["marija305, post: 2722731, member: 96339"]@fificaaa Ako sonuvas nesto takvo kako veselba, svadba ne e na arno nesto loso kje se sluci. Jas taka sonuvav deka me kanele za na svadba i po nekolku meseci pocina dedo mi [/QUOTE] Лелеее сонував само покани дека ми дале... Не ме плаши те молам
Sonuvav deka prednite zabi mi bile rasklateni I deka sama SI GI vadev. Znam deka mnogu placev, vreskav I me bolese no sepak GI vadev I dojde tatko mi I takov mi se dere so prais ti normal a Li SI vrati SI GI zabite I se razbudiv cela zdrvena NE mozev Da mrdnam edno 5-10 minuti. Procitav na sonovnik deka ako ti pagaat zabite znacelo seriozna bolest ili smrt. Inace sekoja vecer sonuvam I poveketo sonovi mi se ostvaruvaat pa sakam Da znam nekoj ako se razbira od vakvi raboti Da mi go protolkuva poubavo.
@fificaaa ne sakam da te plasam no ti kazuvam toa sto sum go slusnala a inaku i jas taka i veselbi se i sesto potoa koko edna drugarka dosla da me kani za na svadba. Dajboze na arno da e tvojot son
Sonuvav deka sum se porodila , a mm bil na teren u momentot , i si dosol koga bebeto napolni 40 dena znacenje ? Off topik : Bremena sum vo osmi mesec , a mm stvarno utre zamiuva na teren i ne se znae koga tocno doagja . Moze da e od podsvesta ili .. ? Fala odnapred
вака знам дека е женски форумов но ми треба мислење за сонов, инаку не сонувам сонови ..... вака сонувам како сум кај женска ми дома кај неа седеме и одеднаш клекнувам пред неа и ја запросувам и се тоа, и потоа во сонот звонам на другар да дојдат ... прв пат ми е да ја сонувам и ногу ми е важно ова со запросувањево што значи ?
Озбилна сум,во соновите се е спротивно,ама не мора да значи,ти ако си планираш да ја земеш,значи сонот не ти е на место.
Сонував дека таткоми ми поклонал книга (книга која долго време ја барам да ја купам ) па ве молам ако некој знае да ми каже што може да значи тоа ...
Повеќе од 1 недела сонувам скоро ист сон. Се наоѓам на аеродром, и чекам да влезем во авион. И, штом се качим на авион, се будам одма. Па би сакала да знам, што би значело тоа.
Јас пак сонував како да кажам..се чувствувам како да сум јас од ова време,а сум се вратила во минатото..незнам во кои години ми беше сонот.И како со една така висока другарка ќе сме оделе на училиште,и така облечени(да речеме како од 80-тите год. старки некои,фармерки такви стари,блузи широки) а другарката од тоа време.И сме се качиле во автобусот и таму сите такви ученици,од тоа време.И сум се чудила од каде јас таму? И сега незнам што значи сонот.
Jas utrovo sonuvav kako jas i mm ne sme vo brak , tuku sme decko i devojka gi imavme frizurite od 17-18 godisna vozrast i se krievme od direktorot na skoloto bidejki sme izbegale od casovi , da ne ne vidi P.S. Pravevme planovi za idninata , kako prvoto dete ako bide masko ke se vika Milos ili Marko a ako bide zensko Mila ili Natali , i ke sme imale tri deca I se guskavme sednati na cimento pozadi skolskata menza znacenje mozebi nekoj ?
Дали некој знае што значи да носиш влечки роззеви.Најпрво ги барав едвај ја најдов едната и потоа ги најдов и ги носев и двете.Мајка ми сонувала како купува розеви перницинја.ај малку да ми помогнете.
Здраво на сите. Ако знае некој што би можеле да значат следниве два сона нека каже.Вакаааа.... Првиот сон ја сонував баба ми од татко ми мајка, а она е почината уште пред да се родам пред 20 год значи. И женава ја знам само од две слики у животов видени и ваљда она беше у сонов. И ја сонувам како ме вика со неа и ја таква се тргам и викам демек “ Бегај бе остај ме зашо да идем со тебе нејќем“. И она одеднаш почнува да лебди и да се дига нагоре и само ми вика “ Ако ако ја пак ке се вратам“. Крипи ес фак хахаха. Вторниов сон ја сонувам другава баба од мајка ми, и она е почината пред 3 год и бевме седнати како во кафич јас она и братучедка ми. И она нешто се смееше у сонов кога и кажувавме некој случки и јас ( прашањево што и го поставив у сон, у јаве цел живот ме занима, ама неможе одговор да добием секако) ја прашувам (у сонов знаев дека е мртва) и и викам “а бабо сега ти можеш да не гледаш од горе“ ? и она се подуозбили и ми рече само “можда“ . И тоа беше све ..а истата вечер и мајка ми ја имала сонувано. Шо може да зналчи ова нека каже некоооооој хехе. ПОздрааав
Сонував дека ми паѓале заби, ми се клатеа сите заби, а никои ми се ронеа,предните ми се клатеа, а двојката од левата страна ми падна, и еден од десна страна ми падна што значи ова?
Тоа може да значи болест или смрт Амааа ајде тоа е само сон,ништо нема да ти се случи ниту тебе ниту на некој твој близок. @HEV мислам дека тоа значи дека некој ќе се жени/мажи или дека ќе имаш врска Знам само нешто во врска со тие работи беше.
Значи неколку ноќи (2-3 ) со ред сонувам дожд. Прво беше као ептен врне али јас идев и збирав некој фрлаше книжни пари и јас по тој дожд ги барав цели водени и ги збирав демек ќе ги сушам што има врска. После другиот ден пак сонував дожд нешто одевме повеќе луѓе (блиски мои) со коли па пешки наваму натаму по тоа дождот.... Знае некој да ми протумачи?