За ова следењево незнам, а татко значи среќа. А тоа сама се смееше или имаше некој до тебе, да не си била со друштво? Би можело да значи и голема тага ама и успех во работата и љубовта. Извор:Баба ми.
Eej, расположена сум сега за толкување на сонови. А еве ја баба ми се најде до мене и ја задржив да ми кажува. Епа кавга со пријател значи некаква болка.
Се надевам дека можете да ми помогнете, благодарам однапред, значи вака- Сонував дека сум нашла златно ланче сто мнооооооооогу светело на Сонцето. Подоцна сум забележала дека всушност на ланчето стои Исус на крст. Мислења? Благодарам
Златно ланче значи венчавка во семејството или на некои пријатели. А тоа што си го сонувала Господ ти е отстварување на желбите ама сега не сум сигурна за ова Исус на крст. Зашто крст би значело смрт (ама не во блиска иднина) а Господ значи остварување на желбите. Можеби ќе се случат и двете. Незнам.
Да но не го видов јас баш крстот, туку позата на Исус и јас си претпоставив. Но јас само го здогледав наеднаш и се надевам дека ќе биде за добро
соновав како со 5 бомби ни го бонбардирале супер маркетот (јас не го видов тоа) и доаѓа мајка ми и ми вели цела во солзи не уништи не уништија и јас само реков кој- а таа ми рече Жената што го има другиот супермаркет во градот Што би можело да значи лошо ли е добро ли, ај сега баш пред Нова Година овој сон ли да го сонувам некако се загрижив
Ги сонував моите комшики, баби и сега правеа торти во влезот и сега за најгоре на тортата наместо фил ставале некакви бонбони, ама за чудо излегувале најразлични и се ределе перфектно, се си паѓало на место Дали има некое посебно значење сонот или само потсвеста порачува торта?
Бел глушец вели успешна мажачка Ама во твојот случај бидејќи ти влегува во чизма би рекла глушец во стапица што значи избегнување на непријатели, победа над нив (соновник 360)
Искрено се надевам дека било само сон и дека си размислувала нешто за тепачка, соновникот вели дека ако те победат е опасност, а ако победиш во тепачка е извишување над непријателите. Поздрав и за да ги избегнеш непријатностите ако знаеш за што би можеле да бидат избегнувај ги некако. Среќни празници (соновник 360)
дечко ми сонувал како јас сум го изневерила со еден мој бивш, оној кој ми беше прв дечко. Што би значело тоа ?
Денес погодена сум за одговори Инаку ако дечко ти сонувал, по соновникот значи дека некој ќе го изневери, во овој случај ти Ако не планираш такво нешто, ова само докажува дека психата си работи (соновник 360)