Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. GabyTranceॐ

GabyTranceॐ Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    1.108
    Умирање на сон значи дека му се продолжува векот аа бебе е ѓавол...

На Marijana93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GabyTranceॐ

GabyTranceॐ Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2015
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    1.108
    Бистра вода се солзи аа инаку ако си испливала супер со тоа ќе се справиш...

На mami blue му/ѝ се допаѓа ова.
  3. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    Сонував како со другарка ми се возевме со стара кола ми беше многу тешко да возам и застанавме на едно место како пусто беше и таму имаше премногу змии повеќето беја тепани имаја крв други имаше исушени и имаше една жива што ме нападна ама избегав некако и после дури лежев дома почна да ми се снеарнува и си велам леле ќе умрам змијата ме касна и бев на ногата како малку касната од незе и алармот ме разбуди.
    Знае ли некој што е ова ???

4. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.648
    Допаѓања:
    7.473
    Да се надеваме дека сонот е сонуван во очи на празник,па и он ќе биде празен.
    Инаку кола,значи кавга,змија душман

На orhideea му/ѝ се допаѓа ова.
  5. PinkGirl*

PinkGirl* Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    641
    Често сонувам како некој ме брка,го гледам како сенка,секогаш на различни места и секогаш е темно.Кошмари ми се,ме будат и врискам па стално го будам маж ми :(

6. temjanushka123

temjanushka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 ноември 2016
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    31
    Вака, сонував како со дечко ми живееме во иста куќа и не истеруваат од таму. Откако сме ја напуштиле куќата, одиме да живееме или кај моите или кај неговите, незнам како точно беше. Но кога пристигаме таму, пред нас се наоѓа капија, и чуварот не прашува што барате вие овде. Ние збунети му кажуваме што се случило, дека доаѓаме кај нашите. потоа сватив дека ние сме отишле на гробишта и се слушаа плачеви..
    Што значи ова..?

7. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    108
    ги сонував предните заби на долната вилица испокршени , некои многу искршени другите помалце ,не ме болеле , ниту имало крв , што значи?

8. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    @Ketchup Сонував како тетин ми направил судар и лежи во кола и јас кога сум го видела одма сум отишла крф да дадам за да му го спасам животот.
    Што значи сонов?

9. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.151
    Допаѓања:
    3.135
    ја сонвав како со мајка ми и сестра ми сме ошле во грција и сум барала едно типче шо го знам :inlove: после влегов негде и го видов како спие, тој ти отвори малку очите ме виде и се насмевна :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: знај некој да ми кажи шо значи ова?
    паѓање на заби значи смрт (во случај да ти паѓале забите со кршењето) а искршени заби ммм шо знам истото значење да не го има? :^)
    @Mr.Awesome можи да го истолкуваш мојо сон, глеам мн убо си го истолкувал оној со ножевите

Последна измена: 13 ноември 2016
  10. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Незнам што сака другарот на мм од мене , ама често го сонувам :| не е до потсвеста , немам време на себе да мислам , не па на него :| последен пат го сонував вчера . Значи вака : сум била некаде вработена , и требало да одам по децата да ги земам ( од некаде ) , и типов доаѓа кај мене и ми ги носи ми вели еве денес јас ги зедов децата :^) и ја као ок фала ти , се вртам да си одам и ми вика , а нема бакнеж нешто .. ? :| Одеднаш доаѓа мм и почна да го растргнува другар му , се расправаа нешто , јас се обидувам да ги смирам , за на крај да ме влечат еден лево друг десно |( ме зграба некако мм останав цела не се преполовив ,ама другарството умре во сонот :^) имаше уште , ама не се сеќавам .. Има повеќе сонови каде овој другарот ме гони :devil: ама не ги земам сериозно , штознам . Ете сега ја сретнав темава случајно па да го пишам моево патешествие :D

11. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.151
    Допаѓања:
    3.135
    можно е нешто да ви фали во бракот или во односот меѓу тебе и маж ти, или па фали возбудата од негова страна и сеа ти во сонојте трчаш по другарму
    *ти се допаѓа моево мислење :rofl::rofl::rofl::rofl: (за ова се шалам ;) ама озбилно видете шо ви фали)

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Искрено , незнам , не ни фали ништо посебно .. А другаров се како нешто да сака да ми каже , ама , не кажува , во соновиве де .. Бог да чува :D а за потсвест не е , бидејќи напоменав , немам време да мислам за себе си не па за друг ..

13. veteruska

veteruska Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2014
    Пораки:
    1.977
    Допаѓања:
    5.800
    @Ketchup Те барам да ми го протолкуваш сонот????

14. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Сонував два заби ми паднале втор и трет ама малку ме болеше и потпа не ме болешее :/

15. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Ако те болеле забите што ти испаднале можно е да имаш смрт на блиски роднини во семејството,а ако,пак,не те болеле,тогаш може да се работи за смрт на некои познајници.Исто така,според други толкувања,може да се работи и за некоја несреќа.Кај мене,пак,кога сонував таков сон навистина подоцна ми се искршија и ми испаднаа забите.Јас,сепак,мислам дека не треба да се замараш и да се оптеретуваш со овој сон,само биди позитивна,ништо лошо нема да ти се случи!:!::hai:

На Slatkarka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Малку ме болеше и прекина ама потоа се смеев во сонот ради забите а и се чудев...пред 2дена почина дрвојче у комшиии и плус сеа еден комшија е болен под апарати леле не дај боже ама не мислам на тоа мнг мнг

На atala му/ѝ се допаѓа ова.
  17. I I

I I Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2016
    Пораки:
    266
    Допаѓања:
    627
    Да кажам прво, многу ретко сонувам.
    Што значи да сонуваш да се бакнеш со саканата личност (во уста), но само еднаш (вториот пат како да не ми дозволи)?
    Исто така, имам сонувано (пред неколку месеци) и гушкање со саканата личност и кога престана гушкањето се разбудив (кон 05:45) и многу ми студеше,како да ме фати треска (а беше април месец).

18. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Јас сонував како моите ми купиле диџеј контролер и во сонов си велам:"конечно го имам главното па и друго ќе си проберам со време" :lol: Незнам зошто токму ова го сонив,инаку во реалност ја имам таа дарба за диџеј правам музика,ремикси и миксови но се тоа на програми во ком немам диџеј опрема:) И дали дека премногу пекам(а е прескапа dj equipment ;() премногу сакам да ја имам а неможам да си дозволам толку скапо нешто,па почнав и да ја сонувам опремата или пак има друго значење сонов?

На irenadaniel му/ѝ се допаѓа ова.
  19. irenadaniel

irenadaniel Популарен член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    887
    Допаѓања:
    1.329
    Се што ни е во потсвеста го сонуваме ,ти посакувам наскоро да си ја купиш опремата која што ја сонуваш:)

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  20. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.857
    Допаѓања:
    32.455
    Не е сон ама секоја вечер се будев во исто време 03:30 две недели по ред. Сега јас престанав , мм почна да се буди во 02:31. Што може да е ова?

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.