Stefi556 ... Ke imaš sreka vo nešto ke zavisi dobro , ne dozvoluvaj rabotata da te opteretuva i vnimava na sopstvenata prevrtlivost nemoj da bides naivna neokj saka da te posramoti. Vnimavaj na drugarkite.
Ce molam nekoj sto tolkuva sonovi da mi kazete. Ili ako nekoj znae sto bi bilo ovoj sin. Sonuvav kako vo mominskata kuka dosol nekoj gatac na site im kaza za idninata samo mene ne. Koga go isprakav naporta mu velam kazi mi i za mojata idnina. Me pogledna i mi veli imas golema maka ti. Nekoj koj vo kukata dosega e sisan 2 pati ke ti umre. A toa kako vo son sin mi bil sisaniot. Jas se rasplakav i vikam koga? Mi veli na 9 godini. Sto bi mozelo da e o va? Vo realnosta sin mi e sisan poveke od 5 pati.
Idpink93 Kako prvo ke ti kazam pojdi si v crkva i odnesi si darce ako si go sonila naprimer vo ponedelnik pojdi si na toj den ili na bilo koj drug den. A sega sonot ke imaš grizi nekoi nevolji. Neka e na dobro mila
Се надевам многу се исплашив . Незнам дали има врска еднаш си закажав дека ке однесам шекер во црква ама не го однесов однесов зејтин. Па потоа рековме ке дадеме курбан дека малиот многу ми зајдуваше па не дадовме курбан дадовме пилешко и рековме секоја година на роденденот ке даваме пилешко. Можно ли е да е тоа причината штовака во сон ми се претскажува лоша иднина?
Сонував дека ја носев венчаницата што си ја замислувам за мојата свадба ама не беше моја туку беше од некоја девојка која тој ден правеше свадба и имаше две венчаници за свадбатa, а венчаницата беше дома кај мене и јас ја облеков и морав да ја слечам ама не сакав, нo доаѓаше девојката за да се преслечи кај мене, знае ли некој што значи ова?
Ја сонував другарка ми со која се имам скарано пред една недела(прекинат е секој контакт),јас сум од повредената страна и јас сум лута.. Е сега сонував како сум смирена со неа си правиме муабет кај нејзе и она ме испраќа а и двете се правиме будали како ништо да не било(како да не сме биле скарани воопшто) ? А инаку долго и јако пријателство ни беше
Што.значи ако го сонуваш вереничкиот прстен во дланка заедно со неколку прстени кои биле твои а сега ги немаш?
Stilas7 da vidiš prsten znaci svadba a piveke prsteni ljubov , kolku poveke prsteni gledaš na dlankata tolku poveke ljubov. Ništo losho nema.
Женски да ве прашам. Секогаш си ги носам вереничкиот и бурмата заедно, моментално ради бременост вереничкиот ми е изваден помал е и ја имам само бурмата. Е сега сонував дека го барам вереничкиот прстен насекаде,по секакви фиоки кутии за накит, зад заклучени врати во непознати простории, толку очајно го барав и на крај најдов еден амабеше поинаков од мојот, чувството беше како да сум го нашла ама беше различен дизајн. Што значи ова знае некој?!?!?
Me sonuvala edna drugarka so edno masko so koe se gledame ama uste nema nisto seriozno...me napajgale nekoj maski i toj dosol mi rekol nemoj da se grizis jas sum sekogas tuka pokraj tebe i me zel me odnesol vo nekoe mesto kako gradina imalo postaveno masi so crveni pandelki mi prireduval iznenaduvanje i jas mnogu sum se iznenadila posto ne sum ocekuvala nisto od nego...vo misla me klade mislam deka ne e ubav sonov...
Имав еден другар, со кого не се имавме видено од кога имавме 8 години,но за среќа го видов ова лето и навистина станал преубав. Е сега сонував дека сме биле кај мене дома со уште две другарки и тој дошол и сме почнале да разговараме. Другарките се тргнале малку понастрана и ние сме останале сами, па јас цело време се ,,лепев“ до него и го гледав во устата за да иницирам бакнеж, но тој ме одби кажувајќи нешто на друг јазик и претпоставив дека тоа е поради неговата девојка што ја има во реалноста. Потоа незнам како се случи, но тој беше соблечен и беше само по боксерки, па дојде една жена и се чудеше како ќе ја омажат едната другарка нејзините кога го видела него по боксерки па настана метеж...Може ли да ми каже некој што значи сонов?
Ke ti preci nekoj okolu vrskata mozebi ne so nego ama so drugo momče. Pazi na komu shto kazuvash za tvojata ljubovna situacija.