Извини ама ова со шољата на тротоар ме изнасмеа, сама си де смеев како мрдната. Слика ми се појави пред очи дур го читав текстот. Извини, ама морав да искоментирам.
Хaхaхaх пa и јaс си се смеев aмa ете сoништa не зa џaбе се реклo декa нaвечер се и свaштa мoже нa сoн дa се пoјaви , нештo oд секoјдневие, нештo нa штo мислиме пoстoјaнo , некoгaш знaци кoи ни укaжувaaт прoблеми , среќa , тaгa ,некoгaш збaци кoи укaжувaaт бременoст и сличнo
Samo loshotiite imaat ubav zivot a gospod ke ti ovozmozi troski. Ja majkata kolku ubav politicar i toj e. Masala ne mi treba takov gosopod ili nekoj nad mene. Jas si osudvam i si dosudvam
@Pcelka94 Видов дека си експерт во разрешување дилеми на сонови па хелп...Работам на бебе периодов,колку можам..Месец дена не сум..ми дојде вештерка но се сомневам дека има нешто...оф топик е муабетов но морам за сонот да доловам најблиску до тоа што сакам да кажам И синоќа сонувам како ми даваат бебе во рака и ми викаат еве ова е твоето бебе,не се видов со стомак во ниеден момент,само го земав бебето личеше на мене...и викам ете Господ ми ја исполнил желбата за женско дете...И така со мајка ми го држиме де јас де она..Се јавив на другар ми да му кажам дека неговата ќерка ќе има другарка итн итн...психава знам дека работи у вакви периоди 300 на саат,но да не има и некое друго значење...
секоја вечер сонувам едно момче кое го запознав пред нецел месец.. не мислам на него не се дружиме многу а го сонувам од првиот пат кога го видов.. ве молам ако некој знае зошто кажетеми зошто никогаш не сонувам сон што не се остварил а ретко сонував до сега сега секое спиење и само него..
najprvo se izvinuvam za fondot ama preku mob sum.Jas iskreno ne veruvam vo sonovite no sepak me kopka nesto samo da prasam.Vozev tocak i naednas izgibiv kontrola i pred da padnam edno dete mi podade raka i me zadrza dq ne padnam i naednas se najdovme vo stanot na mojata pokojna baba.Deteto mnogu se zaljubi vo mene no jas nisto zatoa sto sum mazena.I odednas pocnqv da vrtam na tel da povikam taksi za da si zaminam no nikako da uspeam da povikam.I naednas go gledam mazot mi sednat na mestoto na babami kade sto taa si sedese (ova najveke me uplasi)sekogas dodeka bese ziva i jas go baknav na rakata i vikam eve go mazot mi i nasite burmi na racete blesnaa toa bese toa.Ama jas koga se razbudiv preplasena zatoa sto mazot mi sedese na mestoto na baba mi se uplasiv da ne ne daj boze se sluci nesto loso.sto mislite
Пред да кажите дека сум опседната со игри, во моја одбрана нема играно два дена (во тој случај ова е изгледа повик да го пуштам лаптопот). Како и да е, тука обично пишам сонови кои ми се толку чудни, а и ретко памтам па дур ми се свежи да ги запамтам. Играв LoL, ама не на компјутер туку бев во играта. На мојот тим ни остана само Нексусот и имавме кујна кај нас место продавница па јас праев праев кафе. Знам во тимот ми беше Ариана Гранде, веројатно како Ориана и беше во одбрана, а другите ојдоја во напад. И место да туркаат нивната една Нексус кула овие сите почнаа да танцуваат. Јас му дадов кафе на минионс, а првата чаша ја истурив и мама ми се смееше како во последно истурам и турам грешни работи (инрл: ја истурив манџата пред недела дена, кафе и смуди, во смудито турив кафе на грешка и место со вода да го растворам кафето на грешка турив млеко). После сфатив дека сонвам и кога станав едвај еден сат сум спиела. Причината со јас и памтењето сонови е - колку и да е убав сонот неможам да продолжам да спијам, станвам кога станувам свесна дека е сон,а тоа е секој сон кој го паметам.
Мoжеби ти oстaвил дoбaр впечaтoк пa зaтoa и нa сoн ти се пoјaвувa , мoжеби и пoдсвеснo пoмислувaш нa негo
Вчера сонував како сум била во библиотека да си земам книги. И сум ја видела трилогијата на Јелена Бачиќ Алимпиќ и веднаш сум ги зела, бев пресреќна и едвај чекав дома да дојдам да ги сликам и да и ги покажам на сестра ми.
Пред 3 месеци почина братучетка ми, многу ги сакаше тетоважите и пред некоја вечер ја сонувам како на стомакот имала голема тетоважа со ликот на мајка Богородица и само се сеќавам дека ја прашав зошто има таква тетоважа и исто така се сеќавам дека ми кажа дека двете тетоважи што ги имаше почнале да се бришат, на другиот дел од разговорот не се сеќававам. Па дали може некој да ми каже што би можело да значи тоа?
Си го сонував бившиот мој , со другарка моја на утакмица. Со неа се понашаше исто ко со мене што беше , а мене не ме приметуваше. После 4-5 години од кога раскинавме прв пат го сонувам. А љубов најголема ми беше.