Веќе некое време сонувам како имам бебе и заборавам на него,заборавам дека постои,дека сум го родила.И кога ќе видам дека е мое од памет се вадам,имам обврски кон него да го пресоблечам да му сменам пелена.А мирно е не плаче само си седи,и сите му се радуваат некако ..Прочитав дека бебе што е мирно што не плаче значи нешто убаво,некоја новост,ама што знам..а бебево е премалецко едвај го фаќаш... Пред некое време сонував пак истото само на крај демек испаѓа не било мое бебево го снемува одеднаш,и сите се тажни смао јас се радувам дека немам бебе
Сонував дека сум бремена. Дознавам дека сум бремена и така си го галам стомакот легната на кревет.Му се јавувам на дечкоми,он жив будала радосен. После неповрзано се наоѓам на прослава,па дознавам дека прославата е за тоа што сум бремена,па си плачев и се разбудив..Некој знае шо би значел сонов?
Имам прочитано некаде дека да сонуваш дека ти паѓаат заби значи дека твојата моментална психичка ситуација не е добра, имаш проблеми или зададена болка.Баш беше напоменато дека тоа со паѓање заби е од старо бреме што се вика, дека значи смрт на некој.Баш беше напоменато дека секој сон е побрзан со насата моментална ситуација и потикнат од нашите чуства.Иначе ја се умрев спремајќи за свадби еве незнам колку пати више али никако да отидам пу барем едно орце да свртев хаха незз што значи тоа само да се спремаш за свадба, ама нон стоп сонувам тоа
Кога сонуваш како починат од твојата фамилија ти вели уште одреден број на денови има (преостанато) за нешто ?
Jas znam ako e mashko e gjavol... TUku jas snosti sonuvav deka sum bremena so 2... i posle sonuvav mnogu zmii, ama bez sekiraciii na site im go skinav vratot.. Znaci sum nad neprijatelite..
Да мила убаво си знаеш змиите во соновите се душмани и секогаш да бидрш над нив Женското во сон ако е бебе секогаш означува ѓавол а ако е жена возрасна во црно се светици (св.Петка или св.Недела) а маж во црно и на коњ е св.Ѓорѓија , маж во бело ,стар и со брада е св.Никола
zenski da prasam mn cesto sonuvam kako odam nekade ne mozam da stasam ili kako da sum uste na uciliste 100% od sonovite mi se za ucilisteto kako pravime test a vremeto mi tece a niss nemam napisano i neznam,kako treba da me isprasuvaat a jas niss neznam ,ako moze help sto znacat sonovite a veke 5 godini otkako zavrsiv so obrazovanieto