Вака... сонов не го сонувам прв пат. Претходно го сонував неколкј дена по ред ама го занемарував. Сонот е следниов: Јас и моја ептен блиска другарка што сме како сестри се наоѓаме на убаво планинско место со дрвен мост. го поминуваме тој мост и само скршнуваме налево и гледамр убаво изѕидани стабилнк скали меѓутоа по нив тече плитка водичка значи може да се помине. И во позадина постојано слушаме "НАЈДИ МЕ". И ќе се разбудев. Денеска, т.е синоќа го "досонував" вака продолжи: се симнавме ние по скалите и јас одеднаш се најдов во станот на татко ми (моите се разведени сосема небитно инфо за да не ме прашувате подоцна како во станот на татко ми) и забележав дека еден ѕид го прекречил и низ цел ѕид имаше закачено рамки и во секоја рамка една иста слика и само слушнав "МЕ НАЈДЕ". Станав расплакана, и во моментов пишувам и солзи ми течат бидејќи не е прв пат истиот сон да го сонувам. Некој некаква идеа за што станува збор??
Дечки вака, сонував мачка многу убава, во сонот чувствував дека е посебна, и таква и беше, таа сама бираше од кого ќе биде галена, и таа ме одбра мене. Не дека соновиве некогаш ми значеле нешто, ама некако сонов не ме остава на мира, а всушност е ништо посебен па да речеш да се замарам. Си игравме со мачката во сонот и искрено и се восхитував не чувствував некоја опасност иако во соновнициве "точни неточни" пишуваше дека се работи за измама некоја. Дали е тоа точно?
Гласот Добар пријател ќе те посоветува но зависи со каков звук те довикувал ,дали со примамлив и слатко,или грубо и уплашено има значења разни Скалите надолу ќе страдаш за нешто, Куќата е тешкотии рамките што си ги видела несреќа , можеби ќе се случи нешто и ќе му бидиш потребна за да го најдеш, сонот неколку дена прикажуван е предупредување со конечно прикажување во целост всушност кај која личност ти треба да ја најдиш да се обратиш. Да се едитирам да не пишувам нов пост ако можиш конкретно да ми кажиш дали забележа во рамките каква слика имаше?
Да јас сум мртва сериозна бидејќи се што сум сонувала до сега се остварило. Овој сон не ми е јасен и не можам да протолкувам што точно. Сум сонувала како ќе ме вратат од операцијата што требаше да ја правам сабајлето и навистина се случи. И многу други работи.
Тага жалост поради настан кој ќе се случи,водата по скалите е жалост Бог да чува соништата можат да бидат премногу страшни ..
Таму во тој стан живее мојата баба која е инаку 84 годишна жена и не во ред со здравјето овој период. Многу лоши мисли ме мачат...
Не се измачувај поради сон,и да сакаш да помогниш некому неможиш. Неможиме да сме побрзи од времето, остај на времето се, можеби е само сон кој нема да се исполни. Не се грижи,ако веќе те мачи утре сеуште , ете појди посетија ја бабати и таткоти, ќе имаш мир во себе ќе се смириш малку. Соништата се тие мора да се прифатат ,не ги бираме што да сонуваме ,сами доаѓаат, сите имаме по некој кошмар и ни чука срце и сме стресени верувај нема личност што не се стресила ноќе поради соништа, немој да се грижиш. Добра ноќ
Имa тешкoтијa кoјa сaкa дa јa спoдели сo тебе нo не знaе кaкo , мнoгу те сaкa и мнoгу те пoчитувa иaкo не гo дoкaжувa тoa дo кoј знaе кoлку , ќе имa пoгoлемa пoтребa oд тебе , a и ти oд негo . Скaлилa нaдoле , пoделен пaт не е нa дoбрo , сaмo Гoспoд дa ве чувa oд злo и oвa ништo дa не е тoчнo oд сoнoт твoј .
Мене "лошите"сонови обавезно ми се исполнуваат,имам пет такви кој ми се осполниа,трагично Многу се плашам и ден денес,и се молам да не ги сонувам
Sto znaci ova:eden drugar mi dojde na gosti sam i sedel so majkami babami si zborale posle so mene i trebalo da odime negde zaedno
Kako sum cekala na terasa da iskoci najgolemata i najsvetla mesecina na neboto i sum cekala na terasa so mob da ja slikam a vo meguvreme sme sedele doma vo temnica zosto pred vrata imalo 2ca so fantomki nz dali da ne ubijat ili ograbat.Mesecinata takva preksrasna iskocila neboto od temno stanalo mn svetlo mesecinata golema pregolema i polna sum ja gledala so meraci i sum ja slikala,kako sto sum slikala se slusalo ckrapanjeto od mob i ovie so fantomkive slusnale deka ima nekoj vnatre i pocnale da lupaat po vratata ....i taka se razbudiv
Пред некое време јас сонував дека се веривме со дечко ми( мислам го пишав сонот тука) и сега брзо пак дечко ми го сонил истото да не стане реалност?
Тоа што сте сонувале ист сон со дечко ти значи дека сте сосема телепатски поврзани.А,за реалност дали ќе стане,тоа никој не може да го знае,освен само вие двајцата.Во секој случај,се работи веројатно за твоја потсвесна желба да се верите со дечко ти.Како и да е,јас мислам дека не е ништо сериозно во врска со овој сон затоа што соновите не секогаш ја претскажуваат иднината,туку се само реакција на потсвесното,така што не се замарај воопшто со него,сигурно нема значење.