Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Сонови

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Claudia, 22 ноември 2009.

1. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.877
    Допаѓања:
    25.380
    Eh , fala ti na odgovor . Kolku sum skoknala od spienje , si velam samo na dobro da izleze .

На Beautiful_girl.. му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Zenski Svet

Zenski Svet Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2016
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    1.199
    Го сонував бившиот, искрено не можам да го поднесам , но во сонот неговото присуство доби некаква поинаква димензија.Беше се што не беше додека бевме во врска.....Толку беше реален сонот , што кога станав помислив дека сме заедно повторно.....
    Феминки што значи ако на романтичен начин го сонуваш бившиот партнер ?

3. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Јас сум прочитала негде дека тоа значи недостаток на љубов и внимание од сегашниот.. Ама колку е точно, не знам :)

4. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.917
    Jas celo vreme sonuvam cisto more ama branovito i polna mesecina i nebo vo site boi sino rozevo liljakovo

5. Any05

Any05 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2015
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    364
    Потсвесно соновите ни покажуваат нешто, барем за мене тоа е точно. Сум имала мноогу сонови кои што се поклопиле со реалноста. Пред 3 години сонував дека ми падна заб и утрото дознавме дека починала тетка од татко ми. Исто така беше празник св. Јован летен ама јас не знаев, секоја година на овој ден сонувам манастир, како палам свеќа, во нашето село кој што не постои сега ниту сум знаела дека во минатото на тоа место постоел манастир... овие два сона ми останаа во сеќавање.

На ♡BuBaLe♡ му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    Zmija znaci neprijatel. Barem taka sum procital.

7. Oscar Lady

Oscar Lady Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2015
    Пораки:
    1.206
    Допаѓања:
    6.381
    Сонував како бившиот дечко се верил со неговата девојка.
    Они си се заедно и ден денес..ама во сонот беше демек сум слушнала за таа вест.
    Што би значело ова?

8. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Добро бе, што ги пишете соновите кога никој не ги толкува?

На anaja1, ♡BuBaLe♡, TutiFuti и 2 други им се допаѓа ова.
  9. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.546
    Допаѓања:
    5.894
    Сонував:

Сум била мажена и мајка, многу се грижел сопругот за мене, сме имале детенце машко кое е било околу 5 годинки, го галев за косата имаше темна коса онака подолга -не до раменици ко шешир до уши. Му давав кечап и го прашав дали сака да спиеме заедно ко исплашено беше.
    Излегов на терасата на куќата немаше ограда и имаше черга на неа и малку беше распадната со чергата се криело тоа.

П.С. кога сонував куќа секогаш беше една голема со крем плочки хаха а сега е друга,постара куча.

Некое толкување?

10. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Другарките два дена по ред ме сонувале. И во двата сона јас стојам, а до мене има човек, но човекот бил целосно црн и не му се гледал ликот. Во едниот сон истиот тој човек се дерел по мене -Те сакаааам- а во другиот сон јас сум имала круна на гллава.

11. Irreplaceablee

Irreplaceablee Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2016
    Пораки:
    646
    Допаѓања:
    10.378
    Сме биле со татко ми во Веро џамбо и наеднаш ја рокнале музиката превише. Се мислевме дали да си идеме или да поседиме уште малце ама си отидовме. Само што се оддалечивме малце од трговскиот во него пукна бомба. Ние преплашени тргнавме накај дома. И и звонам на мајка ми, не ми крева. Паничам. И звонам пак, крева, и почиња да ми збори ко шлогирана, неповрзано. Толку се преплашив што уште срцево ми лупа превише и не можам да заспијам.
    Не сум сонувала ништо страшно од кога бев дете..

