Сонував дека сум правела тест за бременост и испаднал позитивен и цела фамилија ми се дереа и се лутеа. А после тоа дечко ми ме побара за жена , јас прифатив али ич не сакав (а во реалноста живеам за тој ден) и никој не сакаше да ни честита , дури и ко да не не гледаат се правеа. Ве молам ако знае некој да ми каже што значи ова , уште посабајле сум преплашена...
вошките на сон претстравуваат добивка Ако си ги убивала пари Многу големи вошки благосостојба Во секој случај и мене некако ми се присака да сонувам вошки
Сонував седевме во двор со моите и реков нема змии се завртев и видов една по скали како се симнува црна голема беше идеше накај нас и почнавме сите да бегаме, една жена ја фати и во нешто ја стави и сакаше да ја фрли, и ја фрли позади мене и почна да вика бегај позади тебе е змијата и јас почнав да трчам влегов во куќата, а тетками ја затвори вратата пред змијата да влезе што значи ова ?
Сега ќе ви кажам што сонував! Бил дедо ми на гости кај нас дома,и кога си одел сум го испратила до лифтот. Потоа се симнувам доле пред влез и гледам куп луѓе околу него. Умрел станав одма и плачам уште кажете ми ве молам плачам ко будала
Сонував дека трчав требаше негде да одам и цело време гледав на саат како што трчав за да стигнам никако не успевав бидејќи се појавуваше повеќе пат за трчање што значи ова?
Сонвав дека си го најдов кучето. Точно сонвав како тато ми го донесе в двор и ми рече дека е го нашол во куќата во која јас му велам дека ми го зеле. (дворот е добро заштитен и не знам како да влезам внатре за да проверам во реалноста). Веројатно мојата потсвест е опседната со ова, но сепак ме интересира од друг „агол“ како би изгледало ова?
Marijana93 Загуба, внимавај некој од околината сака да ви напакости.. Kimberly11 Долг живот за дедо ти
Сонував како сим бика во некоја напуштена кука и таму сум останака дум спиела и после сонував како сум сакала да си одам дома ама местото цело било напуштено и имало исѕо така езеро и многу голема трева I cум мислела како ќе си одам дома знае некој што значи ова ?
Зависи дали езерото беше мирно, разбранувано, матно???? дали тревата беше зелена, исушен или куќата стара, срушена или? поздрав