ноќеска сонив еден страшен сон..што веднаш се разбудив после тоа Дома сме биле мајка ми и татко ми и јас. Сум седела кај нас дома на кревет , стуткана во ќош и наеднаш сум видела молњи низ прозорчето во кујна.Ама многу многу ..цело небо било љиљаково. После тоа страшно загрмело ,значи таков звук ..прејак. И подолго време нонстоп без престан грмело многу јако. И така седејќи во аголот од креветот сум ги затнала ушите . И прозорот бидејќи е до мене, едниот само, се скршил на парчиња. Ситни парчиња почнале да летаат од него.. толку. Се разбудив одма..
Сонував дека сум била во Охридско езеро и имало мн луѓе. Доаѓа попот и го фрла крстот. Луѓето што се во вода не можат да го фатат и наеднаш тој допливува кај мене. Го земам и го бакнувам. Инаку беше сребрен и пишуваше нешто името на некоја црква муслам. Го зедов дома. Потоа бев вознемирена зошто да, не ме побараат од Тв за изјава, иако сакав да останам анонимна
Се сонував во крвава венчаница, а позади мене плачеа луѓе. Два дена осеќам немир во мене. Зошто ваков сон? Со плачење се разбудив
Jas sonuvav masko dete go znam deteto se rodi eden den pred da se rodi kerkami i majkamu gi dezeshe v race i na početok se kreše od mene i na kraj se zavrte i go vidov. Aj ve molam shto znaci ova?
I sto znaci da si vo crkva i da ima platforma koja me diga nagore doagjam do visoko i sama pagjam i se razbudiv e ova me izplasi kazete ve molam ili ke poludam od ljubopitnost strasno li e? zasto bas vo crkva? jas sum vernik si veruvam ama strav mi e
Најчесто, паѓањето во сонот го симболизира процесот на враќање на состојбата на будност и свесност. Најчесто сонувачот со паѓањето не стигнува до тлото, туку се буди или го прекинува сонот пред да се случи тоа. Некои психолози веруваат дека доколку паѓате неконтролирано во сонот, тоа означува дека немате контрола врз одредени аспекти од вашиот живот, или пак, се плашите да дозволите нешто да си оди од вас.
I sto znaci da si vo crkva i da ima platforma koja me diga nagore doagjam do visoko i sama pagjam i se razbudiv e ova me izplasi kazete ve molam ili ke poludam odljubopitnost strasno li e? zasto bas vo crkva? jas sum vernik si veruvam ama strav mi e исто така пред 3-4 месеци сонував демек мојот брат не ми бил брат плачев спиејки :/ Исто пред неееколку месеци сонував како хотел ама со вода газиш и вода до половина сум одела се отворила врата и од вратата се гледало море со убава сина бистра вода и островче со палма рај беше што значи? а ова пред некој ден го сонував Човек што го познавам во мојот живот ми се јавува и ме бара за состанок и ми вика не кажувај дека си ми девојка и имам сонувано како имам долга коса до петите и ми ја шишаат кратко до рамења ова ме плашии
Имам сонувано и вакво нешто nemalo koj da me cuva i sum otisla vo gradinka tamu imalo avtobus poln so deca i eden starec sto gi kidnapiral,sum vlegla i jas i toj tepal kucinja i ni daval kucesko meso da jademe
Ај додади ме ке ти пратам некои мислења од тие страни што ги знам да не постирам овде еден тон постови -.-
Сонував дека сум родила бебе па една другарка дојде да ме посети дома. Потоа се сеќавам дека го шетав бебето низ чаршија. и исто ја сонував истава другарка што дојде да ме посети, кај неа дома ја најдов со исечени вени, сакала да изврши самоубиство, ја кренав и ја носев во болница но ми умре в раце. знаете ли што значи? уфф..мразам да сонувам. Многу лошо се чувствувам после..
Сонував како присуствувам на венчавка во црква кај моја другарка и невестинскиот фустан и беше многу чуден. Што би значело?