Мене обично соновите ми се случуваат наопаку од реалноста, а некогаш немаат врска. пр.Ако сонувам бело, за недела две ќе ми се оствари, но црно,па и обратно.Нешто како дежаву.Незнам зашто тоа е така.
Се сонував како умирам(не ми е прв пат да се сонувам мртва) како правам сообраќајка,наеднаш очите ми се затворија мислев сум умрела знаете тоа кога телото е долу леже јас сум од страна,друга јас.Наеднаш очите ми се отворија,јас се израдував помислив жива сум ама наеднаш како да почнав да летам нагоре и сватив дека тоа е рајот.Сум била многу среќна зошто тоа ми е голема желба за кога ќе умрам,нели на добро место да бидам.И сега јас сите ги гледам а тие мене не.Одам по патот,го гледам татко ми во друштво седи,одам до него тој не ме примеќа...Јас го гушнав тој пак ништо никој не ме гледаше.И решив да одам накај мојата куќа ама нешто не ми даваше и се разбудив.Што значи сето ова знае ли некој.
Што значи некој да ти каже во сон дека ќе правиш свадба, и кога ќе правиш.. ? (немаше никаков чин на свадба, само глас сонив како ми кажува..)
Језиво беше во сонот додека јас сите ги гледав а мене никој не.Се си мислам ќе ми се случи нешто зашто се се сонувам како умирам
Често ми се случува ова и на мене исто и преку ден како внатрешни гласови слушам како друга јас, некои стресови ако си имала деновиве тоа е последица од нервози . Ништо страшно нема во сонот, само биди по опуштена пред спиење или касни некоја коцка чоколадо пред спиење, смирува.
Ова сонував како вошки имам на главава и сум ги убивала е сега ова значит расправија или пари ? Ај вие со поновите соновноци кажете