Сонував дека имало страшен земјотрес едвај сум станала од креветот и сум се скрила под нешто. Ме преплаши сонов, трудна сум.
Сонување земјотрес значи дека имаш превише лична реорганизација која лошо влијае на твојата стабилност и секојдневна рутина.Исто така ја нагласува твојата несигурност,страв и чувство на беспомошност.Според Библијата земјотресот симболизира Божји гнев и моќ на истиот. Но,сепак ништо ти се нема случено во сонот,не си заробена,затрупена или ранена,па тоа значи дека ке ги преживеш сите предизвици кои ти следуваат. Најчесто земјотресот како тема во соновите се јавува кај луѓе кои имаат финансиски,здравствени или фамилијарни проблеми,т.е. некој поголем проблем во животот.Само подоброто сваќање на овие проблеми може да помогне во нивното решавање.
Aa i mojata svekrva beshe dobra so mene dodeka bevme decko i devojka so sinot sega da mozi ziva ke me izede. Ovie svekrvishtana imaat 2 lica ne se naj naj... pogotovo nim ic ne trebit da im se veruva.
Сонував дека галам црнобела мачка обично кога ќе го запомнам сонот гледам на соновникот и Мачка Ќе станете жртва на измама. Ако си играте со мачка Ќе бидете предадени или изневерени. Ако галите мачка Ваш непријател ќе ги признае вашите постигнувања. Бела мачка Ќе бидете измамени од личност од женски пол. Црна мачка Внимавајте! Се крои опасен заговор против вас. По некој ден сонот се оствари се сретнав со таа особа и по разговорот се сетив на сонот е сега дали успеа да ме насамари или не не знам сеуште оти не знам точно што сака да постигни со тоа .Битно ако до сега не сум верувала во сонови сега итоа како
Devojki jas se pirodiv pred 3 meseci i normalno se ushte nemam mestruazia no pred nekoj den soniv deka imam mestruazia po moe tolkuvanje znaci deka neshto ke bide upotrebeno protiv mene taka pishuvashe i na femina. Znae li nekoja shto potočno može da znaci? Falaa
Сонував како на еден што подолго време ми ја маткаше главата и ептен ми ја појеба интелигенцијата (копиле некое), сум му кажала „абе на тебе ти фали еден мускул во глава, мозокот“.
Порано сонував многу често како се карам со дечко ми, си реков ова значи нешто, не може цело време да сонувам вакво нешто, побарав на интернет, но она што го најдов на нашиве соновници не ми изгледаше баш логично па продолжив да пребарувам и најдов една англиска страна каде се беше убаво опишано и излезе дека тоа значело дека имаме нешто нерасчистено меѓу нас, нешто што останало некажано. И навистина така и беше, после тоа престанав да сонувам караници со него.
Синоќа ги сонував мојот покоен дедо и мојата покојна мајка...седев со нив,и требаше дедо ми да го изнесам од една продавница зошто ќе се затворела...го изнесов набрзина и ми вика да му дадам леб тазе...знам само дека имав земено во рацете леб поделен на два дела,и после ми рече саат да сум му наместела...го прашав што ќе му е саатот вика аа да знам точно времето. премногу чуден сон ми беше ако некој може да ми каже што значи... морам да напоменам дека сум бремена-пред пораѓај што би се рекло,воедно и градам куќа...да не има некоја поврзаност?
Знам само дека ако му даваш нешто на мартовец не е убаво. Ти му даде на дедо ти од лебот? Ако не му имаш дадено може да значи дека е за пораѓаот бидеќи ти барал саат. Сигурно за брзо ќе се породош... ти посакувам леснина
па тоа ме плаши и мене,да не е за пораѓајот...само се молам се да биде како што треба и двајцата да сме здрави живи...а не се сеќавам дали му го подадов лебот...само имам слушано дека леб е душа...затоа се подразмислив
Пред некое време сонував како сум била во огромен дворец и имало мн долги маси и јас требаше да им го спремам јадењето и според то да проценат дали треба да ме земат за снаа.Што може да значи?
Majkami koga ke ja sonuvashe babami i koga ke i bara neshto taa i noseshe na grobot za da ne i zeme neshto drugo babami. Ti si bremena i ne e ubavo da odish no nekoj drug neka mu odnese leb na dedoti.