па езерото беше мирно ама матно а тревата беше голема и зелена куќата не брше срушена но беше стара и сум спиела на некој стар кревет
Сонов означува некоја болест и После некоја загуба или зло што ќе се случи имаш подолго патвање во странство и благосостојба
Сонував дека шетам и блиску кај мојата зграда кај едно дрво имаше количка со бебе ја свртив и на бебето пишуваше Помогнете му го зедов во рака а со другата ја гурав количката и тргнав накај дома. Бебето беше женско
Сонував дека шетам и блиску кај мојата зграда кај едно дрво имаше количка со бебе ја свртив и на бебето пишуваше Помогнете му го зедов во рака а со другата ја гурав количката и тргнав накај дома. Бебето беше женско
Здраво... Ќе може некој да го протолкува мојот сон? Најпрво сонував како едно девојче го нападна целото место, мојот комшилук, со автоматска пушка... Многу луѓе беа убиени. Јас и сестра ми се обидувавме да се скриеме. Во нашата куќа, закачалка со јакни, мислев да се скријам позади јакните. Наеднаш се смири ситуацијата и таман да погледнеме што се случува, девојчето виде дека се криеме и почна да пука во нас, имаше по еден пиштол во двете раце. Ниеднаш не бевме погодени. Потоа го фатив девојчето за рацете и му ги скршив двете раце и не се сеќавам точно дали го убив ама мислам дека да. Потоа на оградата во мојот двор се појави друга девојка лута што сум го убила девојчето и почна да пука во нас. Куршумите поминуваа од до нас, ама пак не бевме погодени. Фала однапред ☺️
на сон сонував дека мајка ми ми подарила прстен. На прстенот имаше 4 црни камчиња. Дали некој знае што значи сонов? Ви благодарам однапред
Синоќа сонував :// Значи животна цел ми е да го видам Њу Јорк и да одам таму Вака беше сонот: Сум била јас во една црна кутија како коцка затемнети стакла и коцката летала над високите облакодери сум ѕиркала ама ништо не сум можела да видам во Њу Јорк црно се не можам да видам Што значи ова? ве молам не ме игнорирајте баш ме интересира! хелп.
Дали сонов има значење: Не се сеќавам на цел сон, се сеќавам само како сонувам како ја земам колата на брат ми без никој да знае и се возам низ Скопје, одеднаш како дознавам дека брат ми и еден негов другар имале страшна собраќајна несреќа (незнам како имале несреќа), го наоѓам брат ми, цел истепан, дури и личниот опис му е изменет од што имале страшна сообраќајка. Интересно е што не се сеќавам дека беше облеан со црвена крв, него како крвта да беше црна. Одеднаш се наоѓам како да возам друга кола - многу поголема, со две седишта и багажник како од пикап. Другарот на брат ми го ставам во багажник, а брат ми на седиште до мене со главата во мојот скут и плачам и го гушкам и се молам да преживее. Во вожната правам премногу прекршоци, дури и заборавам како се вози, при тргање од паника заборавам каде е кочницата и колата бидејки била паркирана на удолно се удира во кочијашка кола (но не видов коњ). Откако стигаме пред болница застанувам баш пред полицаец кој го молам да ми помогне и му покажувам дека и одзади имам уште еден човек и дека знам за прекршокот кој го правам но сум немала избор, сум брзала да ги спасам....и одеднаш се сеќавам како започна да врне снег врз мене.... Тоа е се на што се сеќавам.....ако знаете нешто со значењето на сонов ве молам пишете ми....фала...
големо непријателство, внимавајте некој е вис е заканува, голема опасност, несреќа страв . и внимавајте некој човек ан кој сте му верувале направил нешто лошо
Сум сонувала како сум била втора смена на школо и сум седела во дневна а надвор врнело и после почнало да врне и во дневна и сум и се јавила на мама да ја прашам што да правам и после кога сум требала да одам на шчоло било касно сум требала од трети час да одам и мама ми кажала нема врска тоа што сум доцнела знае некој ова што значи
лелее многу сум љубопитна девојки кажувајте таа шо знае што значи сонов...за ниеден сон не ми било гаље како за овој,мн ми значи..Го сонувам нколку пати мојот бивши исто како и синоќа(сега само што се раџбудив од тој сон,беше 6:20 коа се разбудив утрово..рано..)Го сонив бившиот повторно како дошол во мојот град сме шетале па потоа седевме,значи цело време бев во негова прегратка и како и секогаш тој си беше ист гижлив за мене и мн ме сакаше.Се сеќавам и муабет што правевме(и за тоа што баш заради тоа што се разделивме,он се зсфати со лоша работа и за да не ме вмеша у тоа не ми кажуваше а јас дознав одругде)и вака беше разворот: јас:сеуште ли работиш со таа лоша работа? тој:не јас:сеуште ли?! тој:не (како и секогаш што велеше) јас:кажими те молам... тој: (на крајот призна и нервозно одговори)ке ги убијам јас нив,сите ќе ги испоубијам! јас: (јас се исплашив тој момент)ии тој:ти не мисли на тоа и остави на мене... Се прегрнавме и така заврши сонот,јас седејќи во неговата прегратка ...И да баш на денешен ден лани се фативме,на овој ден да бевме сеуте заедно ќе направевме една година од врската и баш на овој ден го сонив,што би можело да значи??
Сонував како ми паѓала косата одоздола такви мали праменчиња во сива боја.штом фатам со рака и косата останува во рака.ако знае некој што значи нека пише.
сонував како сум била кај дедо ми и дека он живее сам баба ми е во дом ми кажал како баба починала и јас сум почнала многу да плачам исто така нсонував како поранешна блиска другарка сега сме само на здраво дека е во друго школо мајка и и татко и и кажале да се префрли да дојде во моето школо зошто таму нешто друштвото и било лошо и таа после се префрлила во мојот клас била и седела сама а јас сум се мислела дали да одам да почнам да зборам повторно да се дружам со нејзе што значат соновиве?