Сонував како имам стварно добар секс со некој непознат лик, но во сонот ми беше дечко и многу го сакав хаха. Неќев да се разбудам
Сношти сонував сон како пред црква кај што редовно одам и се молам расфрлано накит обетки ланчиња белезици не само златни туки и сребрени и обичен накит бирав меѓу сите сакав златно ама си викам во сонов да не одбирам што ќе најдам то и најдов ланчиња како овие шо се сребрениве со камчиња swarovski во форма на срце две бели и едно како да прелива и велам едното ќе и го дам на сестрами другите за мене а и јас и сестрами имаме изгубено бебиња јас на 3 и пол месеци а сетрами на 7ми месец од бременоста што би можело да значи??
jas prsten ko sonuvav ostanav bremena ama posto go izvadiv prstenot i barav drug da mi dat i mi dadoa. ostanav bremena ama imav spontan :/
Мила ја слично пред некој ден сонував прочитав на соновник али не ми даде точно што како. Сонував како дечкото ми подарил прстен како нешто запросување мн убав прстен со бело каменче.Се осекав како да е вистина а не сон бев мн среќна исто би значело како тебе што ти се случило?
Незнам јас секојдневно сонувам дај боже да си останиш бремена и да си се земите па да си бидиш и во живо среќна не само на сон...
Јас сонував дека бабами станала од гроб, и сум ја прашувала како и било под земја, што ќе правела да не сме ја откопале
Лелеее тоа кога мртвите ми се појавуваат на сон,некако ми е знак,дека нема да се чуствувам добро.Барем до сега беше така. И затоа несакам никого да сонувам. А малку повеќе,сум суеверна
Пред некој ден сонував дека ми дошла некоја бајачка и ми рекла ти имаж маж и две машки деца , јас и реков тоа не е точно и исчезна .... Што значи
ВЕРУВАЛЕ ИЛИ НЕ ЈАС ПРЕД ДВЕ ГОДИНИ СКОРО МОЖИ ДА ИМА СОНУВАВ ТАКА ЕДНА КО ВО НЕКОЈ ТУНЕЛ И КО ВО ТУНЕЛОВ НЕКОЈА КАНЦЕЛАРИЈА И ТАМУ МИ КАЖАА БРОЈКИ И ЈАС НИШТО КАЖАВ САМО ДЕКА СОНУВАВ И БАБАМИ МИ РЕЧЕ УПЛАТИ СИ ГИ НА ЛОТО ЗА 20-30 ДЕНАРИ ПРОБАЈ АЈ РЕКОВ ДОБРО И НЕ УПЛАТИВ И ЛЕЖАМ ТАКА НА КРЕВЕТ И БАШ ЛОТО БЕШЕ И ПРВАТА БРОЈА И ВИКАМ ЕЈЈ И ПОСЛЕ ИЗМЕЖАНО СИТЕ БРОЈКИ ШТО ГИ СОНУВАВ ЕЕЕЕ РЕКОВ БРАВОО НА СЛЕПОТО ПИЛЕНЦЕ ГОСПОД СЕДЕЛО МУ ПРАЈ АМА ТО СЛЕПО САМО СО ГО РАСТУРА АМА ОД ТОГАШ НИ БРОЈ НИ НИШТО ИМАМ СОНУВАНО АМА ЌЕ СИ ДОБИЈАВ 7КА НА ЛОТО ИЛИ 6КА НЕМОЖАМ ДА СЕ СЕТАМ ЗА ТОА НАВИСТИНА
Пред неколку дена сонував како мајка ми ја силувале 7 мажи........Немам збор....Отогаш стално мислам на неа дали е добро,да не и се случи нешто,тој сон ме прогонува едноставно се плашам во секој момент не дај боже да слушнам нешто лошо,почна дури и лошо да ми е како да го заборавам тој сон...а најмногу ме интересира што значи..
Сонувам како паѓам од небо и никако да ја допрам земјата само облаци околу мене и одеднаш се будам и уште осеќам како да лебдам во воздух. Што значи ова. Помош.