Јас многу глупости почнав да сонувам.Пред некоја вечер сонував како ми пишала бившата на бившиот а сношти сонував како сум пишала па со бившиот и како имал некоја нова.Се со него ми се соновите што значи ова,не сакам више у сон да ми иде
дали некој знае што значи овој сон:значи вака сум била со супермаркет со мојата баба и таа купила многу чоколади цела корпа и јас онака зачудено сум гледала и незнам од каде се појавил овој што ми се допаѓа и како да бегал и јас сум викнала еј дојди да видиш нешто што купила бабами и тој се вратил и рекол леле многу чоколади бе и покажал кон едно ,потоа бабами ми дала пари да одам да купам некој украс за поклон некаде и да си купам блуза
пред некое време сонував дека другарка ми имала сообраќајка.Вечерта пред да оди на пат.Помодрев од плачење. Што би можело да значи?
Сонувам се наоѓам во планина а заедно сум со прв братучед и пријателка кои не сум ги видела можеби една година. И одеднаш слушнавме некој крик и почнавме да бегаме кога стигнавме веќе во цивилизацијата беше темно и од еден двор се гледаа бели сенки на луѓе (како духови) и почнувам да ја кажувам молитвата Оче Наш. Стигнавме кај пријателката дома но само ние двете братучедот не знам каде останал и гледам пријателката нема заби ја прашувам од кога немаш заби вели оддамна но носам протеза и се разбудив. Што би значел овој сон би Ви била благодарна ако некоја од вас го протолкува.
Многу долг сон но последното беше ја преминував улицата , ќерками ја држев за раце но ми се испушти истрча и викаше мамо фатиме ајде фати ја буби и викав мама не е време за играње дома тоа ајде брзо колите ќе тргнат брзо мама ајде таа ми бегаше трчаше во круг и наеднаш светна зелено светло како од страна наиде сканија црвена голема ја видов свесна во моментот дека немам спас ме удри , болка невидена , наеднаш се погледнав како лежи моето тело а одам јас накај небото и зборувам леле каков е овај свет се се гледа нема болка колку е убаво не сум знаела дека е вака после смртта и наеднаш се разбудов цела уплашена ја гушнав ќерками и се изнаплакав незнам што се случи со неа во сонот но сепак беше само сон , незнам што значи, но не би сакала да го доживеам тоа ,ни во сон пак
Не ти е сјaен сoнoв , aмa ти си гo сoнилa дa ти биде пoукa , имaш некoјa грешкa - грев штo си гo нaпрaвилa те пoвеле и си гo пoсетилa oнoј свет , мoрaш дa бидеш пoвнимaтелнa и пaзи јa ќеркaти иaкo сoнoт е знaк зa тебе , имaш душмaни и тoa рoднини кoи не ти мислaт дoбрo. А дaли се сеќaвaш кoј те врaти т.е кoј те избркa oд тaмo или кoј те рaзбуди ?
Сама се разбудив , како се вика се штрекнав она наеднаш подрипнав не можев ни да зборувам од што се уплашив
Зошто кога сонуваш некој што ти починал го сонуваш со шмина? Пред неколку месеци почина бабами.Незнам што ми стана мислам дека ми беше досадно и на 39 ден правев торта.Не ја направив баш добро знам али сепак се изеде.И таа вечер ја сонував бабами.Седеше заедно со мене, проба од тортата (и дека беше многу добар готвач)и ми рече дека била добра тортата само сум требала повеќе масло да сум ставела.Исто така се сеќавам дека се поздрави со мене си рековме чао и ми кажа дека повторно ќе сме зборувале.А цело тоа време во сонот беше нашмкнкана.(бабами никогаш не се шминкаше)Утредента и вадевме 40 дена.Исто така слушнав од другарка ми дека и она така нашминкана ја сонувала починатата нејзина баба.
Сонував како со мм размислуваме за друго дете. И како рачунам дека на 31 април ке го родам. Што би можело да значи тоа?
Имам слушано од постари баби дека она што се случува во сонот е спротивно од она во реалноста, односно ќе се случи спротивното. Сонував еден сон што сакам да е спротивно од тоа, па ми текна да прашам.
Ако може некој да ми протолкува..Ја сонував најдобрата другарка како зборува со мојата симатија како демек да бидне нешто помеѓу нас двајца и тој и рекол: ,,Ќе се обидам утре да направам нешто“. Потоа и кажувал дека јас многу сум пиела (што нема врска со реалноста воопшто не пијам) и кога ќе сум се напиела сум зборувала некои глупости кои тој ги сфаќал во обратна смисла односно како навреда за него. Но и покрај тоа рекол дека утре ќе се обиде да направи нешто за нас. Што би можело да значи ова?
Јас повторно го сонив бившиот..Овој пат сонив како се вери со некоја многу црна и грда девојка Во тој момент сум видела дека тој не сака ама како да мораше/беше принуден ,и во тој момент сум влегла таму сум го фатила за рака и он дојде и после цело време продолжуваше сонот како се гушкаме..што значи ова?