12. rustiko

rustiko Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2013
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    125
    Sonuvav deka imam brat (ustvari go znam toj deteto lichno)i bil bolen imal nekoe poremetuvane i trebalo da odi da se leci i sme placele so majka mi i dojde edni drugo dete (i nego go znam no ne sum bliska samo zdravo)i dojde nasmeam i mi rece nemoj da placis se ke bide vo red ke bidi dobro brat ti i ja po dade rakata i jas ja stegnav silno ja drzev i potoa rekol sedete vie jas ke ve poceka da ve ostavam sami da se vidite ke odam vo drugata soba i otisol i potoa koga pomina nekoe vrene jas oditov da vidam sto pravi i toj spiese legnat na stomak i dlaboko zaspan.

13. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    (facepalm) Што ќе не сонам :lol: Го сонував дечко ми,мајка му,брат му и од моите сестра ми.Како да се наоѓав кај него и сестрами нминала на гости кај нас и веднаш заминала, а мајка му пак беше претставена како моја свекрва и редевме муабети цело време :rofl: исто и дечко ми беше тука и братму и седеа тие си муабетеа посебно и тоа целиот сон беше како муабетиме јас и мајка му и го паметев утрово целиот сон тоа што правевме муабет но сега не го памтам тоа...Можеби има некое значење за свекрва,девер :lol: .. на сон (а во реалност не сме земени со дечко ми) .. Или пак да не има некое лошо значење скраја да е :worried:

14. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.565
    Допаѓања:
    42.997
    Mногу лош сон сонив, ептен ми беше мачно и стресно. Како сум си го повредила окото, ми беше отечено и ми течеше крв, отворам уста ми паѓаат забите и крајникот ми е расцепен и од таму ми тече крв, плукам и цело време полна уста крв, ама не осеќам болка, само плачам ради забите.
    Како тоа поминува и се наоѓам во некој дом и пробувам црвен долен веш, ептен секси, се фрцкав пред огледало, потоа нешто гледам во небото и имало некои чудни појави како демек вонземјани...знам дека првиот дел од сонот има лошо значење, смрт велат, ептен се замислив.

15. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Во реалноста дечково има брада, а јас го сонував како е скрос избричен, дури ко друг човек личеше... Беше некако поубав без брадата и демек сакал да се промени карактерно, па почнал и имиџот да го менува.

Што значи тоа?
    Дека ќе се избричи? :wasntme:
    Дури на два пати го сонував таков поинаков.

Шала на страна, има некое значење или безврска е?

16. xxhexx

xxhexx Истакнат член

Се зачлени на:
    14 март 2016
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    595
    бившиот, неговата ќерка и јас шетавме заедно, истиот ден слушнав дека се разделиле со жената и ќерката ја земал тој!

17. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Сонував како дечко ми бил љубоморен(и онака е премногу :envy: ) на некој мој другар,пријател и ништо повеќе.Бидејки на сонот бев со школските цело друштво собрани и дечко ми бил тука. И јас општ муабет со еден школски правев поточно тој ми правеше мене јас го заслушував и незнам зошто така го сонив другаров со брада (во реалност нема)и тоа како фризура со брадата имаше од страници како подолги шишки и овој дечко ми од љубомора дека ми правел муабет зеде му ги пресече и вуста му ги напика :x :rofl: хахахаххахахх смешно е но од друга страна ме загрижува да не е нешто лошо.

Последна измена: 2 април 2017
  18. orhideea

orhideea Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    5.991
    Допаѓања:
    66.495
    Вчера сонував многу лош сон кој еве не го заборавив, ако знае некој нека ми пише инаку бремена сум.
    Сонував со мажот ми сме оделе некаде со колата по еден многу тесен пат со многу дрва и излетавме од патот имавме сообраќајка, и јас само викав леле бебето и кога се видов долу цела бев во крв и се разбудив :( Што може да биде?

Секогаш ги заборавам соновите ама овај никако да го подзаборавам се во глава ми се врти.

19. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Ретко сонувам и не верувам дека соновите носат некоја порака, за мене тоа се само случки и луѓе со кои што сме опседнати повеќе време размислувајќи или зборувајќи за нив во текот на денот, неделата, месецот.

20. twilight123

twilight123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    603
    Допаѓања:
    498
    што значи да сонуваш дека другарка ти е бремена?