Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Сонував нешто дечко ми умира а мене не ми е жал...

2. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Што значи да сонуваш мали мачиња во кошници, насекаде, мили и заспани? Се извинувам ако некаде има одговор, ама не ми се врти по темава :$ :^)

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Сонував како сум стоела на една тераса а под неа имало море, и било ептен длабоко. Не сум знаела да пливам, а сум тренирала нешто. Тој тренерот што ми беше како да сакал да ме научи да пливам (а во меѓувреме додека сме биле на турнејата се заљубил во мене, млад тренер беше :!: :D ), и одеднаш ме фрлил преку тераса и јас сум почнала да викам, и сум се фатла за неговата рака, и сум го молела да не ме пушти. Викав по татко ми, ама не знам од каде се појави дечко ми и тој ме спаси :^)

Што би значело ова? :^)

4. anastasija85

anastasija85 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    1.029
    дечки ме гризна за рака моја почината баба,се исплашив незнам што би значело ова,знае ли некој? :^) :^)

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Синоќа сонував како во станот ми се направи поплава. Една славина не можеше да престане да тече, и набрзо се излеа водата низ целиот стан. Ако има некој фин да ми каже? :?:

6. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Не се секирајте женчиња, празници се и плус недела е денес...ништо не значат соновите пред празник! Од утре ќе толкуваме ;)

7. All-that

All-that Истакнат член

Се зачлени на:
    28 декември 2010
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    67
    Фала ме развесели дека спрема недела не значат ништо. :)

8. milagirl

milagirl Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2010
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    2
    вака сонував како една др. ми подава ружа црвена и ми вели оваа е од (едно дете што се мувам ) и дека ми пратил и :* а го видов и него како ме гледа и ми намига и си замина ... Што значи тоа ? :)

9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ќе се израдуваш за нешто и плус црвена значи среќа и здравје. :)

10. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Успех, но со работа! :)

11. la-chicka

la-chicka Популарен член

Се зачлени на:
    21 април 2010
    Пораки:
    1.336
    Допаѓања:
    1.571
    Што значи земјотрес да сонувам?... и кога сум осетила дека има не сум била многу загрижена а сите на околу биле...

12. nice.girl9090

nice.girl9090 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2010
    Пораки:
    348
    Допаѓања:
    69
    Сонив како небото многу се наоблачило и било многу тмурно...По некое време почнало и дожд да врне малку...Подоцна кога сум погледнала во небото сум видела лик на мало дете, а додека другите го гледале ликот на исус христос :geek: Што би значело ова?

13. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    Ќе западнеш во некој лош период и ќе имаш проблем кој ќе заврши за крако време, а отккако ќе помине сето тоа ептен ќе бидеш среќна.

14. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Имав еден чуден сон :$ Сум се разбудила и сум нашла новогодишно пакетче под елката.Но не со чоколади и такви работи туку со честитки :^) И на секоја честитка имаше само име и презиме.Ништо друго :?: А,мајками не видела што има и ми рече зоште не сум почнала да ги јадам чоколадите од пакетчето??
    И потоа се разбудив :hai: Што би значело ова? Пакетче? Честитки?? :|

15. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Можеби значи дека новава година ќе ти донесе нови личности во твојот живот, и тоа ќе дојдат така како во пакетче. Тие честитките со имиња и презимиња најверојатно се тие личности. :)

На macysh му/ѝ се допаѓа ова.
  16. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    Наместо да си мислиш што значи ова или она, Мацуш купи си соновник( има по книжарнициве, и не се скапи) а внатре имаш се за соновите.

17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    незнам зошто но нешто ми вели дека можеби наскоро ке се омажам(почесто сонувам момчиња, а кога немажена девојка сонува момче значи дека наскоро ке се мажи, исто и за машко кога сонува девојка, значи дека наскоро ке се жени), а во реалниот живот, работиве не ми одат како за брак, навистина ми е чудно,дали јас потсвесно го предизвикувам да не така, навистина незнам. :?:

18. solzuska

solzuska Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    135
    сонував повеке деца од околу 10-12 години и едно дете од околу 3-4 години. Е сеа нз шо и како е било, само знам дека на крајот бев останала со малото дете и го терав да заспие, а тоа пак итро, се преправаше дека е веке заспиено и кога ке се свртев стануваше.... шо би требало да значи?

19. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    661
    Допаѓања:
    160
    Јас сонував како играм карти :)

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Сонував како дечко ми дошол со пиштол за да ме одбрани од некој мафијаш :lol:
    И татко ми бил тука и ми викал „ Кажи му на овој будалата да не пука“ :lol: :lol: