многу чуден сон девојки сонував и уште неможам да сфатам што би можело да биде ова. можеби сонот не е некој посебен и чуден,но чудно е што сонував дете прв пат што го гледам во живот и во сонов ми вика јас сум драган од Штип и ќе ви бидам пријател за цел жиовт и с епретвори во мало куче. Незнам што ми отиде на памет на facebook пишав Драган Штип и ми излегоа неколку и прегледувајќи надоле наидов на истото дете што беше во сонов. Значи никаква допирна точка со детево немам,само еден заеднички пријател ,итоа партија и толку. Незнам дали некому ова се десило и што би значело
Пиши му и кажи му го сонот и кажи му да не ти се смее и толку, и после ако е судено да ти е пријател ќе ти е Кучето во сонот означува верност
Истo и тoчнo тoлкувaње ти гo кaжувaм oд @rose60 јaс тaкa нa еден Филип oд син му имaм пoмoгнaтo дa се тргне oд лoш пaт.
Ve molam kazete mi sto znaci ova se zagriziv znaci eden drugar mi rekol lele za novagodina kakvi pakentcina ke vi dadam za celo drusto tebe najibo i jas kako mene najubo epa taka so najubaj raboti tebe,ve molam.kazete nekoj da ne e los sonot
Таман работа зошто да се караме Ако си осетлива се да земаш при срце и се закаруваш би се скарале .. А ако мислиш за вие за сонот да не се карате хм.. А Само се пошегував, вака бидејќи тоа е радосен сон би било спротивно секогаш сонот е обратен ,ако плачиме ќе се радуваме, можеби ќе ви се разниша пријателство со таа личност,или можеби ќе ви припреми изненадување само во сонот тебе ти дојде веќе предвреме , конкретно за мене партнеров мој некни спијаше околу 6ч бев станата седев на фемина а он не знае дека имам акаунт и станува накај 8 и ми вика мн чуден сон те сонував дека си пишувала на фемина И му викам Е ај бе батали то е само сон ,од каде јас таму нема смисла
Hahahahha Mislev da se karam so nego ne so tebe taman rabota inace se plasam da ne se raznisa prijatelstvoto
Хахах зоштоо ? Мислиш дека се смешкам вака? АБЕ СЕ шалам не замерувај,јас главно не пишувам вака , појќе се задевам и лошотилук ширам А далеку од тоа сум во живо, не ми замерувај
Така на форумов се прикажувам само , иначе во соновникот кај мене вечен календар ,убаво значи сонот, радост ,убава вест и неочекуван настан