Sonuvav kako @Rose96 I nejzinata sestra bea doma kaj mene. Rose prvo me sminkase pa se depiliravme vo nozete I na kraj sestra I ni pravese fotosesija. ????????
Што значи да сонуваш некоје што е умрен? го сонувавав прадедо ми и сум го честела шампањско бидејќи сум дипломирала (хаха то беше пред 4 години) бевме сите собрани и рече браво го погоди шампањот баш сакав,притури. Страв ме фати сега на лошо дека е.
Што значи да ја сонуваш својата смрт ? Сонував како некој со пиштол ме пукал од зади и болка стварно осеќав и се разбудив и крвта си ја видов
Значи дека ти умрело лошото јас мислам.Пиштол ќе слушнеш некој глас,од мене можиа крвта не знам,да не ти дојди менс.
Во мојот стар соновник пишува , дека некои хороскопски знаци можат преку сонот да видат што точно ке се случи и тоа стварно да се оствари , али тие личности се ретки! А инаку за некој што почина е дека му се продолжува животот
Незнам,не ми е јасно нешто. Како може,ако починал,да му се продолжил живот!? Јас знам ако се сони некој што е здрав, а умрел на сон,е тогаш му се продолжува животот
сонував како јас и една другарка седевме пред нечив гроб и одеднаш сликата од гробот почна нешто да ни зборува и мие избегавме??