Што значи да сонуваш мали мачиња во кошници, насекаде, мили и заспани? Се извинувам ако некаде има одговор, ама не ми се врти по темава
Сонував како сум стоела на една тераса а под неа имало море, и било ептен длабоко. Не сум знаела да пливам, а сум тренирала нешто. Тој тренерот што ми беше како да сакал да ме научи да пливам (а во меѓувреме додека сме биле на турнејата се заљубил во мене, млад тренер беше ), и одеднаш ме фрлил преку тераса и јас сум почнала да викам, и сум се фатла за неговата рака, и сум го молела да не ме пушти. Викав по татко ми, ама не знам од каде се појави дечко ми и тој ме спаси Што би значело ова?
Синоќа сонував како во станот ми се направи поплава. Една славина не можеше да престане да тече, и набрзо се излеа водата низ целиот стан. Ако има некој фин да ми каже?
Не се секирајте женчиња, празници се и плус недела е денес...ништо не значат соновите пред празник! Од утре ќе толкуваме
вака сонував како една др. ми подава ружа црвена и ми вели оваа е од (едно дете што се мувам ) и дека ми пратил и а го видов и него како ме гледа и ми намига и си замина ... Што значи тоа ?
Што значи земјотрес да сонувам?... и кога сум осетила дека има не сум била многу загрижена а сите на околу биле...
Сонив како небото многу се наоблачило и било многу тмурно...По некое време почнало и дожд да врне малку...Подоцна кога сум погледнала во небото сум видела лик на мало дете, а додека другите го гледале ликот на исус христос :geek: Што би значело ова?
Ќе западнеш во некој лош период и ќе имаш проблем кој ќе заврши за крако време, а отккако ќе помине сето тоа ептен ќе бидеш среќна.
Имав еден чуден сон Сум се разбудила и сум нашла новогодишно пакетче под елката.Но не со чоколади и такви работи туку со честитки И на секоја честитка имаше само име и презиме.Ништо друго А,мајками не видела што има и ми рече зоште не сум почнала да ги јадам чоколадите од пакетчето?? И потоа се разбудив Што би значело ова? Пакетче? Честитки??
Можеби значи дека новава година ќе ти донесе нови личности во твојот живот, и тоа ќе дојдат така како во пакетче. Тие честитките со имиња и презимиња најверојатно се тие личности.
Наместо да си мислиш што значи ова или она, Мацуш купи си соновник( има по книжарнициве, и не се скапи) а внатре имаш се за соновите.
незнам зошто но нешто ми вели дека можеби наскоро ке се омажам(почесто сонувам момчиња, а кога немажена девојка сонува момче значи дека наскоро ке се мажи, исто и за машко кога сонува девојка, значи дека наскоро ке се жени), а во реалниот живот, работиве не ми одат како за брак, навистина ми е чудно,дали јас потсвесно го предизвикувам да не така, навистина незнам.
сонував повеке деца од околу 10-12 години и едно дете од околу 3-4 години. Е сеа нз шо и како е било, само знам дека на крајот бев останала со малото дете и го терав да заспие, а тоа пак итро, се преправаше дека е веке заспиено и кога ке се свртев стануваше.... шо би требало да значи?
Сонував како дечко ми дошол со пиштол за да ме одбрани од некој мафијаш И татко ми бил тука и ми викал „ Кажи му на овој будалата да не пука“