Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Јас по богзнае кој пат сонував дека на срцката мој му било роденден,,, а најбитно е што не сум можела да отидам, и кога он ми пишува писмо онака рачно напишано ми изјавува љубов и дрн дрн колку му значам и што се прави за мене а јас ништо не му возвраќам :$

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    сонував дека сум добила ситни сипаници по целото тело ??? што значи тоа ???

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.112
    Допаѓања:
    67.048
    Јас сонував како двајца, не знам дали мажи или жени, стојат над мене со крвав нож. Ова беше само неколку секунди и се штрекнав и се разбудив.

4. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сонував дека сум затворена во некој стан..Заедно бевме повеќе и се криевме од некој...Имаше еден постар човек ме штитеше цело време..Али јас преку некој излез сум излегла на терасата и тогаш не нападнале...Не се сеќавам повеќе :?:

+Ја сонував и Хипи..Незнам во кој дел од сонот и како..али ми се претстави како Хипица :wasntme:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    вики4е злато помалку седење на фемина ;) немој што ќе стане ако не сонуваш сите ;) напад од жени :rofl: :rofl: :hug: :hug: :hug: :hug:

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сонував како имам некоја алергија. Сум имала неколку брунчиња и ми викале демек емидемија имало.
    Е и што значи да јадеш снег на сон :^) ?

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Вики, како изгледав? :wasntme: :D

8. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Пред неколку години сонував како сум била на одмор во Грција со мајка ми и татко ми,како јас и мајка ми сме се шетале по водата а сите околу нас пливале :!: и на површината од водата имало места каде што имало цвеќиња :^)
    Исто така си го имам сонувано мажот и тоа двајца различни,едниот црн а другиот плав,уште им ги памтам фаците :$
    Многу ме интересира што ми значат соновиве,се имам и доста распрашувано но никој не го знаеше одговорот :|

9. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Девојки што значи на сон да ти дадат пари и да ги броиш?

10. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    A sto znaci da najdes zlatno lanche na koe stoi Isus?

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.683
    Допаѓања:
    6.580
    И јас сонував пари завчера. :^) А инаку броење пари значи добивка. :)

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сонував како некоја жена го следела татко ми... Ениаун?
    И што значи да се смееш на сон (уствари јас смеењето и во реалност го префрлив :D )?

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mојот најнов сон :wasntme: :clap: сношти сонував дека насликав многу убава слика,и сум имала нешто дали како да добијам награда,промоција незнам што беше,и бев на фризер ме шишаа,ме шминкаа, сум задоцнила за прмоцијата и се искарав со мама продолжува се наогам на некоја запустена планина,и имаше угорници и мали девојчиња и како некое девојче се качи по планината и волци му се пуштија и го искасаа,паметам дека трчав,бегав како низ трња и имав крв,после како некој да ми кажа дека волците се тепале со метла-ама од стараната каде што е држалката,и се размножуваа волци,имаше мали волчиња и паметам со пушка ги убивав,со метла :wasntme: после носев облека како скитник и најдов некои слики од чичко ми и стрина ми каде што биле млади и ги гледав,ова беше во некоја стара кука,и во собата каде што беа сликите имаше нечист кревет и скршен и јас си легнав :yawn: толку срекичке каде си? :D

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Вака сега, во иднина те очекува многу среќа и успех (цртање слика), ќе решиш некој проблем, односно ќе се ослободиш од некоја тежина (штом си се шишала), а после тоа следи некоја добивка и изненадување. Планина е тежина, меѓутоа добро што си избегала и што си трчала. Имаш пред тебе некоја цел, нема многу лесно да ја оствариш, но немој да употребуваш сила (си ги убила волците, а тоа е добро). Слики од блиски е пријатно изненадување, а нечист кревет е болест.

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    115
    Јас ...синоќа сонував многу многу чуден сон ! Воопшто не бев дотерана ниту бев убаво облечена...а на работа кај нас, поставено маси и столови ќе имало бесплатно служење нешто честење како пред нова година :lol: и...гласна музика свиреше некоја песна од Лепа Брена :rofl: и..во еден агол девојка една црнка во џакузи !!! :lol: :D Цело време во сонов се нервирав бидејЌи не знаев за прославата, а бев ужасно облечена ! Што би можело тоа да значи ??? :?:

16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ќе се испокараш и ќе бидеш опоменета, а девојка е веселба.

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував како имам кратка коса до рамења и како сум се огледувала на огледало и сум ја сушела косата со фен...а покрај мене стоели мало црно маченце со зелени очиња ...ШТО значи сонов може некој да ми каже ? :?: благодарам однапред :*

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сонував како сум била во некое бутиче. Разгледував облека, ташни, шминки....
    Кога излегував да си одам, другарка ми милсам дека ме потурна, и паднав по скалите надоле (мнооогу скали беа, на вискоко беше бутикот :worried: ).
    Изгубив свест, и како демек сите околу мене, леле лелее.... и на крај сама се освестувам ама ептен голема главоболка чувствував :^)

И? Што е ова? :wasntme:

19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Бројче бе ти и друг пат си сонувала дека паѓаш, а тоа знчи болест, а главоболка - очекувај радосна вест :)

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Радосната вест ептен ми се допаѓа :)
    Ама тоа за болеста... :^) Ауууу.... :x

Фала ти сепак :*