Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. LadyN

LadyN Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    124
    Јас по богзнае кој пат сонував дека на срцката мој му било роденден,,, а најбитно е што не сум можела да отидам, и кога он ми пишува писмо онака рачно напишано ми изјавува љубов и дрн дрн колку му значам и што се прави за мене а јас ништо не му возвраќам :$

2. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    сонував дека сум добила ситни сипаници по целото тело ??? што значи тоа ???

3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.239
    Допаѓања:
    67.751
    Јас сонував како двајца, не знам дали мажи или жени, стојат над мене со крвав нож. Ова беше само неколку секунди и се штрекнав и се разбудив.

4. viki44e

viki44e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    1.987
    Допаѓања:
    1.083
    Сонував дека сум затворена во некој стан..Заедно бевме повеќе и се криевме од некој...Имаше еден постар човек ме штитеше цело време..Али јас преку некој излез сум излегла на терасата и тогаш не нападнале...Не се сеќавам повеќе :?:

+Ја сонував и Хипи..Незнам во кој дел од сонот и како..али ми се претстави како Хипица :wasntme:

На Hipica му/ѝ се допаѓа ова.
  5. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.449
    Допаѓања:
    5.411
    вики4е злато помалку седење на фемина ;) немој што ќе стане ако не сонуваш сите ;) напад од жени :rofl: :rofl: :hug: :hug: :hug: :hug:

На viki44e му/ѝ се допаѓа ова.
  6. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сонував како имам некоја алергија. Сум имала неколку брунчиња и ми викале демек емидемија имало.
    Е и што значи да јадеш снег на сон :^) ?

7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Вики, како изгледав? :wasntme: :D

8. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Пред неколку години сонував како сум била на одмор во Грција со мајка ми и татко ми,како јас и мајка ми сме се шетале по водата а сите околу нас пливале :!: и на површината од водата имало места каде што имало цвеќиња :^)
    Исто така си го имам сонувано мажот и тоа двајца различни,едниот црн а другиот плав,уште им ги памтам фаците :$
    Многу ме интересира што ми значат соновиве,се имам и доста распрашувано но никој не го знаеше одговорот :|

9. Sanji4ka21

Sanji4ka21 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2010
    Пораки:
    428
    Допаѓања:
    88
    Девојки што значи на сон да ти дадат пари и да ги броиш?

10. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    A sto znaci da najdes zlatno lanche na koe stoi Isus?

11. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.726
    И јас сонував пари завчера. :^) А инаку броење пари значи добивка. :)

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.824
    Сонував како некоја жена го следела татко ми... Ениаун?
    И што значи да се смееш на сон (уствари јас смеењето и во реалност го префрлив :D )?

13. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Mојот најнов сон :wasntme: :clap: сношти сонував дека насликав многу убава слика,и сум имала нешто дали како да добијам награда,промоција незнам што беше,и бев на фризер ме шишаа,ме шминкаа, сум задоцнила за прмоцијата и се искарав со мама продолжува се наогам на некоја запустена планина,и имаше угорници и мали девојчиња и како некое девојче се качи по планината и волци му се пуштија и го искасаа,паметам дека трчав,бегав како низ трња и имав крв,после како некој да ми кажа дека волците се тепале со метла-ама од стараната каде што е држалката,и се размножуваа волци,имаше мали волчиња и паметам со пушка ги убивав,со метла :wasntme: после носев облека како скитник и најдов некои слики од чичко ми и стрина ми каде што биле млади и ги гледав,ова беше во некоја стара кука,и во собата каде што беа сликите имаше нечист кревет и скршен и јас си легнав :yawn: толку срекичке каде си? :D

14. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Вака сега, во иднина те очекува многу среќа и успех (цртање слика), ќе решиш некој проблем, односно ќе се ослободиш од некоја тежина (штом си се шишала), а после тоа следи некоја добивка и изненадување. Планина е тежина, меѓутоа добро што си избегала и што си трчала. Имаш пред тебе некоја цел, нема многу лесно да ја оствариш, но немој да употребуваш сила (си ги убила волците, а тоа е добро). Слики од блиски е пријатно изненадување, а нечист кревет е болест.

На wolf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  15. doll

doll Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    116
    Јас ...синоќа сонував многу многу чуден сон ! Воопшто не бев дотерана ниту бев убаво облечена...а на работа кај нас, поставено маси и столови ќе имало бесплатно служење нешто честење како пред нова година :lol: и...гласна музика свиреше некоја песна од Лепа Брена :rofl: и..во еден агол девојка една црнка во џакузи !!! :lol: :D Цело време во сонов се нервирав бидејЌи не знаев за прославата, а бев ужасно облечена ! Што би можело тоа да значи ??? :?:

16. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ќе се испокараш и ќе бидеш опоменета, а девојка е веселба.

17. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303
    Сонував како имам кратка коса до рамења и како сум се огледувала на огледало и сум ја сушела косата со фен...а покрај мене стоели мало црно маченце со зелени очиња ...ШТО значи сонов може некој да ми каже ? :?: благодарам однапред :*

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Сонував како сум била во некое бутиче. Разгледував облека, ташни, шминки....
    Кога излегував да си одам, другарка ми милсам дека ме потурна, и паднав по скалите надоле (мнооогу скали беа, на вискоко беше бутикот :worried: ).
    Изгубив свест, и како демек сите околу мене, леле лелее.... и на крај сама се освестувам ама ептен голема главоболка чувствував :^)

И? Што е ова? :wasntme:

19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Бројче бе ти и друг пат си сонувала дека паѓаш, а тоа знчи болест, а главоболка - очекувај радосна вест :)

20. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Радосната вест ептен ми се допаѓа :)
    Ама тоа за болеста... :^) Ауууу.... :x

Фала ти сепак :*