многу :)

10. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    што значи да сонуваш некој гол? целосно гол.
    и се сонував во црн фустан како за на бал што се тие :^) :hai:

11. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Црн фустан е тага, а гол човек е грижи.

12. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    знае ли Srekicka ? :wasntme: :lol:

13. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Вака сега птвиот сон: куфер е тежина и плус ќе се засрамиш за нешто, а и дека кошулата е темна, нема да се осеќаш баш пријатно.
    За вториот сон исто сум слушнала дека не е доборо да сонуваш човек во одело, а тоа со мајка ти значи дека за некоја работа треба добро да размислиш, пред да започнеш.

14. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Јас пак знам дека гол човек означува болест.

15. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.065
    И јас знам дека гол човек значи болест.
    Инаку, јас сонував дека умрел татко ми. Сонов беше премногу реален. А мајак ми се спакувала и рече дека ќе оди да шета по светот, и така тука веќе ништо не ја држело...
    Ужасен, ужасен сон.

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    Завчера сонував краток сон. Сум прочитала кај него на фб на статус - married и во себе сум почуствувала голема тага и ми доаѓало да заплачам, ама не заплакав туку во себе си плачев.. рикав. :?: И после исто во себе сум си рекла, ах, па што мислев јас? Јас сум само едно мало девојче, а он е голем, еве веќе му дошло време за женење.. па што си мислев воопшто јас? Леле.. што значи ова?!

17. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    2.949
    Сонував како на писмената по математика (која сеуште не ни е дадена) сум извадила 36 поени - а тоа било 3 (убаво се сеќавам). Кога сум отишла дома сум ја ставила писмената под тепихот. Сум требало после тоа да препишам некои задачки од неа и кога сум ја ставила на масата и сум почнала да пишувам во тетратката, а татко ми ме видел и само ме прашал -Ова твојата писмена ли е? Ти ли извади тројка?-

18. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    бејби мислам дека ова значи позитивна оцена дека ке добиеш.... ;) известине ако добиеш 5-ка :)

На BeYourself му/ѝ се допаѓа ова.
  19. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    Завчера сонував како сум била во мојата соба, гола ама до половина и сум се гледала на прозорците ( беа со спуштени ролетни ) и градите ми биле цели спуштени и стриите ми биле ептен изразити и долги. И многу ми биле розеви и црвени. И на крајот наеднаш како да се појавиле стрелки. И во себе многу сум се нервирала и ми идело да заплачам што ми станале таквии... Уау.
    После сонував како мајка ми ми викала за едно дете од мое одделение да не сум го сакала, дека тој бил многу лош и дека не бил добар за мене и цело време била лута и ме карала. А јас колку што памтам воопшто и не сум го сакала. После сум и покажала слика од клас и викам на кој мислиш и вика на овој. И ја сум и рекла лееле, па овој не е Филип, овој е! И она рекла ааа, даа.. Овој сон мислам по вторпат го сонувам :^) Што би можело да значат соновиве?!

20. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.563
    Допаѓања:
    42.983
    Ноќеска сонував еден сон што ногу ме стави у мисла.Бев во продавница за накит имаше злато и бежутерија.И сеа со дечко ми како да работи таму бираме златен прстен како демек кога ќе сум се мажела таков да ми земал.Гледав три така огромни беа со цветови на нив ама беа прекрасни и го пробам на раката и кога го вадам станува како од тенок материјал некој и се превиткува и јас велам леле ако го скршам нема да го платам.И сеа како мајка ми во продавницата и влегува некој и таа ми вели земи го телефонот ѕвони на полиција и јас одам го фрлам телефонот во река имало од мостот и се фрлам по него да го ловам и пливам низ реката а таа плитка ама брзна и го однела мобилнот.И влегувам да и кажам и внатре луѓе,храна и се мислам како да и кажам и се будам.Што значи ако знае некој да ми каже.Прстенот и златото милам дека ми имаат кажувано било свадба или бременост :sweat: