Не сакам да се мешам во твојот живот , но сите ние сме поминале низ многу тешки времиња , ни се плачело , никој не ни дал рака да се дигнеме а гледаме околу луге на нечесен начин збогатени , луге што прават лошо све им оди напред... Но сето тоа е краткотрајно , све се врти ... Еднаш долу ,еднаш горе ... Добро е што некогаш сме долу за да ги видиме вистинските лица на сите и да сватиме какви се всушсност .... Што е Господ не е никој , имај верба и ке видиш дека све ке се среди . Животот е таков каков што е
Jas samo sega sakam da si go sredam zivotot, se mu se trgnam od grbot na moite da se oddelam i fizicki i finansiski od niv. Posle samo ke si go teram zivotot. i ne se zalam pojke. bez maz se eden kup zeni pa ni deca imaat ni nisto i se zivi zdravi i veseli, a ne jas i since sho si imam. mene samo finasiite me macat. nisto drugo. ta maz nekoj mozi da mi se fati so izvinjenje za francuskiot hahah
Денеска е празник,Св.Аранѓел,викаат дека соновите не се исплнуваат,ама сепак ќе го кажам Некако ме плаши сонот Сонувам дека братучед ми,ми кажува дека жена му починала (која стварно е болна) и ми дава едно торбиче,кое ми вика да и го дадам на една моја пријателка (а они скоро и да не се познаваат) Јас видов во него,имаше некој сувенир и едно црвено срценце. На сонот не ја видов пријателката за да и го дадам,што значи дека торбичето остана кај мене На кратко ја видов и мајка ми (која е почината) и мислам дека и кажував тоа што ми кажа братучед ми Што може да значи овој сон?
Da mu zapalis sveka na majka ti za dusa. Ako ti se javi nekoj pocinat na son kako ziv, toa znaci. Inaku za drugata rabota mislam deka ke ozdravi zenata a i deka dolgo ke zivej mu go prodolzi zivotot. Za srceto mislam deka ke imas sreka vo ljubovta barem taka jas mislam
Извинете што се мешам девојки. Вечерва сонував дека убив еден човек кој потоа го снема, потоа си пукавв во главата ама не умрев туку така си седнав на земјата и имав дупче на местото кај што пукав, и дојде мојата сестра да се поздрави со мене и и реков ке се видиме и толку беше се разбудив. Знаете ли што значи, во молам ако знае некоја нека ми каже пошто денес и празник е плус, ви благодарам.
Во мојот соновник пишува дека,убиство,е мошне неповолен сон,без разлика дали вие убивате некого или вас ве убиваат Ајде може е на празно,пошто е на празник
Кога плачеш тоа значи дека ќе се смееш на јаве? Ме трогна една песна и во сонот плачев. Песната навистина постои и ја слушав многу реално.
Девојки ај помагајте ако некој се разбира. Пред некоја вечер сонував како мајка ми ме бањала во присуство на една ,,пријателка' барем јас така мислев но одсекогаш се најлошо ми мислела ( ова во реалноста), и јас цело време сум ја молела да ме остави. Е сега толку беше сонот, но некако чуден ми се виде
Феминки ај ве молам за помош , другарка го сонувала сонов и многу се исплашила. Као лицето и било исфрлано цело и дошла некоја комшика ја гледала чудно а иначе таа комшика е умрена али у сонот била жива и лицето и било чисто такво без брчки ни ништо. Иначе таа жена била многу лоша коа била жива, магии праела и свашта ..
Во мојот соновник не најдаов одговор за мојот сон,па би прашала,што треба да значи! Се гледаv во огледало,ама како да не бев јас,многу слаба,и во купачи
Девојки помагајте Синоќа сонував како од далеку гледам зајак ама голем не колку природниве што ги знам Беше кафен и почна да ме брка ама агресивно некако, со желба да се пари (ако ме разбирате за движењата ) и одеднаш како да се му излезе нешто од него, се сопна и така се изгуби сонот. Многу мрачен некако чуден сон. Ве молам ако некоја знае значење нека пише. *